Как да украсим прозорците за новата година, в която изучаваме декора на прозореца от Нова година

Нова година декор на прозорци: идеи

Има само една почивка, очарователното очакване на което преминава през целия живот! Новата година е рядка възможност да изпитате магията на магията със същата невероятна сила, както в детството.

Да бъде или да не бъде?

Стаи, където украсата на прозореца за Нова година би била излишна, не съществува! Разбира се, функцията на стаята със сигурност ще диктува условията и ограниченията й. Ние ги вземаме предвид на етапа на идеята. Например: най-безпроблемен ще бъде всекидневна, трапезария и спалня. Тук не можете да мислите за това, което може и не може да бъде направено. В тези зони не се случва нищо значително.

Почивката, комуникацията и храната едва ли могат да се разпространят до прозореца и да нарушат дори най-сложната композиция. Друго нещо - кухнята и децата. Новогодишният декор на прозорците трябва да хареса, но не се намесва и не води до мисълта за "каквото и да се случи". Не забравяйте, че кухненският перваз е работна повърхност, където не винаги има място за естетически ексцесии. Избягвайте части, които са чувствителни към температурните промени, предотвратявайте вентилацията, лесно се замърсявайте, абсорбирайте миризми и влага. В детската стая безопасността е на първо място. Не биене, запалими, остри или прекалено малки предмети, просто срязани до минимум различните кабели, въжета и жици.

Нова Година декор снимки

Основни принципи

В дизайна, както в екипа: има лидер и тези, които той води. Добре е, че новогодишният декор на прозорците също има лидер. Решете "основното място" и "основния елемент". В зависимост от местоположението, степента на достъпност и видимостта на отварянето, решете коя част е най-удобна и изгодна за украса:

Завеси и корниз

Няма значение коя възможност да използвате (възможно и всичките три), но задължително условие: доминиращото трябва да е едно! И сега директно за въплъщението.

Целта е прозорец към приказка

Glass. Между хартията снежинки, лицето на Дядо Коледа по прозорците на детството ни и съвременната дизайнерска индустрия - бездната (по отношение на възможности, материали и т.н.). Но класиката е вечна, така че декорацията на прозореца за Нова година не може да направи без тези мотиви. Как да освежим "заслужената" идея?

Изборът на готови шаблони е огромен. Те ви позволяват да създавате не само "контур", но и "негативни" (фонови) изображения. Достатъчно е да се овлажнява равнинна фигура и се прикрепя към стъклото използвайки твърда четка или четка за зъби лесно Напръскайте разтвора върху бели гваш или (по-просто) паста за зъби. След това внимателно извадете хартиената основа и "импресията" е готова. Тази техника не изглежда по-добре на цялата равнина, но фрагменти. Интересен ефект ще даде лента дантела. Като го използвате около периметъра на прозореца, можете да постигнете подобието на отворена мразовидна рамка.

Прозорец декорация за Нова година с шаблони

Украсяваме прозореца със снежинки

Как да украсим прозорците за Нова година без любимите си снежинки? За да ги залепите или просто да ги обесите (на хоризонтални, вертикални водачи или в хаотичен ред) е въпрос на вкус. И в допълнение към хартията, има полиетилен, пяна и дори на една кука Ако шивачка в дома, опитайте се да издържат вечно актуален стил ръчна изработка около празничния декор. Резултатът е постоянно усещане за фин вкус и усъвършенстване.Как да украсите прозорците за Нова година сами

Гирлянди за декориране на прозореца на Нова година

Страхотно изглеждащи хоризонти с висящи коледни атрибути. Лесно се закрепват към рамката, корниза, ръба на перваза на прозореца. Като основа може да се използва със светлини, венец от борови иглички, или обикновен цвят панделка. Какво да виси на това? То може да бъде коледна украса (на дълги и къси дължини на панделки, дантели или гирлянди), снежинки, коледни ботуши, ръкавици, фигурки на ангели, звезди и звънци меки, стилизирани коледни елхи и така нататък.

Коледна украса на прозорци - Коледни венци

Прекрасен вариант - висящи на прозореца "вкусни" малки неща: бисквитки под формата на новогодишни фигури, бонбони и лъскави ядки (могат да бъдат предварително позлатени или сребърни). Създаване на такава украса на прозореца за Нова година, гледайте за еднаквост. Нека всички обекти споделят общ принцип. Например: всичко е годно за консумация, всичко е плетено или всичко е тъкан. Като опция: само топки (можете да мултицветни) или обратно - различни фигури, но със същия цвят (или размер). Фантазирайте и създайте.

Коледният венец

Какъв новогодишен декор на прозорци без Коледа венец! Играчките върху иглите никой не е изненадан. Нека си припомним общата идея. Какъв е основният акцент - сняг, лед, блясък, плат, лекува? Това ще служи като основен материал. Кръг от основа може да бъде залепен с малки "подаръчни" кутии, покрити с цветна или лъскава хартия, възможно е - тъкани лъкове с мъниста.

Коледна украса на прозорци - Коледни венциЗа идеята за "ръчно изработена" венец от вълнени смеси, разпръснати с топки. За гастрономическа или монохромна версия разпространете широк картонен пръстен с макаронени изделия (можете да пуканки) и поръсете с искряща боя отгоре. Допълнение с висящи носове или коледни елхи орнаменти, както и необичаен венец ще доведе състав или да се справят със задачата сами. Отлична идея - винени тапи. Закопчайте ги на телта на около сантиметър отдолу и затегнете здраво пръстена. Вторият жичен пръстен преминава в см от противоположната страна на всяка щепсела и запълва празнините с цветни зърна. Стилен и оригинален атрибут е готов.

Горната част от смърчовите венци на прозореца на Нова година

"Замразената клонка" е деликатен и бляскав детайл. Покрийте го със сребърна боя (или нанесете лепило и навийте в кристалите с голяма сол). Добавете един или три висулки и прикрепете към рамката на прозореца. Резултатът няма да ви разстрои.

Украсяваме прозореца

Прозоречен перваз. Най-простото решение е как да украсите прозорците за Нова година.

В достатъчни, за да виси от ръба на перваза ярки ботуши за подаръци, от горе да се сложи един или два препарирани животни в шапки и шалове децата, закрепете завесата да се изкачи по стълбата на Дядо Коледа и прозорец украса за Нова година може да се смята за завършена. Вашето бебе ще бъде доволно, а вие - в мир за неговата безопасност.

Как да украсите прозорците с хартиени снежинки

В хола и трапезарията декора на прозорците на Нова година може да се създаде чрез поставяне на прозрачни контейнери върху прозореца с коледни играчки или оцветени дреболии. Отличен изглежда голям брой стъклени съдове, всеки от които е малка смърчова струйка. Можете дори да се ограничите до обикновено ястие с обичайните портокали. Смесете в жар за няколко плода от храна карамфил (е много красива, ако наблюдавате определен ритъм или модел) и стаята ще бъде изпълнена с прекрасен, празничен аромат.

Новогодишните играчки на перваза на прозореца

За кухнята можете да използвате най-простите елементи: буркани, бутилки и т.н. Потопете светлината на венеца в тях и ще получите невероятна лампа. По този принцип можете да създадете импровизиран свещник. Тласкането на свещ в прозрачно стъкло (боядисано, боядисано или обвито в копринена нишка) може да превърне дори кухня в официална, донякъде загадъчна стая.

Новогодишен декор - осветени свещи

Не забравяйте за контейнерите с растения. Един коледен бар (топка, Дядо Коледа на спици, звезда, звънец, блъскайте) в основата на саксията директно в нея, на клон или листни растения чудесно допълват цялостната картина.

Не знаете как да украсите прозорците за Нова година - разгледайте завесите. Техният силует, цвят и плътност ще направят правилното решение.

Униформено, не близо до стегнатост и оформяне на гладки извивки на плата перфектно допълват фиксираното на ръба на топките, звънците или звездичките. Изберете играчки със същия размер и издържайте на равни интервали.

Прозорец декорация с завеси с зимен модел

В пердетата на дълги право завеси е лесно да се прикрият нишките на светло гирлянди. Такъв бляскав вечерен прозорец ще омагьосва не само вас и гостите, но и минувачите на улицата и всички, които живеят срещу тях.

Корнизът, увенчан с борови игли и празнично осветление, ще допълни адекватно и подчертае темата за коледните прозорци.

При раздяла, малка вихрушка от асоциативни (не звучащи) напомняния.

Новогодишен декор на прозорци е немислимо без снежинки. Как да направите насипен снежинка от хартия, която можете да видите в следващия видеоклип.

Честита Нова Година!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гарланд със собствените си ръцеГарланд със собствените си ръце
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Как да направите венец от хартияКак да направите венец от хартия
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Как да направите календар на АдвентКак да направите календар на Адвент
Как да направите чорап на Нова годинаКак да направите чорап на Нова година
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишен интериор Декорация на къщатаНовогодишен интериор Декорация на къщата
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Една маймуна от хартия на прозорец - шаблони за нова година за шаблони за 2016 годинаЕдна маймуна от хартия на прозорец - шаблони за нова година за шаблони за 2016 година
» » Как да украсим прозорците за новата година, в която изучаваме декора на прозореца от Нова година