Маси и столове в ретро стил, реколта, фото, дизайн

Мебели за трапезария в ретро стил и реколта

Много интересен е ъгълът за хранене в кухнята или районът, където трябва да има маса за хранене със столове, когато може да бъде обзаведена в ретров стил или добре известната и вече широко използвана стил ретро посока. Какви са тези мебелни елементи, какви мисли предлагат и какво настроение създават преди всичко за жителите на такива кухни.

Скромност и чар на монотонност и монотонност

На първо място, струва си да се обърне внимание на мебелите, които са ясно изпълнени в ретро и винтидж стил, но имат много скромен и понякога дори блокиран външен вид. На пръв поглед това изглежда малко бедно мебели и занемарено, но ако той се въвежда във вътрешното решение, подходящия стил, например, Държава, Прованс, сливане или опърпан шик, изглежда, не само от значение, но дори и очарователен. Това са маси и столове, които нямат дърворезба, но са изрисувани в техниката на нещо като "триене" и някои неточности, които дават на мебелите по-голяма самоличност.Изящни столове и маси за изискано и радостно настроение

Тук малко по-различен ред за декориране на маси и столове за ретро стил и ретро посока в дизайнерското изкуство на интериорния дизайн. Целта тук е дърворезба, използването на тъкани. кожа с или без нитове и други елементи, които правят мебелите още по-изискани от обикновените и едноцветни опции. Такива обзавеждане приличат на дворцови зали, трапезарии или мебели от някой замък.Масите имат резбовани крака, често изработени от естествено дърво от всички породи и цветове. Тук много подходящи леки и тъмни гори, както и закръглени форми на маси. Прекрасните столове могат да имат издълбани гръб и някои краища, както и платнена тапицерия. Платът се използва всеки, но трябва да бъде много практичен, след като всички мебели ще бъдат използвани в кухнята. Множество цветни тапицерии с малък шаблон в цвят на светло поле, например. И някои като кожена тапицерия и често попадат под полето на видимост са светлата кожа и стандартното черно. Столовете могат да бъдат с високи гръб или с ниски гръбчета.

Тематичен подход за обзавеждане в ретро стил и реколта

Някои маси и столове могат да бъдат направени в темата за ретро музика с картини на известни певци от този момент нататък тапицерията гърба на стола или по повърхността на масата, украсени с рекорд фонограф. Такива изключителни опции, разбира се, са направени по поръчка, но също така много интересно е интериорът на кухнята.

Можете също така да преследвате идеята за пресъздаване на интериора на баба. където ситуацията шепне за домашния уют и носи мисли за череши или сладки от малини. Тези решения трябва да бъдат синхронизирани маси с имитация obluschennoy боя може дори подход не е единственият опциите на високи крака, но също така и таблици, постаменти, с отварящи се врати и няколко чекмеджета. Столовете могат да бъдат "размазани" и "облъчени" в допълнение към общия ансамбъл.

Можете да използвате автомобилни или гангстерски теми, където масите и столовете могат да бъдат покрити с кадифена тъкан с тъмночервен цвят с черни ръбове. Или декориране на маси с покривки с изображения на стари автомобили.

Много интересно е да се използват бележките на старата библиотека в дизайна на маси и столове в стил реколта и ретро. Това са покривки за маса с ресни и пискюли, стари лампи за маса и прости без дърворезба и изискани столове с кожена тапицерия, която има нитове около краищата. Все още има много идеи, тематични маси и столове ретро и винтидж: двореца и крепостните опции морска тема на миналите поколения, а дори и нотки на Втората световна война в английската или американската версия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ретро осветително тялоРетро осветително тяло
Стил на реколта в интериораСтил на реколта в интериора
Дизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимкиДизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимки
15 Черно-бели бани в ретро стил15 Черно-бели бани в ретро стил
Ремонт в японски стилРемонт в японски стил
Акценти на интериора в провансалския стил на кухнятаАкценти на интериора в провансалския стил на кухнята
Италиански кухненски мебели - колекция от снимкиИталиански кухненски мебели - колекция от снимки
Френски стил във вътрешността на кухнятаФренски стил във вътрешността на кухнята
Чугунени ретро радиатори за отопление, помощ при избора, производители и цениЧугунени ретро радиатори за отопление, помощ при избора, производители и цени
Дизайн на дизайна на кухнята Стъпка 2 Изберете стила на кухнятаДизайн на дизайна на кухнята Стъпка 2 Изберете стила на кухнята
» » Маси и столове в ретро стил, реколта, фото, дизайн