Таблици в стила на минимализма са компютър и не само

Креативни таблици в минимализма

Столове и фотьойли, дивани и легла, гардероби - всички тези елементи на мебели могат да бъдат изпълнени в стила на минимализма. Това е един от любимите ми стилове, и ако ви харесва по същия начин, тогава тук - там ще намерите мебелите, които не се докосваме в тази статия.

Тук ще говорим специално за таблици в стила на минимализма. Първият и интересен модел на снимката:

Това е дизайна на дизайнера Rainer de Jong и е направен от дърво. Изглежда, че такава маса е просто невероятна и съм сигурен, че много ценители на минимализма няма да бъдат против такова парче мебели у дома. Това е най-многото, което е минимализмът в най-добрата му проява.

Следващото развитие е от дизайнера Гарет Батстенби. Това е черно минималистично бюро за компютри, което има една много необичайна функция:

Както можете да видите, има монитор, който лесно може да бъде скрит, ако е необходимо. Идеята за масата сама по себе си не е лоша, но според мен тя е много развълнувана. Можеш да спориш с мен, но това е само моето мнение и аз няма да купя такава маса. Какво не може да се каже за следващия модел ...

По-долу е невероятна минималистична таблица за писане или дори работа. Тя е изработена от една рамка, има атрактивен дизайн, като всичко в този стил.

За съжаление, не беше възможно да се намери името на дизайнера на масата, но това не е толкова важно. Моделът е отличен и достоен за внимание. След това имаме компютърна маса за Macintosh компютър

Тя изглежда точно като че е специално проектирана за Macintosh от дизайнерите на Apple. Най-вероятно това е точно така: характерни сребрист цветове, изразен минимализъм, който е много близък до дизайна на самата компютърна техника. Ако имате Mac или планирате да го купите в близко бъдеще, тогава такава маса би била полезна за вас.

Следващата минималистична таблица също е компютър. Той е на снимката по-долу:Много атрактивен дизайн скелет: таблицата стои на един мощен крак. Дизайнът на този модел ви позволява да регулирате височината, има вграден док за iPod и дори възможността за интегриране на аквариума. Както можете да видите, функционалността на тази "притурка" надхвърля стандартните функции на конвенционалните таблици.

Продължаваме и разглеждаме снимката по-долу. Какво мислите за масата? Всъщност не е целият компютър.

Вътре в брояча има дънна платка, процесор, видеокарта и изобщо цял компютър. Дисковото устройство е видимо отстрани, а на горната част на масата има монитор. С всичко това масичката е достатъчно силна, така че моделът може да се използва като обикновен работен плот.

Друг модел в стила на минимализма, бял и лаконичен, с импрегниране на жълт цвят. Това, разбира се, не е целият компютър, а също и добър модел, подходящ за работа с компютър, а не само.

Меки заоблени ъгли, светли цветове, нищо излишно - в най-добрите традиции на минимализма. Аз лично харесвам този модел повече от всички по-горе.

Моделът на снимката по-долу в сгънато състояние е чисто черна повърхност, но краката, които е трудно да се назоват на масата. Но има тайни отделения: за преносим компютър, за лаптоп, за лампа. Всичко това може да се види тук:Това е нестандартно решение в практиката на минимализма и такава таблица най-добре ще се побере в тъмния минималистичен интериор (или дори бял, тогава аз не съм ценител). Но този същия модел, направен в изцяло бял цвят:

Има такъв дизайнер - Дарио Антонини. Проектът по-долу е неговата работа и това е направено перфектно.

Това бюро за писане с монтиране на стена ще бъде за хареса на всички любители на минимализма и чистотата. Тя е много различна от горните модели, което отново доказва колко широк е стилът на минимализма.

Невероятна концепция (или вече реализирана идея?) От плоска маса със сложен дизайн на рамката. В сгънато състояние този модел заема малко място поради скритите крака. Но ако е необходимо, краката се наведат и действат като носещи елементи.

Ако е необходимо, тези крака могат лесно да бъдат сгънати назад, а масата скрита. Най-накрая ще покажем още една интересна таблица за компютъра (така декларират разработчиците). Снимката показва самия проект:

По принцип не е лошо, но ако говорим за практичност, може да се отбележи, че работата на такава маса е неудобна. Преди всичко, поради малката площ на работната повърхност: лактите ще виси. Лично аз не бих купил този модел.

По-долу са разположени таблици с фотографии в минималистичен стил, ако горепосочените предложения не бяха достатъчни:

Имаме всичко! Междувременно няма какво да се прави, препоръчваме Ви да играете играта "Уловете котката". Значението е проста: трябва да хванете котка в среда и да не я оставяте да избяга.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Всекидневна със стилВсекидневна със стил
Прозрачна масаПрозрачна маса
Дизайн на малък апартаментДизайн на малък апартамент
Апартамент в стила на минимализма с площ от 160 кв.м.Апартамент в стила на минимализма с площ от 160 кв.м.
Студио апартамент в минималистичен стилСтудио апартамент в минималистичен стил
Рафтовете на стената казват да не празните стениРафтовете на стената казват да не празните стени
Дизайн на хол в апартаментДизайн на хол в апартамент
Черно-бял участък таван фото дизайн в интериораЧерно-бял участък таван фото дизайн в интериора
Таблица за две деца, работник, написана, под ъгъл, по стенатаТаблица за две деца, работник, написана, под ъгъл, по стената
Как да украсите тавана с вашите ръце, 16 снимки на интериорен дизайн и декор, съвети за дизайна на…Как да украсите тавана с вашите ръце, 16 снимки на интериорен дизайн и декор, съвети за дизайна на…
» » Таблици в стила на минимализма са компютър и не само