Проектиране на стая за момиче

Няколко съвета, за да се проектира дизайна на стаята за момичето, за да го направи така, че да е красив и удобен. Всички ремонти започваме с оформлението на стаята, избора на тапети и мебели.

Тапети за детската стая.

По-добре е да използвате нежни момичешки цветове - розово, синьо и украсете го с декоративна бордюра с шаблон. Начертайте тапета по възраст. За малките момичета това са малки животни, а след това принцесите отиват, а след това нещо много стилно. Може би дори и с кристали. Не се страхувайте от светлина тапети, тапети лента. Основното е, че цветовете трябва да бъдат спокойни, не крещящи и ултрамарини. Нежна детска стая изглежда спокойна, в декора може да се добавят ярки цветове.

Мебели за детски стаи.За момичето бялото мебели определено е по-добро. Купих дървените мебели от Икей за дъщеря си и много съжалявам, защото няма такова атмосфера за момиче-принцеса. В допълнение, бялата мебели балансира ярко розовите цветове и прави стаята много по-спокойна. Белите мебели могат да бъдат победени и в интериора на тийнейджърката. От мебелите във вътрешността на стаята за малко момиче можете да поставите:

  • люлян стол,
  • малък диван от светли цветове, така че да можете да играете на него или да седнете с приятелите си,
  • пухкав килим.

Ако нямате такъв и две принцеси живеят в една и съща стая, тогава мебелите за детска стая за момиче, легло с диван са подходящи за вас.

Избираме завеси и текстил, за да създадем мекота и уют в стаята.щори най-често купуваме вече под съществуващите тапети и мебели. Изборът на дизайнерски завеси за детската стая не е лесен - само висящите две платна изглеждат прекалено прости за стаята на момичето, а лъжите и лъковете вече са омръзнали. Освен това детската стая обикновено използва прозоречен перваз като допълнителна маса, затова е препоръчително да я оставите безплатно. В този случай можете да направите лампа от върха в стила на стаята и да закачите завесите отстрани с клечки. Трансферът може да се направи в детската тематика, след това дизайна на стаята за момичето ще бъде завършен.

Последното докосване е декор на детската стая за момичето.

Най-добрият интериор са детските рисунки, които трябва да бъдат поставени в най-простите рамки. Погледнете в Ikea, има подходящи варианти. След това от тези снимки направете мини-галерия.

Детската стая е предназначена за деца:

  • меки играчки,
  • въздушен балдахин,
  • красив полилей и лампи под формата на калинки, луна, цветя.

За да направите място за момиче удобно, не забравяйте да направите ъгъл за майка си. Това се случва, когато един възрастен влезе в стаята и няма къде да седне, прочете една приказка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем стая дизайн за младо момиче стилни, романтични и модерниКак да изберем стая дизайн за младо момиче стилни, романтични и модерни
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Фото тапети за малка стаяФото тапети за малка стая
Спален дизайн с фото тапетиСпален дизайн с фото тапети
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Дизайн на детска стая за момичеДизайн на детска стая за момиче
Характеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартаментХарактеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартамент
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
» » Проектиране на стая за момиче