Венецианска и декоративна мазилка

За творческата работилница

Creative Семинар "ARS-деко" е основана през април 2007 г., като компанията, която изпълнява сложна работата, необходими за създаване на декоративни мазилки на всички нива на сложност на бизнеса и обществени сгради в имоти, къщи, вили, вили и апартаменти.

За дългогодишен опит (повече от 10 години) в областта на декоративната мазилка, екип от висококвалифицирани професионалисти на декоратори е създаден.

През този период проучихме всички материали, използвани от майсторите за нанасяне на декоративни мазилки. В нашата работа използваме само професионални декоративни мазилки на италиански производители.

Нашите декоратори са различни стила декоративна мазилка на текстурата, вар, с имитация на венецианските стени в стария стил "френски", "Прованс", "Клондайк", и т.н. имитация на различни видове мрамор: "Император", "Стуариарио", "Крем Корал" и др. преди да имитира стените от коприна.

Фирмата предлага:

Гъвкава система от отстъпки

Индивидуален подходОсновното правило на семинара е, че всеки клиент има уникално отношение.

Работи по нанасянето на венецианска мазилка. може да се сравни с работата на фризьорите. Всички знаете, че има много фризьорски салони. Някои приемат услугите си по-скъпи, други са по-евтини, но като цяло получавате една и съща услуга. Друго нещо - стилисти, те са много по-малки от бръснарници и те струват много по-скъпо, но качеството на печат на тяхната услуга е по-добра работа на бръснар. Така че, когато нанасяте декоративни мазилки. Можете да намерите голям брой хора на изкуството, извършващи работа, свързана с прилагането на декоративни мазилки, те ще направят красиви модели и предлагат по-ниски цени, но това не е означава, че стените ти ще се очаква резултатите си и имате нов проблем - "какво да правя? ". Друго нещо, когато каните да изпълнява работата на квалифицирани декоратори, вие се избегнат проблемите, от които можете да кажете приятели привлечени dekoratorov- "фризьори". Работете със стилисти! Ще получите качеството, цвета, от който се нуждаете, сроковете за работа и удовлетворяването на външния вид на стените ви!

За да създадете декоративни мазилки, които получаваме на заданието на дизайнери, архитекти, в отсъствието на клиента, който се определя от материала, текстурата, цвета.

Ние обръщаме внимание и уважение към стилните предпочитания на нашите клиенти. Ето защо, проекти, изпълнявани от нас винаги са уникални и различни от масата на продукта, те са гордостта на техните собственици и са доволни нашите клиенти декоративни мазилки единство и красота.

В нашата работа ние се ръководим от определен ред, който помага да се проведе подготвителна работа в кратък период от време.Стартиране на проекта:

Ние помагаме на нашите клиенти при изпълнението на техните лични и бизнес идеи, преди да извършите услугата за нанасяне на декоративни мазилки.

За изпълнение ние преминаваме през няколко етапа:

Получаваме техническата задача и научаваме колкото е възможно повече за желанията и предпочитанията на клиента.

Ние се съгласяваме с обхвата на работата, времето и цената на проекта.

Създаваме проба, ние ще я координираме с клиента. (Три проби са безплатни)

Подписваме договора, получаваме авансово плащане, купуваме материала и придружаващите го стоки.

Извършваме работа в определения в договора срок и връчваме обекта от първата презентация.

Какво е добро за декоративна мазилка? От същия материал можете да направите скъпа, изящна мазилка, която всеки харесва, но не всеки може да я използва на стените си. От същия материал можете да направите мазилка, която ще повтаря както цвета, така и текстурата и ще бъде много по-евтино! За да направите това, се свържете с експертите представляващи следните видове работа и ще получите това, сън, опазването и времето и качеството на работа!

Творческа работилница "ARS-DECO" извършва работата по нанасяне на декоративни мазилки. от гр вандал, структурни, венециански мазилки вар, органични и синтетични основи, слагайки край на художествената живопис и гипсова мазилка върху обекти на високо ниво, като бизнес центрове, офиси, хотели, административни сгради, търговски центрове, къщи, апартаменти.

От нашата работилница архитекти, дизайнери и технолози си сътрудничат, водещи разработки в определените направления на дейност.

В центъра има майстори на декоративни покрития, от които най-малко 70% са художници, които постоянно попълват колекцията от проби. Днес колекцията включва над 600 вида декоративни мазилки, различни по материали, текстура и цвят. Цената може да се намери във венецианската мазилка на цената

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративни фотографски проби, перли и покрития от копринаДекоративни фотографски проби, перли и покрития от коприна
Декоративната мазилка под камъка е стилна и евтинаДекоративната мазилка под камъка е стилна и евтина
Видове декоративна мазилка сравняваме, изберетеВидове декоративна мазилка сравняваме, изберете
Декоративни мазилки - полезна информация - интелигентно декоДекоративни мазилки - полезна информация - интелигентно деко
Форми за мазилкаФорми за мазилка
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
Магистър по приложение на декоративни мазилкиМагистър по приложение на декоративни мазилки
Видове декоративни минерални мазилки, акрил, силикон, които да изберете за външна и вътрешна…Видове декоративни минерални мазилки, акрил, силикон, които да изберете за външна и вътрешна…
Мазилка под камъкаМазилка под камъка
Декоративни покрития Липецк, декоративна мазилка, венецианска мазилка, течен тапетДекоративни покрития Липецк, декоративна мазилка, венецианска мазилка, течен тапет
» » Венецианска и декоративна мазилка