Фотографии, плакати и панели във вътрешността на стаите

Графиката, живописта и панелите са далеч от предметите на първостепенна необходимост в интериора. Въпреки това, с тяхна помощ апартамента може да бъде направен изключително очарователен. Освен това живописта може да подчертае индивидуалността на интериора и да се превърне в основна атракция.

В художествените галерии, магазини и дизайнерски студия можете да намерите огромен избор от картини, снимки, пана, плакати и модулни картини. Купуването на картина или плакат за къща обаче не е толкова лесно. За да направите това, трябва да знаете някои от нюансите, свързани с ролята на живописта в интериора.

1. Живописната картина на автора традиционно се счита за най-добрия интериор за стените. Цветни или черно-бели графики, леки акварели, маслени бои в класическата рамка лесно се вписват в стаята на всеки стил. Основното правило при избора на такъв декоративен елемент е неговото съответствие с общото настроение и стил на апартамента. Модерните стилове на интериорен дизайн са най-добре допълнени с динамични абстрактни изображения. В апартамент, декориран за античността, ще бъде хубаво да се погледнем в безкраен живот в масивна рамка.

2. Стенописът, или стенописи, може да украси стената доста дълго време. Има перспективни, равнинни и екранни стенописи. Първата опция се използва за визуално разширяване на пространството. По правило те изобразяват морски мотиви или картини от живота на един град, едно село, древни имения. Такива рисунки създават илюзията за дълбоко пространство. Често с помощта на стенописи се изработва детска градина. Днес приемът на стенопис, който обединява подовете, стените и тавана на стаята в една обща композиция, е много популярен. Децата като образите на анимационни герои, космически кораби и животни. Завършените стенописи могат да бъдат закупени в специализирани магазини. Произвеждат се на самозалепваща се, нетъкана и твърда основа, както и на гъвкава мазилка и платно.3. Алтернативна версия на снимката или панела е снимка, която също се нарича печат върху платно. Такива картини се правят по специална технология. Първо, принтерът с голям формат отпечатва изображение. След това се прилага върху платното с текстурирана повърхност и лакирано. Готовата снимка е в рамка. Тези, които желаят, могат да наредят картина с ефекта от античността, като по този начин получават предмет на изкуството в стил реколта или ретро.

4. Модулната или сегментирана фото-картина е далеч най-модерният вид фото-снимки. Такова платно представлява един образ, разделен на няколко части. Тези части са разположени на по-малко разстояние един от друг, така че се получава ефектът от протичането на една картина в друга. Най-често се използват за декориране на големи помещения.

5. Плакат - това е един от най-икономичните видове декорация на стени. Тази концепция за пръв път се появява през 19 век в Съединените щати. Там има плакати, наречени рекламни плакати и плакати, залепени на постовете. В наши дни плакатите са репродукции с големи, изобретателни парцели, отпечатани на хартия. С тяхна помощ можете да украсявате всяка стая, но най-ефективните плакати ще бъдат по стените на светъл, неутрален цвят. За да внесете в стаята повече топлина и домашен комфорт, дизайнерите съветват избора на плакати от портокал, пясък и кафе. Ако имате нужда да съживите донякъде помещението, можете да украсите една от стените му с плакат в наситени червени или лимонено жълти оттенъци. Препоръчва се плакатът да се постави в рамка или подложка. Ефективно изглежда плакат в рамката с вградената подсветка. Можете също така да отпечатате плака на платното или да го подредите под формата на модул.6. Стенният панел, направен по поръчка или направен от собствените си ръце, ще бъде единственият по рода си украса на апартамента. Изпълнение панели могат да бъдат от всяка техника: .. Тестът от гипс, лежеше мозайка или мазилка, да тъкат мъниста, слама или ресни, боя цветове, изрязани от дърво или дори да бродира и т.н., като основа за панел избран картон, пластмаса, изкуствен камък, естествен камък, фибростъкло, плат, дърво.

Ако решите да използвате предмет за декорация на апартамент, помнете следните важни правила:

1. Групирайки експонатите на стената, трябва да направите това по такъв начин, че малките копия да се намират около големия. Препоръчва се да не се правят големи снимки. Препоръчително е да седите удобно.

2. Когато избирате картина, трябва също да вземете предвид пропорциите на стаята. Тъмната картина ще я направи по-стегната, светлината ще се разшири визуално.

3. В интериора на изискан, мек характер, не трябва да поставяте платното в богати, ярки цветове.

(1 глас, средно: 5.00 от 5)

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стенопис в Омск - салон 55Стенопис в Омск - салон 55
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Снимки за кухненски интериорСнимки за кухненски интериор
Цени за боядисване на стениЦени за боядисване на стени
Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…
Как да поставите снимки в интериораКак да поставите снимки в интериора
Избираме художника на декоратора за боядисване на стени и таваниИзбираме художника на декоратора за боядисване на стени и тавани
Как да закачите хармонично картините на стенатаКак да закачите хармонично картините на стената
Артистичното боядисване на стените е уникален интериор!Артистичното боядисване на стените е уникален интериор!
Живопис в интериораЖивопис в интериора
» » Фотографии, плакати и панели във вътрешността на стаите