Монтаж на гипсокартон с изолация

Монтаж на гипсокартон с изолация

тест

Гипсокартонът се използва активно за вътрешно обзавеждане. В момента, в допълнение към обикновените гипсокартонени листове за продажба, можете също да намерите качествени гипсокартон с нагревател.

Гипсокартон с изолация - какво е това?

Гипсокартон с нагревател е гипсокартон с прилепвана пластина от полистирол. Плоча от пяна от полистирол е залепен директно към листа от гипсокартон. Размерът на гипсокартона, оборудван с нагревател, е 1,2 х 2,5 метра. Дебелината на тези листове може да достигне до 6 сантиметра. Монтирането на гипсокартон с нагревател спомага за намаляване на разходите за отопление на помещението с около половината.

Предимства на гипсокартона с нагревател

1. Широка гама от приложения.

2. Гипсокартон с нагревател може да се използва не само за вътрешни, но и за външни работи.3. Помага да изолира практически всички помещения.

4. Такъв гипсокартон осигурява надеждно припокриване на "студените мостове".

5. Монтажът на гипсокартон с нагревател не създава особени трудности.

6. Този материал има достъпна цена.7. Използването на гипсокартон с нагревател спомага за икономия на топлина в помещението, както и за поддържане на удобна температура в сградата.

Монтажни характеристики

1. С използването на модерни gipsokartonnyh листове със слой изолация, допълнителна изолация на под-гипсокартон не може да бъде поставен. Гипсокартонът с нагревател е залепен към стените със специално лепило. Това лепило помага за фиксирането на обшивката.

2. Стената, върху която трябва да бъдат залепени плочите, трябва да се почисти от стари тапети, парчета мазилка, петна. Изчистената стена е грундирана.

3. След изсъхване на грунда направете вертикална маркировка на стената. Тя трябва да бъде равна на ширината на плочите с нагревател. Съгласно тази маркировка адхезивният състав ще бъде нанесен върху повърхността на стената.

4. Лепилото се натиска върху стената, така че когато докоснете мистрия върху стената, има лепило под формата на цилиндър. Размерът на купчините лепило зависи от дълбочината на пространството между стената и гипсокартона. Лепилото на хълмовете трябва да бъде разпръснато на стената на всеки 25 сантиметра.

5. Нанесете готови гипсокартонни листове с изолация към стената с лепило. Листовете са покрити с нагревател до стената. Подравнете листа от гипсокартон първо по долната линия на пода, а след това върху вертикалните страни на листа.

6. След залепване на един лист гипсокартон с нагревател можете да лепирате следващия лист. За тази цел е необходимо да лепирате с лепило задника на листа, който вече е залепен към стената. Залепете плочите възможно най-бързо, тъй като лепилото бързо се втвърдява.

7. Че gipsokartonnye плочи с нагревател са по-надеждно прикрепени към стената, е възможно да се използват специални шайби. Пръчките трябва да бъдат инсталирани на стъпки от 60 до 60 сантиметра

Гипсокартон, оборудван с нагревател, може много добре да натрупа влага. За да се предпазят стените и материала от разваляне, преди да се изчислят плочите, е необходимо да се изчисли възможността за натрупване на влага и за предпазване на покритието от кондензация. Необходимо е да се грижи за естествената вентилация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология за инсталиране на гипсокартонТехнология за инсталиране на гипсокартон
Вътрешно довършване на дървена къща с гипсокартонВътрешно довършване на дървена къща с гипсокартон
Подравняване на стените с гипсокартон без рамкаПодравняване на стените с гипсокартон без рамка
Монтиране на гипсова картонена вратаМонтиране на гипсова картонена врата
Стенно покритие с гипсокартон, рамков методСтенно покритие с гипсокартон, рамков метод
Закрепване на гипсокартон към тавана подробни снимки и обясненияЗакрепване на гипсокартон към тавана подробни снимки и обяснения
Метален профил за гипсокартонМетален профил за гипсокартон
Видове гипсокартонВидове гипсокартон
Монтаж на окачени тавани от гипскартон - скостостроустройствоМонтаж на окачени тавани от гипскартон - скостостроустройство
Производство от ръце на тавани от гипсокартон във всекидневната - снимка, видео, преглед, ревюта,…Производство от ръце на тавани от гипсокартон във всекидневната - снимка, видео, преглед, ревюта,…
» » Монтаж на гипсокартон с изолация