Как да оборудвате домашен офис в апартамент

Как да оборудвате домашен офис в апартамент

Как да създадете проучване в апартамент. Как да направите домашен кабинет.

Проектиране и проектиране на домашен кабинет. идеи

Идея 1

Ярката стена в офиса е добра опция за получаване на заряд на жизненост и положителна енергия по време на работния процес. Просто не боядисвайте стената, близо до която има десктоп, в противен случай след кратко време ще има неприятно усещане за парене в очите, може би дори да въртите главата си. Този ивичен акцент се прави най-добре зад гърба ви (ако сте на бюрото си), за предпочитане близо до дивана. Не ограничавайте творческия процес на създаване на ленти само по стената, цвят и рафтовете, които са замислени да виси на стената.

Идея 2

Малка част от стаята понякога причинява много загадъчност. Желанието да се постави всичко в него прави помещението претрупано и неудобно. Този пример показва как да се справим с този проблем.

Стаята е разделена на три условни зони: работна, музикална и зона за отдих. Озеленяването се дължи на различна цветна декорация на стените: наситен кафяв - в работната зона, светлина - в музикалните, ромбита - в зоната за отдих. Въпреки големия брой зони, стаята изглежда просторна.

Основната тайна на стаята в прост, не просто усложнен интериор и, разбира се, в внимателното проучване на детайлите.

Лекият таван и подът визуално увеличават стаята. Малкото количество мебели не затрупва пространство. За малките стаи опитайте да изберете елегантни мебели.

Правилно избраните цветове също могат да увеличат визуално пространството. Най-добрият начин е да спрете на неутрални тонове и да донесете няколко ярки удара. В този пример оранжевият цвят привлича вниманието и оживява вътрешността.

Благодарение на само няколко акцента - завеси, възглавници, тапицерия на столове, абажури, полилеи - стаята изглежда зрелищна и празнична.

За да направите стаята да изглежда по-просторна, опитайте се да оставите колкото е възможно повече свободно пространство на пода. Заслужава си да се откажете от масичката за кафе или да изберете модел от стъкло.Идея 3

Вземете стаята до офиса в отсъствието на излишно пространство в апартамента е доста трудно. Работното място може да се организира почти навсякъде в стаята. Изберете бюро без крака, което ще се състои само от маса с чекмеджета. Ширината и дължината на плота зависи от вашите предпочитания, но според принципите на ергономията е най-добре, че ширината не е по-малко от 40 см, а дължината -. Не по-малко от 60 см Поставете рафта точно над масата, така че да не може да стане от стола си, за да получите необходимите документи или бланка , Че общия дизайн изглежда леко, най-добре е да се използват леки материали: пластмаса, MDF или изкуствен камък. Лесно се грижат и не се жълт с времето.

Идея 4

Ярък, смел интериор - за млади, активни и ентусиазирани хора. В този пример се проследява стилът на голям град. Той е идеален за онези, които обичат градския ритъм на живота, зареждат се с енергия, черпят вдъхновение от него.

Ясни геометрични форми, контрастиращи леко агресивни цветове, лаконичност и тежест - всичко това ясно определя градския стил. Това не е мястото на грациозно изкривяване на линии, наивни цветя и селски грах. Само геометрия, яснота и контраст.

Тапетите с ярките светлини на нощния град създават страхотно впечатление: изглежда, сякаш имате прозорец по цялата стена, а зад него се виждат небостъргачи. Можете също така да закачите няколко снимки с изгледи на нощните улици - да се разхождате вечер в любимия си град, да направите няколко снимки и да ги отпечатате.

Светлият диван в този интериор изглежда като символ на някаква агресия, натиск, дейност. Ако ви харесва такова смело парче мебели, тогава не е необходимо да бягате в мебелен магазин в търсене на такъв диван. Достатъчно е да закупите ярък цвят материал за тапицерия мебели и да издърпате всеки диван в къщата. Друга възможност е да шиете куфар с подходящ размер.Няколко различни източници на светлина - настолни лампи и прожектори - са разположени в различни части на помещението. Те визуално разширяват пространството и перфектно се справят с осветлението.

Идея 5

Таванът с много директна слънчева светлина е отлично място за изучаване. Освен това уединено място е много подходящо за тиха работа. Нищо чудно, че те казват, че само в самота се ражда творческа мисъл.

Този интериор е направен в стила на минимализма. Няма нищо излишно: минимум неща, умерено количество декоративни елементи. Благодарение на това стаята, въпреки малкия размер, изглежда просторна.

Офисът е разделен на две зони: работна зона и зона за отдих. Комфортно кожено кресло и богата маса от шоколадови цветове ще ви помогнат да настроите работното настроение. В работната зона не включвайте различни декоративни елементи. Те ще отвлекат вниманието от работата, да не се концентрират.

Но зоната за отдих трябва да бъде по-малко бизнес. Ярък цветен панел на стената внася в интериора известен игрив акцент. Този панел е лесен за извършване сам. За да направите това, използвайте парчета от ярка тъкан и цветни снимки или вземете четки, борете се с боя и нарисувайте нещо сами. Такава работа ще зарадва окото, ще надигне настроението и ще даде допълнителна причина за гордост от себе си.

Светлият тюл на прозорците и белите стени запълват помещението с въздух, което прави по-уютното таванско помещение.

Идея 6

Спокойният тон подчертава класическия стил на интериора в офиса. Стаята не изглежда старомодна, защото класиките винаги са подходящи. Разпореждането на тази служба допринася за приемането на важни решения, провеждането на семейни съвети. Тук можете да се оттеглите, да се отдадете на спокойна медитация. Кой знае, може би в такава ситуация, една чаша ароматно кафе ще бъде посетена от брилянтни мисли.

Създаване на атмосфера на класика в офиса не е трудно. И за това не трябва да бягате в антикварен магазин. Погледнете назад - възможно е вече да имате подходящи елементи.

Изглежда страхотно обзавеждане в цвета на естественото дърво. По-добре е да изберете тъмни нюанси. Поставете мек, благороден нюанс на килим на пода. Протегнете стола със скъпа кърпа. Ще бъде страхотно, ако можете да съответствате на цвета на плата за стола, в хармония с цвета на килима. В резултат на това ще получите пълна картина.

Идея 7

Тази стая е проектирана в минималистичен стил. Няма ненужни произволни подробности, всичко е рационално, ергономично и лаконично. Ето защо този стил е идеален за домашния шкаф.

Обикновено този стил се предпочита от хора от ново поколение, които ценят удобството и комфорта. Минимализмът ви позволява да използвате работното пространство възможно най-ефективно.

За да устои на стила до края, изберете солиден тапет или боядисвайте стените с боя, както в този пример. Имайте предвид, че цветът не е ярък, той е доста дълбок.

Мебелите трябва да са възможно най-функционални. Обърнете специално внимание на цвета и формата му. Масата е кръгла или строго правоъгълна. Тапицерски диван монофоничен. В този стил бялата мебелировка се вписва перфектно. Но можете да изберете диван с ярки тапицерии, например червено. Кожата или изкуствената кожа ще изглеждат добре.

Интересен детайл в стаята е рафтът, който е дължината на цялата стена. Няколко снимки в строги рамки правят идеята завършена.

Цветните растения внасят уют в такъв строг стил, което прави кабината по-обитаема.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Създаваме интериорен дизайн за офис в апартамент или къщаСъздаваме интериорен дизайн за офис в апартамент или къща
Дизайн на едностаен апартамент за семейство с дете 11 снимкиДизайн на едностаен апартамент за семейство с дете 11 снимки
Дизайн проект на апартамент екологична геометрияДизайн проект на апартамент екологична геометрия
Апартамент DesignАпартамент Design
Проектиране на стандартен апартаментПроектиране на стандартен апартамент
Дизайн на хол в апартаментДизайн на хол в апартамент
Идеи за домашен декор Свещници със собствените си ръцеИдеи за домашен декор Свещници със собствените си ръце
Създаване на елементи за домашен декорСъздаване на елементи за домашен декор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Домашна интериорна декорацияДомашна интериорна декорация
» » Как да оборудвате домашен офис в апартамент