Как да направите карта за желание?

Как да направите карта Desire?

Картата за желание е колаж, направен от собствените си ръце според определени правила. Правилно изпълнената карта за желание наистина работи, имате нужда само от малко усърдие, творчески подход към въпроса и ... вяра в собствената си сила!

С помощта на картата Desire можете да посочите мечтите си, да им дадете положителна енергия и сила и да ги насочите към канала за постижения, мислейки, че всички цели ще бъдат постигнати.

И така, как да направите карта Desire? За да направите това, вземете "комплекта за творчество", а именно:

 • Ватман;
 • ножици;
 • лепило;
 • Скоч лента;
 • всякакви ярки списания с снимки (рекламни каталози, брошури, плакати и други подобни);
 • цветни моливи, маркери, маркери, моливи, писалки, бои (с една дума, всичко, което можете да рисувате);
 • различни орнаменти - панделки, монети, морски костюми и др.

Картата на желанието се прави най-добре на пълнолуние или на растяща луна. Да дадете на символите на картата правилната енергия.

Преди да започнете да работите с Desire Card, настроите позитивно настроение (например, включете любимата си музика). И не забравяйте, че като създадете Desire Card, не само малко произведение на изкуството, но буквално създаваме вашето бъдеще - затова е толкова важно да бъдете в добро настроение и да се отдадете на вашите мечти.

И сега, от въпроса как да създадем карта за желание, ние се обръщаме към конкретни действия.

 1. На музиката, която ви харесва, бавно намирайте и изрежете снимки, които отговарят на вашите желания и ги въплъщават.
 2. Определете кога точно вашите желания ще се сбъднат.
 3. В центъра на картата Desire, поставете най-добрата снимка и залепете снимките на вашите мечти, които сте изрязали наоколо. Ако не намерите точната картина за желанието си, можете да го нарисувате или просто да напишете какво искате да постигнете.
 4. Помислете за заглавието на всяка снимка (добре, ако вашите мечти са свързани с различни сфери на живота - любов, работа, здраве, отдих, семейство, деца, дом и др.).
 5. Направете своята карта на мрежата Bagua - просто разделете листа на девет сектора от всякаква форма.


Няколко думи за селекцията и снимките и как да ги подпишете.

Можете да направите подпис за всяко желание, но не използвайте частиците "НЕ". Например, вместо думите "Аз не се карам със съпруга си", напишете "Съпругът ми и аз живеем заедно".

В сектора "Здраве" можете да представите красивото си тяло, но отново трябва да сте внимателни към думите, като подпишете снимки. Така че, вместо "Отслабнах," пише: "Аз съм тънък, тежи 65 килограма", тъй като думата "тънък", "отслабна" и други подобни, да съдържа в основата на "злото", което не е добро.

В сектора "Богатство" е подходящо да поставите изображение на бележка със значителен брой нули след една и надпис: "По моя сметка в банката 1 000 000 рубли".В сектора "Кариера" можете да поставите снимка на успешна компания и да напишете: "Аз съм ръководител на фирма Н" и да напишете сумата на бъдещата ви заплата, обхвата на вашите задължения в тази работа и така нататък.

В сектора "Семейство" поставете образ на идеално семейство - в такова семейство всеки се третира взаимно с разбиране, здравословен и щастлив. Това може да бъде вашата семейна снимка в най-радостния и ярък момент от живота.

В сектора "Брак" трябва да поставите снимки, които въплъщават щастливите семейни взаимоотношения на съпрузите. В подписите към тях използвайте такива думи като "любов", "лоялност", "подкрепа". Например: "Имам надежден, отговорен съпруг, който знае как да постигне поставените цели. Той обича мен и нашите деца, води здравословен начин на живот и е лоялен към семейството. "

Истинското удоволствие от процеса и творческия обсег ще направи резултата от работата ви най-ефективен!

Създаване на Wish Card, моля, имайте предвид, че на компаса на колажа трябва да има правилна връзка един с друг, което е, на север - в долната или в горната част, на юг - в горната или долната част, на изток - с ляво или дясно, на Запад - в дясно или ляво.

Картата ви за желание трябва да бъде въплъщение на положителен - изображение на нещо мрачно, обезпокояващо, агресивно не е допустимо. Само красота, изобилие, ярки цветове, любов и здраве!

Обърнете всичко, което сте представили на картата, като чудо. В живота няма нищо необичайно. Вашите деца, семейство, здраве, любов, просперитет и много други са ежедневно чудо, което непременно ще се умножи с помощта на картата Desire.

След Dreamboard е готов, можете да го окачите на стената (ако семейството ви не вярвам, че с този колаж може да се направи нещо, поставете я така, че те са отново да не се спъне в него, например, от вътрешната страна врати на вашия килер). Но като цяло правото да виси Card Wish мястото, където можете да спя, да заспиването и събуждането, бихте могли да съзерцавам мечтите си. Ако чакате гостите, по време на посещението си, трябва да премахнете картата Desire Card някъде на отдалечено място.

Ако някоя от вашите желания, показани на Картата, е изпълнена или ако приоритетите са се променили, можете просто да замените една картина с друга. "Свежите" вашите цели и мечти, толкова по-добре!

Лейди Мария за женското онлайн списание LadyElena.ru

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бродерия на стената в HD - най-доброто видео в отлично качествоБродерия на стената в HD - най-доброто видео в отлично качество
Полезни занаяти за домаПолезни занаяти за дома
Декупаж със собствени ръцеДекупаж със собствени ръце
Таблица с картиТаблица с карти
Зелен ъгъл еко потЗелен ъгъл еко пот
Дизайн на апартамент с една спалня в снегорин 16 снимкиДизайн на апартамент с една спалня в снегорин 16 снимки
25 Начина да украсиш къща без да имаш стотинка25 Начина да украсиш къща без да имаш стотинка
Графити на стената в PhotoshopГрафити на стената в Photoshop
Панти за прозорциПанти за прозорци
Създайте фотореалистични текстури за 3ds max Материал от естествена кожаСъздайте фотореалистични текстури за 3ds max Материал от естествена кожа
» » Как да направите карта за желание?