Стенна декорация със стенописи

Стенна декорация със стенописи

5 декември 2013 г.

гипс

Завършване на стените с фрески.

Елементи на декор на помещенията там са много, фрески в интериора заемат специална позиция. Пример за този дизайн е представената снимка. Стенописите могат да се извършват в частна къща в стандартен апартамент. Този вид декорация се използва при довършителни работи за декорация на стени, тавани, които се използват по-рядко като декорация на частни фасади.

Традиционната технология за създаване на стенописи включва рисуване на изображение директно върху повърхността на стената. Отнема много време. В момента специалистите на фирмата използват нови технологии, които позволяват да се направят стенописи в работилницата. Готовите изображения се доставят и инсталират. Тази технология за създаване на стенописи е позволила на много собственици на имоти да придобият такъв елемент на декорация.

Фреската може да бъде направена за всякакви повърхности и при всякакви условия на околната среда. Например, в нашия апартамент фреска се поставя в коридора, което причинява на гостите на този апартамент усещане за необичайна вече от прага. Гледайки стенопис, има усещане за продължаване на стаята с достъп до вътрешния двор. Тъй като изображението ни отнася към Средиземно море, беше решено да се оформят картината в подходящ стил. Колони от полиуретан с подходяща текстура не могат да се използват за подчертаване на стила на стенописите.Модерната фреска е направена от екологични материали, може лесно да бъде залепена към всякакви субстрати. Такива стенописи се произвеждат по италианска технология, според която текстурната мазилка се нанася върху стъклена или нетъкана основа. На този декоративен слой е създадено изображение за клиента.

Образът на стенописите е направен въз основа на общия стил на интериора. Такъв елемент се вписва безпроблемно дори в модерен интериор, както в нашия случай. Фалшивият таван и стенопис от средиземноморската тема съчетани перфектно. Spotlight ви позволява да се съсредоточите върху този важен елемент от дизайна на коридора. Особено би било желателно да се отбележи компетентният избор на подови настилки. Цветното му решение съответства на пистата на фреската, което прави прехода почти незабележим.

Ако в миналото присъствието на стенопис в къщата беше доказателство за лукс и доход на голям собственик, в съвременните условия този декоративен елемент стана по-достъпен за мнозина.

Стенописи на стената, декорация на стени с декоративни покрития.Колекция от стенописи на стената, създадени от най-добрите антични майстори. Стенописите се правят с помощта на антични техники на рисуване и цветни схеми, когато се прилагат цветове към мокрите мазилки. Фреските ви позволяват да проектирате стая в изискан и изискан стил, а също така можете да използвате стенописи като картина, като ги поставите в рамка.

Фреските ви позволяват да оформят всички грандиозни дизайнерски решения на тавана, стената и пода.

Fresco изглежда страхотно на повърхността в старинен стил, такива Arabescko материали, акцент, Ф., Intuel, Ривиера, Венето, Trevegnano, Марбеля, Marmorella, Marmorella Stellare, Encausto, Tierrofino.

Венецианска мазилка

Стенна декорация, декоративно покритие, стенни облицовки

Стенна декорация - един от най-отговорните етапи на интериорния дизайн. Тапети са много разнообразни - тя може да бъде тапети и плочки, фрески, и боядисани ... успешен декоративна украса стена съчетава естетика и практичност.

Изборът на метода за довършване зависи от вашия вкус, както и от вида на помещението. например, декоративното покритие в банята трябва да бъде устойчиво на влага, температурни промени. Стенни облицовки за кухнята - устойчиви на замърсявания, особено тези, които са в областта на печката. И следователно, декоративното покритие на стените на кухнята трябва да вземе предвид възможността за мокро почистване без да навреди на покритието.

Елитното обновяване означава създаване на уникален интериор, който подчертава вашата индивидуалност, създава специална атмосфера, прави вашия дом комфортен и уютен. Декоративната стенна декорация ви позволява да разрешите някоя от задачите. Съвременните техники и материали успешно съчетават представителен външен вид с висока функционалност и практичност. Стенните покрития - от пластмасови и хартиени тапети до боядисване и стенописи - помагат да се реализира всяка идея за дизайн. Но всичко започва с идея.

Днес не е трудно да се намери професионалист. който ще ви консултира на всеки етап от ремонта. Стените са най-видими, така че декоративното покритие ще отнеме толкова много внимание. В този случай, преди да монтирате стенните покрития, е необходимо да подготвите правилно повърхността: подравнете, изравнете. Ако искате декоративната украса на стените за дълго време, за да не изгубите външния си вид, всички етапи трябва да се изпълняват на най-високо ниво.

Ако използвате скъпи стенни покрития, като стенописи, ръчно изработени тапети, дизайн тапети, по-добре е да се включат инсталирането на квалифицирани специалисти. Предимства на такова декоративно покритие и във факта, че професионалистите ценят тяхната репутация, а не само да произвеждат висококачествени цялата работа, но също така и да изберете най-безопасни материали.

Декоративното завършване на стените ще преобрази къщата ви, дори ако нищо друго не се промени. Това е най-ефективният и бърз начин за постигане на желаните резултати. Добрите покрития за стени ще ви осигурят уют и красота и ще ви зарадват от много години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи…Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи…
Фотографии, плакати и панели във вътрешността на стаитеФотографии, плакати и панели във вътрешността на стаите
Фреска на стената - Италия - стенописиФреска на стената - Италия - стенописи
Домашна интериорна декорацияДомашна интериорна декорация
Боядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяванеБоядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяване
Изкуство живопис, като декор на интериораИзкуство живопис, като декор на интериора
Произведения - боядисване на стени, lincrusta, стенописи ВоронежПроизведения - боядисване на стени, lincrusta, стенописи Воронеж
Курс на боядисване на стени и декоративни повърхности - панаир на занаятчии - ръчно изработени,…Курс на боядисване на стени и декоративни повърхности - панаир на занаятчии - ръчно изработени,…
Стенна декорация Основните етапи на работа в украсата на стенитеСтенна декорация Основните етапи на работа в украсата на стените
Фрески в интериора - боядисване на стенитеФрески в интериора - боядисване на стените
» » Стенна декорация със стенописи