Класически интериорен стил

Класически стил

Интериор в класически стил

За какво говориш?

Classic е интериорът, изпитан по времето, на базата на ясни линии и естествени материали: масивно дърво, естествен камък, кожа и благородни метали. Няма място за всичко, което е изключително модерно, прекалено буйно, фантастично и твърде светло. Класическият стил в интериора е строг, лаконичен и безупречен.

Тя никога няма да излезе от модата и е от значение както за декориране на жилищни помещения, така и за офиси и офиси. Класическият стил на интериора е най-доброто доказателство за уважение на собственика му. Обикновено класическият стил в интериора е избран от богати хора с добър вкус.

Класическият стил в интериора може да се нарече луксозен, но в същото време лаконичен и завършен, може да се нарече горд, но в същото време удобен и приятен. Той абсорбира всичко най-добро, което е било обмислено интериорни дизайнери продължение на хиляди години, като една чудесна възможност да направите вашия дом красив, удобен, стилен и изразителен, изготвящ интериора му в класически стил неговите съвременници.

Решава да даде предпочитание на класическия стил в интериора

За интериора в класически стил са подходящи помещения с правилна геометрична форма с високи тавани и достатъчно голям обем помещения. Дори опитен дизайнер е малко вероятно да може да предложи интериор в класически стил за завършване на апартамент в "Хрушчов" или в модерна панелна къща.За довършване на пода може да дойде от паркет от скъпо дърво или полиран естествен камък, от който можете да поставите декоративна мозайка панел на пода.

За интериора в класически стил се характеризира с използването на мазилка, стенописи, арки и колони или точка и запетая с главни букви. Всички тези декоративни елементи също трябва да бъдат изработени от камък и дърво. Фреските могат да бъдат направени от гипс, но това е по-скоро изключение от правилото.

Но полиуретана ще трябва да бъде изоставен, дори ако изглежда достатъчно убедителен и тежък. Класическият стил в интериора не толерира фалшификати и замествания.

Има обаче малко изключение от това правило. Ние говорим за опъвам тавани, успешно заменени през последните години, обичайната живопис и декорация. Но тук отново не е необходимо да се занимаваме с PVC, но трябва да се предпочитат платното опънати тавани с традиционна матова повърхност.На това използване на съвременни довършителни материали в интериора трябва да бъдат завършени. Дори и прозорците се осъществяват най-добре чрез инсталиране на дървени двойни стъкла, произведени чрез съвременни технологии.

Разбира се, по-коректното в класическия интериор трябва да се разглежда като таван със сложна декорация от мазилка и ръчно рисувана. Възможно е да се разделят на клетки с помощта на дървени граници. Но в този случай крайният избор е за клиента.

Стенна декорация

При декорирането на стените в класически интериор те са разделени на няколко зони: сутерен, основна и оградена зона. В този случай отделните елементи на стената са разделени на отделни правоъгълници, украсени с гранитогрес. Сутерената част на стената може да бъде украсена с дървени панели, изработени от ценна дървесина.

Основната част от стената може да бъде поставена със скъпи висококачествени тапети или покрити с плат. Допуска се боядисване на стените. В този случай декорацията на стените трябва да се комбинира със стълби, врати и прозоречни рамки.

Стъклената част трябва да има ясно маркирана граница от мазилка или дърво. таванът на тавана също е очертан в формован декор.

Няколко думи за цвета и светлината

Обикновено класическият стил в интериора се основава на използването на светлина, заглушен тон, както и на всички нюанси на кафяво. Използването на тъмнозелен цвят и неговите нюанси е разрешено. Но червената цветова схема в класическия интериор рядко се използва и в повечето случаи е ограничена само от нюанси на цвят от бордо.

Особено важно е симетрията на пространството, неговите редовни геометрични форми, с ясни линии и прави ъгли. За осветление е по-добре да се използват тежки масивни кристални полилеи, свещници и свещници. За вътрешно обзавеждане в класически стил, мед и бронз също са широко използвани. От тях, дръжки на вратите, а също така се използва за производството на принадлежности. Впечатлението се засилва от широкото използване на огледала.

Само истинските майстори на техния занаят могат да изпълняват интериор в класически стил. В същото време качеството на работа е определящ критерий. Препоръчваме да се свържете с нашата компания. Това не само ви позволява да постигнете желания резултат, но също така елиминирате ненужните разходи, свързани с премахването на несъвършенствата и неразбраните задачи.

Ние знаем точно какво е интериорът в класически стил и са готови да го докажат на практика.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на апартаменти класически интериорДизайн на апартаменти класически интериор
Стил на реколта в интериораСтил на реколта в интериора
Ремонт в японски стилРемонт в японски стил
Романтичен интериорен дизайн на кухнятаРомантичен интериорен дизайн на кухнята
Кухненски интериор в ориенталски стилКухненски интериор в ориенталски стил
Новогодишен интериорен дизайнНовогодишен интериорен дизайн
Каменна камина декорацияКаменна камина декорация
Френски стил във вътрешността на кухнятаФренски стил във вътрешността на кухнята
Простри тавани в интериораПростри тавани в интериора
Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?
» » Класически интериорен стил