Боядисване на стените със собствените си ръце - изготвяне на тропическа градина

Боядисване на стените със собствените си ръце - изготвяне на тропическа градина

Украсете стените във вътрешността може да бъде по много начини. Един от тях е живопис, приятно за окото. Стената на къщата е подходяща за някой, който иска да се опита като художник. Най-малко грешки в страната, ние можем да си простим по-лесно, отколкото в град апартамент. Затова нека се опитаме да направим картина на стената със собствените си ръце - това е интересна и съвсем творческа дейност.

Предлагам на всички, които се интересуват от изкуството и искат да опитат да рисуват, прочетете стъпка по стъпка ръководство. За да направите това не е много трудно, но за тези, които никога не се опитват да рисуват стени, може да бъде страшно, колко ужасно е да започнете нов бизнес. Но не се страхувай, дяволът не е толкова ужасен, колкото е боядисан.

Така че, предлагам да се опитате да нарисувате тропическа градина на стената въз основа на снимките, които са представени тук.Боядисването може да боядисва всяка стена, която има достатъчно плоска твърда повърхност. Ще има стена, покрита с тапети. Преди това ще трябва да нарисувате тази стена в гладък тон с бяла акрилна боя за стени с помощта на ролка. Обикновено два слоя боя са достатъчни. Но ако тапетът е достатъчно ярък, може би ще трябва да направите дори три слоя боядисване, всеки път, докато изчакате изсъхването на предишния слой боя.

Добър акрилна боя ще бъде на винилови тапети, но тапети и хартия, залепена на стената може да се боядисва с акрилна боя отгоре (той се опита ръката си). При боядисването, те могат първо да отидат на вълни, но след изсушаване те отново ще се простират.

Затова подготвихме повърхността за боядисване - имаме гладък бял или светло сив, светло жълт или светло-зелен фон.Ще трябва да купуваме четки и бои, затова отиваме в специализиран магазин за художествени стоки или в някаква голяма супермаркет. Ще се нуждаем от плоска четка и акрилни изкуство (можете да вземете в комплект или отделно овлажнители. Също така купуват няколко тръби от бял изкуство (!) Акрил. Подходящ пяна гъба, закупени във всеки хардуер отдел.

Например, ще имаме слоеста рисунка: бледо зелен фон, смарагдови листа палмови дървета, бамбукови листа от същия цвят като дланите и жълтите орхидеи. На кого не е ужасно - можете да добавите още тъмни смарагдови листа с червени вени и светло зелени пухкави растения (вижте снимката в средата на композицията).

Сега ще премислим състава, ще го сложим на повърхността на стената. За да направите това, можете да използвате представената снимка. Не можете да направите много сложна рисунка, изберете няколко вида растения и цветя. Можете да скицирате с обикновен молив и можете да направите шаблони за всеки растителен вид - колкото е възможно по-просто.

Първо ще рисуваме на фона - бледо зелен цвят, който виждаме зад листата на дланите. За да направите това, изчертайте извита линия - границата на този фон и внимателно боядисвайте долната част на стената с бледозелена боя.

За боядисване на всеки слой, нанесете боята директно преди боядисването, тъй като акрилът изсъхва много бързо!

След като боядисахме фон и изсъхнахме, можете да започнете да рисувате листата на палмите. Можете да направите шаблон от един лист от хартията Whatman и да го преместите на стената, да получите листата, като просто подпечатвате гъбата за пяна. Бъдете внимателни - не прилагайте шаблона два пъти върху едната повърхност, ако боята все още не е изсъхнала!

По този начин ние ще сложат по слой картина изобразяваща тропическа градина с ароматни орхидеи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изкуство живопис на стени и тавани. Услуги на художника Евтините!Изкуство живопис на стени и тавани. Услуги на художника Евтините!
Слънчеви панели на покрива на зимната градинаСлънчеви панели на покрива на зимната градина
Как да украсите апартамент със собствените си ръцеКак да украсите апартамент със собствените си ръце
Дизайн на спалнята Използваме бял цвят в интериораДизайн на спалнята Използваме бял цвят в интериора
Как да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуванеКак да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуване
Необичайни цветни лехи със собствените си ръце 15 интересни идеиНеобичайни цветни лехи със собствените си ръце 15 интересни идеи
Боядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяванеБоядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяване
Изкуство живопис на стените във ВоронежИзкуство живопис на стените във Воронеж
Идеи за сватба със собствените си ръце - идеи със собствените си ръцеИдеи за сватба със собствените си ръце - идеи със собствените си ръце
Дизайн в детска градина - красота с ръце в двора и в стаитеДизайн в детска градина - красота с ръце в двора и в стаите
» » Боядисване на стените със собствените си ръце - изготвяне на тропическа градина