Как да закачите снимки на стената

WITNESS WISDOM. Как да закачите снимки на стената

Ако се чудите: как да закачите снимки на стената. и вече са ми счупили главата, мога да предложа някои отлични шаблони. Идеалната симетрия и добре балансираната асиметрия привличат окото. Интериорът ще играе по нов начин и снимките няма да останат без внимание. Хубаво е да затворите много снимки, не е толкова лесно, колкото звучи. Възползвайте се от готовите решения.

Нека да започнем с The Picturewall Company, която предлага вариант от набор от 10 фоторамки.

И така можете да направите с два комплекта от 10 кадъра.

И накрая, ако купувате 4 десетични кадъра, можете да закачите снимки на голяма стенаКато цяло дейността на компанията е много интересна. Те изпращат шаблон, който лепете на стената, маркирайте местата за ноктите, премахнете шаблона, закачете ноктите и окачете рамки. Бързо, удобно, но скъпо. От 350 мъртви американски президенти за комплекта.

Друг чудесен начин да закачите снимки на стената е да нарисувате ос на симетрия. В този случай хоризонталната ос се изчертава в средата.

И тогава хоризонталната подравнява дъното:

На стълбите трябва да отчитате същата височина от равни интервали от стъпки. Имайте предвид, че ширината може да е различна. Отстрани не трябва да се ряза нито един ъгъл с перила.А в някои случаи, оста на симетрия определят обзавеждане на дома, които са в обхвата на (легло, диван), или на страната на тях (шкаф, кутия).

Понякога осите могат да бъдат доста. Окото вижда тази симетрия, въпреки че ни се струва, че снимките са разпръснати хаотично, чувстваме хармония.

Съвети, които ни дават дизайнерите:

- Опитайте се да поставите снимки на нивото на очите. Обикновено тя е на 156-160 см от пода.

- Пропуските между рамките трябва да са около 1/3 от дължината на рамката. Не натискайте фото рамката твърде близо и не я изхвърляйте, сякаш не са свързани помежду си в състава.

- В къщата се опитват да показват само положителни снимки. Избягвайте тъжните лица, хората се връщат назад, битката и кървавите сцени.

Интересна контур на тема "как да се мотае много снимки", открих в фотография на Бренда Найт.

Последният рисунък за това как да закачам снимки на стената, хванати от мен в бурните вълни на интернет.

И няколко успешно въплътени в примери за живот:

Поставете снимки на щастливото си семейство в красивите си домове. Или лепило лекомислени студентски снимки на двустранна шотландка над бюрото в хостела. Няма значение къде живеете, важно е какво създавате около вас.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние висим картини на стената професионалноНие висим картини на стената професионално
Как да окачите картина на стена без нокти и допълнителни усилияКак да окачите картина на стена без нокти и допълнителни усилия
Снимки от сухи листаСнимки от сухи листа
Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…
Как да украсите стена с снимки - 6 трикаКак да украсите стена с снимки - 6 трика
Как да поставите снимки в интериораКак да поставите снимки в интериора
Как да закачите хармонично картините на стенатаКак да закачите хармонично картините на стената
Как да закачите снимка или фоторамка без ноктитеКак да закачите снимка или фоторамка без ноктите
Правилно подреждане на картини на стенатаПравилно подреждане на картини на стената
Как да окачите рамка на западната стенаКак да окачите рамка на западната стена
» » Как да закачите снимки на стената