Стенно покритие с гипсокартон, рамков метод

Стенна облицовка с гипсокартон, метод на телено покритие.

Монтаж на гипсокартон, рамков метод за стенни мазилки с гипсокартон.

За изравняване на стени с гипсови плоскости се използват два метода: Без рамки за стенни облицовки и рамков метод за стенни мазилки с гипсокартон .

Ако стените не са много криви и не изискват големи слоеве за подравняване, използвайте ги без рамки Начинът, по който вече съм написал. Е, в момента рамковият метод за стенни мазилки с гипсокартон се е превърнал в популярен. Поради скоростта на инсталиране и надеждността, този метод заема първо място, така че ще го обсъдим по-подробно.

Метод на рамката за стенни мазилки с гипсокартон.Но, както вече стана ясно, дървото в крайна сметка се върти и рамката губи своите якостни характеристики, така че стоманата се използва за стенни мазилки с гипсокартон.С помощта на скелетен метод за облицовка на стени с метални галванизирани профили е много лесно да се оформят комунални услуги, било то електрически кабели или водопроводни тръби. Звукоизолация е подредена, както с дървена рамка, с помощта на минерална вата.

Профилите, използвани за каркасийския метод за стенни мазилки с гипсокартон имат няколко типа и разновидности, няма смисъл да ги описваме, ще ги цитирам като таблица:

  • Насочване на профил (PN) -
  • Таван за насочване на профила (PPP) -
  • Решетка профил (PS) -
  • Профил на тавана (PP) -
  • Профилен ъгъл (PU).

Ние проверяваме нашия скелет в самолета по правилото, основното е, че никъде няма люлки. Ако обърнете внимание на профилите на ПП, са монтирани три надлъжни жлеба, така че да виждате средата на профила при монтажа на гипсокартонени плоскости. И двата външни жлеба са предназначени да центрират винтовете, докато монтират гипсови листове.

При завинтване на лист от гипсокартон е добре да обърнете внимание на факта, че винтовете трябва да се завинтват не по-малко от 15 мм. до ръба на листовата гипсова шпакловка. Всички краища, ако са подрязани, се обработват от самолет.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се изравни стените с гипсокартон и мазилка в апартаментаКак да се изравни стените с гипсокартон и мазилка в апартамента
Стенни довършителни работи с гипсокартон основни проблемиСтенни довършителни работи с гипсокартон основни проблеми
Цената на изравняване на стенитеЦената на изравняване на стените
Мазилка за стениМазилка за стени
Мазилка за стениМазилка за стени
Подравняване на стените в апартамент във ВоронежПодравняване на стените в апартамент във Воронеж
Декоративни настилки - капарол - център, ставропол - грундове, бои, емайллакове, лакове,…Декоративни настилки - капарол - център, ставропол - грундове, бои, емайллакове, лакове,…
Подравняване на стените с гипсокартонПодравняване на стените с гипсокартон
Стенно покритие с гипсокартон, рамков методСтенно покритие с гипсокартон, рамков метод
Стенно покритие с гипсокартон, без рамкиСтенно покритие с гипсокартон, без рамки
» » Стенно покритие с гипсокартон, рамков метод