Миксер в кухнята от камък, мрамор, дизайн, предимства, недостатъци, снимка

Кухненски миксер, изработен от камък - заслужава ли си?

За да се придаде на кухнята индивидуалност, достатъчно е да добавите към нея необичаен елемент и ще играе с нови цветове. По правило в тези помещения се инсталират традиционни хромирани миксери. Въпреки това, дизайнерите предлагат по-оригинален вариант - инсталирането на миксер, изработен от камък. Това решение е не само надеждно и практично, но и много оригинално.

Досега много производители предлагат богата гама от такива продукти. Водопроводът от гранит и мрамор е много популярен. антрацит или декоративни материали, които служат като имитация.

Какви са основните предимства на такива миксери?

На първо място, това е невероятно атрактивен визуален ефект. Тези продукти изглеждат много стилни и изискани, могат да имат всякакви форми и цветни нюанси. Обикновено водопроводът се избира за текстура и цвета на работната повърхност и мивката. Ако плотът и мивката са изработени от камък, идеалното решение е да изберете смесител от подобен материал, който да се смесва хармонично с тях в цвят. Тук можете да използвате голямо разнообразие от нюанси, необичайни рисунки и изразителни текстури.Еднакво ефективно в кухнята изглежда като нежни пастелни цветове и тъмни нюанси, както и чисто бяло или черно. Продукти от декоративен камък също изглеждат невероятно стилни, особено ако те са покрити с емайл, с млечно, жълто или цвят от бял мрамор. Желателно е тази ВиК да се вписва добре с кухненските мебели и аксесоари.Ако говорим за функционалността на тези продукти, всички те имат висока надеждност, здравина и издръжливост. В допълнение, каменобъркачките са устойчиви на различни химически и механични влияния, високи температури, плесени и не абсорбират различни примеси. те обикновено имат повърхност, върху която не пръстови отпечатъци, както и тяхната водоотблъскваща слой е налице, така че под грижите на такива модели са леки, те просто избършете с мека кърпа.

Продуктите, изработени от гранит, са много популярни, защото имат добра сила и атрактивен външен вид. Те често се използват за производство на кранчета, мивки, вани и различни аксесоари. В кухнята можете да инсталирате комбиниран санитарен фаянс, който съчетава гранит, позлатяване и хром. Такива конструкции изглеждат много скъпи и благородни.

Не по-малко заслуга са миксерите от мрамор. Те имат изящен и уважаван външен вид и хармонично се сливат в кухните, изработени в съвременен стил. В допълнение, тези водопроводни инсталации имат висока устойчивост на механични повреди, температурни промени, влага, както и замърсявания и мазнини. Производителите предлагат разнообразни колекции от смесители, направени в класически стил или с най-съвременна технология. Най-традиционният вариант е двупластовата конструкция, в която има две кранове, комбинирани един с друг и регулиращи студената и топлата вода. Такива миксери ви позволяват да използвате икономично водата и да контролирате добре главата.

По-модерно решение е дизайн с един лост. Това са надеждни и прости устройства, които са лесни за инсталиране. Те са плътно комбинирани плочи, изработени от пластмаса или cermets, които регулират налягането и температурата и позволяват да се смесва студена и топла вода с едно движение на ръката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Облицовка и довършителни работи с мрамор и гранитОблицовка и довършителни работи с мрамор и гранит
Изкуствен камъкИзкуствен камък
Кухненска престилка от изкуствен камъкКухненска престилка от изкуствен камък
Естествен камък в интериораЕстествен камък в интериора
Да видим какви са предимствата и недостатъците на една каменна мивка?Да видим какви са предимствата и недостатъците на една каменна мивка?
Кранът в кухнята с маркучКранът в кухнята с маркуч
Избор на кухненска кран или как да смените кранчето в кухнята?Избор на кухненска кран или как да смените кранчето в кухнята?
Декориране на балкона с изкуствен декоративен камъкДекориране на балкона с изкуствен декоративен камък
Какво е кранчето в кухнята? Видове кухненски бойлериКакво е кранчето в кухнята? Видове кухненски бойлери
Изкуствен камък obiИзкуствен камък obi
» » Миксер в кухнята от камък, мрамор, дизайн, предимства, недостатъци, снимка