Как да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуване

Как да украсите детската стая със собствените си ръце. Шаблони за боядисване

Децата много харесват рисуването, особено върху тапетите. Всички родители знаят за това и всеки се адаптира възможно най-добре. При планирането на ремонтите решихме да не създаваме напрежение в отношенията ни с децата си и да покриваме стените в детската стая с тапети за боядисване. В стаята не изглеждахме скучни, решихме да украсим детската стая със собствените си ръце и да направим рисунки по стените в детската стая. За да сложим рисунки по стените в детската стая, направихме шаблони за боядисване.

Боядисани тапети с обикновена акрилна боя за вътрешни работи. Не можехме да избираме между два нюанса зелен - шам фъстък и тюркоаз и решихме да нарисуваме стените в детската стая с два цвята. Таванът (покрит и с тапет) е бил боядисан в мек син цвят.

Тогава започна най-интересната част от ремонта. Когато видяхме стените на фъстъка-тюркоаз, осъзнахме, че в детската градина няма достатъчно пеперуди. За да се оптимизира процесът, чертежите по стените в детската градина бяха направени с помощта на шаблони за боядисване. Шаблони за боядисване, които намерихме в интернет за заявката за търсене "оцветяване на пеперуда". Те избраха най-удобните изображения, отпечатаха ги и ги изрязаха с хартиерен нож.

За да се направи по-удобно да се прилагат чертежи към стените в детската стая, бяха направени поне две шаблони за едно изображение за боядисване. Например една пеперуда е изрязана на един лист, вени по крилата от друга. Един шаблон с творчески подход може да даде няколко различни версии на изображенията.За пеперуди взехме обичайните акрилни бои, които нашите деца рисуваха на хартия и направиха занаяти, купиха флуоресцентни акрилни бои.

Въоръжени със шаблони за боядисване, рисувани по стените на пеперуди.Синият таван бе нарисуван от звезди. Облаците в шаблона не се нуждаеха.

Тъй като акрилните бои имат наситени цветове, те се разреждат с бяла боя като цвят. Чертежите бяха по-нежни.

Няколко пеперуди рисуваха любовници от детската стая.

Тъй като ние очакваме, че тапетите в детската градина ще се развали всичко, което попада в ръцете на деца, защита слой боя акрил лак. Цветът стана наситен. Но леките петна могат да бъдат внимателно отстранени.

Както можете да видите, не е трудно да украсите детска стая със собствените си ръце. Използвайки тапет за рисуване, няма да се притеснявате, че децата ще оцветят стените. И като сложи рисунки по стените на детската стая, ще осигури оживена атмосфера и да може да се развива творческите способности на децата, като им позволява да участват в този процес.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересни занаяти за деца Детски детски стаиИнтересни занаяти за деца Детски детски стаи
Декор за детска стаяДекор за детска стая
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Украсете детската стая със собствените си ръцеУкрасете детската стая със собствените си ръце
Занаяти за децаЗанаяти за деца
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Преградни стени в детската стаяПреградни стени в детската стая
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Ние правим рисунки по стените в детската стаяНие правим рисунки по стените в детската стая
» » Как да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуване