Тайни на красиво цветно легло с ръцете си 50 снимки

Тайни на красиво цветно легло с ръце: 50 снимки

Колко често, когато купуваме красиви торбички с цветни семена, тайно се надяваме да изненадаме всички с нова красива цветна леха в нашата дача. Но не винаги резултатът удовлетворява: не всички отглеждани цветя изглеждат на снимката, не всички са се издигали, а тези, които са се издигнали по някаква причина, не приличат на луксозно цветно легло. Ще ви разкажем простите тайни за декорирането на цветното легло в дача със собствените си ръце, модните тенденции в дизайна на градината и показването на 50 снимки от най-красивите и грандиозни градински легла.

1. Цветни лехи в естествен стил са много модерни в градината, където заедно с градински цветя се използват декоративни треви и зърна, които придават плътност и обем на цветното легло.

2. Изберете за формата на цветното легло естествени гладки очертания, които ще дадат благодат на естествен пейзаж във вашата градина.

а) растителна база: декоративни храсти, високи многогодишни цветя;б) цветни лехи с растения: ярки красиви годишни, трайни насаждения с кратък период на цъфтеж и декоративни треви, които ще създадат плътност на цветното легло;

в) растения, които създават обем на въздуха: зърнени храни, копър, козметика и др.4. Не забравяйте да използвате декоративни трайни треви върху цветното легло - те ще ви помогнат, докато цъфтят цветя, а други все още не са цъфнали. За същите цели, многогодишни растения с красива листа и след цъфтежа са подходящи: божури, ириси, празници.

5. За да се окаже, че цветното легло е спретнато и грандиозно със собствените ти ръце, изгответе план за кацане на хартията. Освен това можете да използвате готови цветни градински схеми. и дори да ги вземете с тях до къщата. Първите растителни храсти и трайни насаждения, като добавите към тях следващия етап от ежегодните цветя.

6. За да изглежда впечатляващо, кацане на легло се поставя достатъчно здраво, така че имайте предвид факта, че за всичките си заводи трябва да се поберат на един и същи вид на почвата, лек режим и поливане режим. Изберете за специална грижа в цветната градина на определено растение, което ви харесва особено, ще бъде проблематично.7. За да може цветното легло да има чист външен вид във времето, отсечете растенията, които са избледнели.

8. Ако новите цветя ви растат и растат добре на почвата, не забравяйте да събирате семена навреме. Вероятността за появата им ще бъде многократно по-голяма от тази на закупените. и ще бъде по-евтино да има това удоволствие.

9. Запишете през сезона вашите идеи и наблюдения относно новото цветно легло. Това може да е комбинация от нови цветове, които харесвате, нови възможности за засаждане или отхвърляне на растения, които не харесвате.

10. Устойчивост и гъвкавост на цъфтежа - основното правило при създаването на цветни лехи със собствените си ръце. Наблюдавайте, че тези растения, които са избледнели, са имали красиви листа през целия сезон.

Вашата цветна леха в селската къща е жива композиция, която може да се промени от година на година с появата на нови интересни разновидности на цветя или по-смела от вашите амбиции. Само вие ще разберете, че такава жива цветна градина никога не може да бъде безупречна, но с вашите ръце можете да я превърнете в въплъщение на истинска приказка във вашата градина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цветни лехи със собствени ръце снимкаЦветни лехи със собствени ръце снимка
Необичайни цветни лехи със собствените си ръце 15 интересни идеиНеобичайни цветни лехи със собствените си ръце 15 интересни идеи
Перфектното легло - какво е това?Перфектното легло - какво е това?
Готови схеми на цветни лехи и цветни лехи от трайни насаждения и едногодишниГотови схеми на цветни лехи и цветни лехи от трайни насаждения и едногодишни
Как да направите цветно легло от тухли - снимка, видеоКак да направите цветно легло от тухли - снимка, видео
Как да направите красиво цветно легло с камъни и тухли?Как да направите красиво цветно легло с камъни и тухли?
Под цветята градината стои за цветя снимкаПод цветята градината стои за цветя снимка
Красиви цветни лехи със собствените си ръце - акцентиКрасиви цветни лехи със собствените си ръце - акценти
Цветни лехи със собствените си ръцеЦветни лехи със собствените си ръце
Цветни лехи от камък са примери за ландшафтни дизайнериЦветни лехи от камък са примери за ландшафтни дизайнери
» » Тайни на красиво цветно легло с ръцете си 50 снимки