Кои тапети за боядисване по-добре

Как да изберем най-добрия тапет за рисуване

Повече от десет години тапетите за боядисване са много популярни на пазара на строителни материали. Благодарение на тяхната практичност и функционалност, те могат да бъдат боядисани няколко пъти, например, боядисани в различен цвят или просто актуализирани със съществуващите стени. Такъв тапет, вече в завършен, оцветен вид, ще подчертае всички детайли на интериора, защото можете да изберете цветова схема, базирана на вашите вкусови предпочитания, например, да направите едната страна по-ярка, а другата по-ярка.

Тапети за боядисванеВеднага щом се стигне до стените, всеки човек пита какво тапет да боя е по-добре да се купи, така че да изглеждат добре и достатъчно добре, докато са лесни за лепене и боядисване. Вие не ще трябва да отидат на пазар, за да намерят най-подходящия цвят, закупуване боядисва тапети, можете да изберете желаната боя с обаждащите се, и за секунди вие Продажбите ще се подготвят добре дошли тон за вас. Предложената текстура за тапети за боядисване е толкова богата, че с нея не само можете да украсявате стените, но и да ги променяте визуално, например увеличаване на височината или разширяване.

В тази статия ще се опитам да ви разкажа за всички съществуващи видове тапети покрития за оцветяване, така че да можете да разберете как да изберете тапети за боядисване, а не да се направи грешка и не харчат пари просто няма смисъл.

Видове тапети за боядисванеПристигане в магазина, можете да видите огромен избор на различни декоративни покрития, но как да се избере най-добрия тапет за рисуване, така че те не само изглежда добре естетически, но са с добро качество и придирчиви по време на ремонт. За да направите това, помислете за всички видове покрития за тапети, подходящи за боядисване:

  • Хартия - тези тапети са направени от тежка влакнеста отпадъчна хартия. Структурата на тези покрития е с разнообразна текстура, така че за ремонта няма да е трудно да се избере подходящ модел. Този тип тапети е крехка, лесно да се прекъсне и да се развалят, а те не искат да се залепи в райони с висока влажност на въздуха, но когато се свива те ще се спука, създавайки една непривлекателна слот. Хартията тапет е разделена на два подвида: релефни и изработени от едро влакно.
Хартиени тапети
  • Фибростъкло - популярен вид тапети, благодарение на уникалните си свойства, те са лесни за лепило и след това нанесете боя за боя абсолютно всеки обект, като например с четка или валяк. Стъклопластовите тапети са екологично чисти материали, които играят важна роля при избора на строителни материали. Както вече бе отбелязано по-горе, стъклените купчини са перфектно залепени, те са толкова здраво захванати с повърхността на стената, че не е нужно да се страхувате от лющене на ставите. Но ако решите да ги премахнете, ще трябва да се опитате достатъчно, затова такива покрития често се използват в нежилищни помещения, магазини и офиси. Стъклени влакна
  • Въз основа на нетъкани - тези тапети не толкова отдавна се появява на пазара на строителни материали, но доста силно хареса на потребителите. На първо място, лесни за лепене, а второ, ако е необходимо, те могат бързо да бъдат премахнати, трябва да издърпате ъгъла на тапета и платното за лесно отделяне от стената. Нетъкан тапет база с разнообразни модели са направени с помощта на винил пръскане пяна, така че ако търка чертежа, че е лесно да се измъкне от основата, но самата основа не може нито да се чупят, нито бръчки. В магазините можете да купите нетъкан тапет, който не е покрит с винил, те са издръжливи и с високо качество, но тяхната текстура е гладка и абсолютно гладка. Поради уникалното качество на тези стъклени стени, те не се разпръскват, ако на стената се образува пукнатина. Невинни тапети в интериора
  • Естетични покрития за тапети "Lincrust". За да се създадат тези покрития за тапети, се използват само висококачествени и естествени материали, така че най-често цената на ролка е висока. Проста производствена техника ли е? върху текстилна или хартиена повърхност е поставен специален състав, който включва креда, восък, дървесно брашно, колофон. За да ги поставите на стената, тапетът трябва да се навлажни с вода.

    Покритие на линия

Изборът от този списък е труден, но най-важното е, че можете да продължите от характеристиките на тапета и вашите желания. Най-често дизайнерите предпочитат нетъкани или стъклени стени. Например, стъклени стени, изработени от тънък материал, много лесно лепени на повърхността, така че те могат да бъдат залепени по таваните, дори и неопитен човек в строителството може да се справи с тази работа. Но нетъканите благодарение на съвременните си текстури изглеждат страхотно по стените, добре, ако изберете правилната боя и цветна боя, вашият интериор ще бъде невероятно оригинален и атрактивен.

Как да изберем тапет за рисуване

За да изберете подходящо тапет за рисуване, трябва да спазвате няколко критерия.

  • Как искате да залепите тапета за боядисване? Лепилото се полага върху основата на хартиения тапет и след това се залепват към стените, но нетъканите и стъклените стени не изискват лепилото да бъде нанесено върху мрежата, така че е по-лесно да се работи с тях.
  • Купете тапет ширина от 1,06 метра? с този размер лесно ще работите.
  • Тапетите за боядисване върху нетъкана основа могат да бъдат залепени в задника или припокриване, след което един тънък нож отрязва ненужната част.

Видео за това как да избереш тапет за рисуване:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Лепене на тапети в апартамента Подолск, КлимовскЛепене на тапети в апартамента Подолск, Климовск
Какво да изберем тапети или стени за боядисване?Какво да изберем тапети или стени за боядисване?
Тапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимкаТапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимка
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Красива тапет за стенитеКрасива тапет за стените
Wall тапети декорWall тапети декор
Тапети в банятаТапети в банята
Тоалетна хартияТоалетна хартия
Поставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчияПоставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчия
Тапети за неравни стениТапети за неравни стени
» » Кои тапети за боядисване по-добре