10 Съвета за модерен интериорен дизайн

Няма съмнение, че движението и активността силно повлияха на всички аспекти на ежедневието ни. Обърнете внимание на нашите автомобили, мода, технологии, света на дизайна и архитектурата, обърнете внимание на интериора. Много търсят модерен дизайн

, т.е. наситена и тиха интериорна стая, където можете спокойно да се отпуснете от високоскоростния работен живот. Всеки се опитва да направи нещо необичайно и изключително в дизайна на дома си. След това ще разгледаме няколко начина да въведете модерни стафиди във вашия интериор. 

1.Добавете повече светлина във вашия интериор

Модерен дизайн

Модерен дизайн, който започна да се формира през 1920-1960. години, се стреми да създаде светъл и просторен интериор. Малки и тъмни стаи са заменени, големи и светли стаи, които са инсталирани големи витражи стъкло. Помещенията са проектирани с подреждане на прозорци от пода до таван, ако е възможно. Използвайте много светлина, нови довършителни работи, минимализъм, за да накарате къщата ви да изглежда модерна и уникална. 

2.Използвайте деликатните цветове на интериора с вложките от ярки цветове, които ви харесват 

Модерен дизайн

Използвайте неутрални тонове на сиво, кафяво, черно, бяло за паркет и мебели. Не забравяйте за оригиналността на лампите, които украсяват интериора с ярките си цветове. Не забравяйте за наличието на метални вложки в мебелите си, използвайте подсветка от различни цветове. Запомни творческата страна на вашия герой, за да получите оригиналната текстура или шарки на мебелите. Използването на монохромни и монотонни цветове в интериора винаги е скучно. Направете например в кухнята всички мебели с текстура на водорасли, винаги е хубаво да се докосвате и да харесвате окото. Разредете монотонността на вложките с ярки цветове. 

3. Използвайте естествени материали в екстериора и интериора.

Модерен дизайнВинаги за фасадата на сграда е възможно да се нанесе естествен камък и ще изглежда много красиво и индивидуално. Използване на дърво за изграждане на тераса. В интериора винаги ще има положително въздействие върху дървени мебели, кожен диван, каменна камина, тапети от корк, кожени подове, вълнени килими и килими. Днес пазарът има много различни варианти за използване на текстил, помнете, че винаги и го използвайте. 

4. Използвайте лекотата във вътрешността

Модерен дизайн

Производителите на модерни мебели отдавна са излезли от производството на класически мебели, което отразява затлъстяването и тъгата. За да замените тежкия орнамент, се появиха прави линии и лекота в мебелите. Моля, имайте предвид, че всички модерни мебели са по-високи от старата. Мебелите се повдигат от пода, за да създадат усещане за безтегловност, прозрачност и лекота за вашия интериор. 

5. Прилагане на различни видове подови настилки

Модерен дизайнВ днешния свят има много различни подови настилки. Просторните подове от естествено дърво, керамични плочки, естествен камък, мрамор, травертин станаха много популярни в модерния дизайн. За да визуално разбиете големи стаи, използвайте килими, изработени от естествена вълна. 

6.Отворете оформлението - ключът към успеха

Модерен дизайн

Модерна къща е обединението на голям брой стаи в една голяма. Една голяма стая, разделена на зони - това е карта с модерен дизайн. 

7. Опростете външността си

Модерен дизайн

Ако сте обърнали внимание на фасадите на сгради, които за повече от век, тогава вероятно забелязали наличието на голям брой надвеси, конзоли, пиластри и така нататък. Модерен дизайн, който се стреми към сближаване с природата: използват се много прави линии и естествен материал. Вашият екстериор трябва да бъде в хармония с природата. 

8. Обърнете внимание на малки неща

Модерен дизайн

Наличието в голямата стая само на една оригинална лампа ще ви даде необикновена и пълнота. В модерния дизайн фитингите са шедьоври на изкуството. В миналото много стълбища се използват на стълбища, изработени от голямо дърво, а в съвременния дизайн се използват повече промишлени материали с тънки и прави линии. 

9. Прилагане на иновативни технологии 

Модерен дизайн

В нашия живот има много теми, които вършат страхотна работа, но самите те имат малки размери. Използването на дистанционното управление на всички устройства дава модерен интериор. Опитайте се да прехвърлите иновативното управление в домашния си начин на живот и ще бъдете убедени в модерността на вашия интериор. 

10. Живей своя собствен живот

Несъмнено всяка епоха има свой собствен поглед върху настоящето. В модерната епоха на дизайна, човек не трябва да се придържа към определени граници и строги правила. Освободете въображението си в свободен полет и всеки обект във вашия интериор ще намери своето място. И винаги ще се чувствате у дома си уютен и спокоен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на мансардни стаи с фото примериДизайн на мансардни стаи с фото примери
Създаване на бюджетен проект в апартаментСъздаване на бюджетен проект в апартамент
Модерен дизайн апартаменти съвети за създаване на оригинален интериорМодерен дизайн апартаменти съвети за създаване на оригинален интериор
Интериорен дизайн на модерни дневни стаиИнтериорен дизайн на модерни дневни стаи
Как да изберем стил на интериорен дизайн?Как да изберем стил на интериорен дизайн?
Лвов минимализъмЛвов минимализъм
Модерен интериор на хола в апартамент от БудапещаМодерен интериор на хола в апартамент от Будапеща
Меки кресла за почивкаМеки кресла за почивка
Интериорен дизайн в малка кухняИнтериорен дизайн в малка кухня
Шест правила за интериорен дизайн на малка баняШест правила за интериорен дизайн на малка баня
» » 10 Съвета за модерен интериорен дизайн