Метални профили от метални улуци - цена, продажба на метални улуци метален профил, доставка и монтаж - покрив под ключ

ЦВЕТОВЕ

Всяка дренажна система ще работи дълго време в два случая: ако е изработена от качествени материали и пригодена за климата на нашата страна. Две от тези характеристики са комбинирани от една марка от улуци - Метален профил, за предимствата и характеристиките, които ще ви кажа сега.

Защо дренажната система Метален профил е идеална за руски домове?

  • Канализацията на тази марка е проектирана специално за нашия климат и къщи, покриви. Основата на технологията е специална скандинавска система за закрепване и защита, която се подсилва в съответствие с особеностите на нашия климат. Това означава, че можете да го използвате навсякъде - в горещия климат на юг и на студения север.
  • Максимална здравина. Метал Профилът е изработен от специално разработена технология. Основата е стоманен лист 0,5-0,6 мм (1), покрит с цинково покритие (2), пасивационен слой (3) и грунд (4). Самото покритие е пластизол с щамповане под кожата (5), както е показано на следващата фигура.
  • Системата от метални профили не се страхува от най-разрушителните влияния. А именно - корозия, образуването на гъби и температури варират от -40 до + 120 градуса. Специалното покритие и системата за затваряне предпазват оттичането от заледяването и разрушаването на системата.
  • Опростена и надеждна инсталация. Системи от метални канавки Металният профил може да бъде монтиран на всеки тип покрив и най-необичайната конструкция на подложката. В същото време за монтаж не е нужно да купувате уплътнители или други материали: цялата система е закрепена със специални конектори и е закрепена към държачи от армирана конструкция.

Каква дренажна система трябва да избера?

Система за дъждовна вода MP Prestige

MP Prestige D125 / 100 - дренажна система с кръгло напречно сечение. Произведено от

Поцинкована стомана (275 g / m2) с двустранно покритие от пластизол (100 μm

от всяка страна). Това покритие е най-устойчиво на корозия и механичноповреди. Системата има оптимално съотношение на напречните сечения на улея и тръбата.

Дизайнът осигурява проста инсталация без използване на уплътнители и нитове.От 2005 г. насам заводът на фирма "Метал Профил ®" стартира производството на кръгова дренажна система MP Prestige "с пълен цикъл на производство на всички компоненти.

Дренажната система на MP Prestige е по-функционална благодарение на използването на байпасни завои и лесна инсталация без използването на уплътнители и нитове. С голям капацитет, улуците са идеално подходящи както за частни къщи, така и за малки производствени сгради.

Система от канализацията на МП Модерните

MP Modern - дренажна система с правоъгълно напречно сечение. Изработена е от поцинкована стомана (275 g / m2) с полимерно покритие от Solano 20 пластизол (200 μm) с щампована структура.

Вътрешността на елементите е покрита със защитен лак. Системата има по-дълбоко дъно от улуците на кръглата част, което намалява риска от преливане.

Притежателите корита, най-слабото звено във всяка дренажна система, обикновено слабо издържат натоварвания на сняг и лед, в този случай, изработени от поцинкована стомана chetyrehmillimetrovoy с прахово покритие. Такива държачи помагат на дренажната система да издържи на големи натоварвания по време на периода на топене и дори на лавина от сняг от покрива.

В продължение на много години производство и експлоатация дренажната система "MP Modern" убедително доказва висока ефективност и надеждност на своите експлоатационни свойства.

Сега предлагаме:

Монтаж на улуци (дренажна система) от Метален профил

Обърнете внимание на металните улуци на други марки:

Консултирайте се или направете поръчка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Канализацията е метална! Дренажна система за покриви! Цена!Канализацията е метална! Дренажна система за покриви! Цена!
Метален профил за гипсокартонМетален профил за гипсокартон
Система от канавки купуват в Челябинск за евтина цена Продажба на пластмасови улуци за улуци на…Система от канавки купуват в Челябинск за евтина цена Продажба на пластмасови улуци за улуци на…
Ремонт и монтаж на улуци в Самара, разходи за инсталация на улуци - фирма АлмаРемонт и монтаж на улуци в Самара, разходи за инсталация на улуци - фирма Алма
Монтаж на дренажни канали и монтаж на дренажна система - цена за работаМонтаж на дренажни канали и монтаж на дренажна система - цена за работа
Монтаж на улуци с производство на собствени ръце и видео материалиМонтаж на улуци с производство на собствени ръце и видео материали
Метални дренажни системиМетални дренажни системи
Как да поправите улуци хоризонтална, вертикална инсталацияКак да поправите улуци хоризонтална, вертикална инсталация
Изтеглете себе си подготвителна работа, монтажИзтеглете себе си подготвителна работа, монтаж
Изтеглете поцинковани елементи и препоръки за монтаж със собствени ръцеИзтеглете поцинковани елементи и препоръки за монтаж със собствени ръце
» » Метални профили от метални улуци - цена, продажба на метални улуци метален профил, доставка и монтаж - покрив под ключ