Как да направите новогодишни гирлянди със собствени ръце майсторски класове с поетапни снимки

Новогодишни гирлянди

Представете си, че сте стигнали до парти, където танцуват стотици малки снежинки, падащи от тавана. Това е, което реших да създам с помощта на новогодишната венец от падащи снежинки. Тази зима имахме малко сняг, въпреки че температурата на въздуха достигна минус 30! Нямам достатъчно сняг в нашия град и този венец ще помогне за създаването на новогодишно настроение тази зима за Новогодишните празници.

За такъв прост майсторски клас ще ви трябва - бели балони, конци, игли, цветна хартия, инструмент за пробиване на снежинки (могат да се закупят от всеки магазин за изработка) и ножици. О! И малък преносим пълнител с хелий, който може да бъде закупен в магазини, продаващи стоки за празниците.

Стъпка 1. Нека започнем с рязането на много снежинки. Бях инструмент с два различни размера, но един размер щеше да се справи добре. Можете да изберете цвят хартия, избрах бледо синьо, розово, бяло и малко светло зелено. Съберете всички снежинки заедно и ги завържете с игла върху конеца.

Стъпка 2. Поставете нишка с дължина около 1 метър в иглата. Свържете възел в края на конеца. Завийте нишката през първата снежинка и я разтегнете до края на конеца.

Стъпка 3. Направете френски възел на разстояние от един инч от първата снежинка. Пакетът ще се превърне в бариера, която ще предпази следващата снежинка от плъзгане до последната снежинка. Продължете с тези стъпки, докато не получите 8-10 снежинки на една нишка. На този етап прикрепих нишките към стената, за да останат там, докато не стане възможно да ги прикрепите към балоните.Стъпка 4. Издухвайте балона, свържете възела. Внимателно взимайте венеца внимателно, за да не го объркате, да го свържете и да го прикрепите към балона. Пуснете го и го оставете да лети до тавана.

Деликатните снежинки изглеждат толкова красиви, събрани заедно - това създава празнична атмосфера. И това е статия, която никога няма да изчезне.

След края на партията има много възможности за използване на гирлянди от снежинки. Можете да украсите подаръци, мини-дърво, вратовръзки бонбони и ги извадете на масата или просто да ги обеси до прозореца. Нека снега!Обърнете внимание на още едно празнично наръчник: Новогодишните топки със собствени ръце с поетапни снимки и инструкции.

Майсторски клас: венец с ресни

Не много отдавна имах парти в малка стая (в моя апартамент) и направихме малък интересен метален венец с ресни, висящи над бара.

Зашеметяващите ресни създават атмосферата на Нова година. Така че днес най-накрая наредих стъпка по стъпка инструкции с снимки, с които ще научите как да го направите сами. Като се започне от общите принципи, можете да направите напълно своя собствена версия, за разлика от моето унижение. Преди всичко, позволете ми да ви кажа, че това е цялата версия на мързеливите. Сигурен съм, че всички професионалисти правят творбите си от самото начало (т.е. придобиват Mylar в листа), за да бъда честен, просто нямах търпение. Така че започнах с покупката на завеси с ресни Mylar, които се предлагат в големи количества в магазини или онлайн. Една от причините, поради които е добре да се купуват готови пердета с ресни е фактът, че в периферията вече изрязани за вас, така че един от главоболията - красива кройка права линия, преминава от хлъзгав материал. Вместо Mylar, можете да си купите новогодишен "дъжд" или малки тенджери от магазина за подаръци и да ги използвате.

1: Намерете дъното на завесата, измерете желаната дължина на ребрата и изрежете другата страна, така че краищата да покриват. Или намалете необходимата дължина на "дъжд".

2: Свържете средата на лъча с помощта на Mylar конец или тел за пробиване (защото е невидим). Забележка - ако използвате Mylar, не можете да затеснете твърде плътно, ще бъде трудно. Уверете се, че сте оставили достатъчно дължина, тъй като по-късно ще виси венец за тази нишка.

3: След като венеца ви е готов, свържете двете парчета заедно, натиснете и, като използвате Mylar нишката, обвийте и двете. Уверете се, че оставяте остатъчна дължина на върха, за да навиете конеца. Ето го! 4: След като завършите опаковането, просто затегнете шевовете.

5: Вашият ръб е напълно готов. Направете окончателния финал, приравнете дължината на миларния лъч, ако е необходимо. От предната страна на ръба, помпозът трябва да изглежда красив, да подготви конец за венеца.

Друг начин е да използвате двустранна лента, за да обвиете ръбовете на гирляндата заедно и след това да се върнете в конци Mylar. За моята нишка използвах сребро и злато, свързвайки помпоми с бяла нишка към стената, добавяйки хартиени снежинки. Гирлянът е идеален за поставяне над бара.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Как да направите венец от хартияКак да направите венец от хартия
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишните снежинки със собствени ръцеНовогодишните снежинки със собствени ръце
Новогодишен декор на детска градинаНовогодишен декор на детска градина
Декорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаятиДекорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаяти
Коледна украса на прозорци от хартиени снимки на прозорциКоледна украса на прозорци от хартиени снимки на прозорци
Новогодишен декор на къщатаНовогодишен декор на къщата
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
» » Как да направите новогодишни гирлянди със собствени ръце майсторски класове с поетапни снимки