Снимки за кухненски интериор

Ако създавате картини за кухненски интериор ви дава удоволствие, тогава ви предлагам две идеи. Първата идея за иглика. Предлагам да правите снимки в кухнята, използвайки техниката на декупаж. Като основа се използва обичайният картон за опаковане. Нарежете парче картон в частите с желания размер. Размерът зависи от вашата идея.

Нанесете грунд грунд, боя върху него. Тъй като тази снимка е тема на чай, боята се използва и в кафяв цвят. Изсушете го. Нанесете лак на крекинг. Това е специално съединение, което пляска на слоя боя, който е поставен на върха. Изсушете съгласно инструкциите. От горе ние поставяме слой светло боя и гледаме, като пукнатини. Отново, изсушени, лепене на картината. Покрийте с лак на върха и украсете с канап.

Втората идея от дизайнерите и декораторите се отнася и до дизайна на кухнята с помощта на необичайни рисунки на картини (проектът е публикуван изцяло в BIC). Долната линия е следната: красиви черно-бели плакати с изображение на кухненски съдове, извадени от стари гравюри, се отпечатват и поставят върху престилката на кухнята. Такива картини изглеждат много добре, когато декорирате кухнята в черно и кафе.

Можете да използвате 2-3 от най-характерните рисунки, да ги отпечатате и да ги поставите във фоторамките, да ги окачите на стените на кухнята. Стилни снимки за кухненския интериорен дизайн на кухнята могат да бъдат получени, ако изборът на картини и панели за кухнята вземе предвид цвета на кухнята и елементите, изобразени на снимката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Панел за кухняПанел за кухня
Създаване на елементи за домашен декорСъздаване на елементи за домашен декор
70 Снимка на кухненския интериор в черно70 Снимка на кухненския интериор в черно
Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
Как да създадем домашен декорКак да създадем домашен декор
Съхранение в кухнята 33 идеи за корици и тиганиСъхранение в кухнята 33 идеи за корици и тигани
Впечатляващ кухненски интериор с шоколадов бял цвятВпечатляващ кухненски интериор с шоколадов бял цвят
Кухните в сиво не са мрачни, а елегантностКухните в сиво не са мрачни, а елегантност
» » Снимки за кухненски интериор