Панели DVP стена видео, декорация на видео

Плочи от дървесни частици: избор и завършване

Листовите панели от дървесни влакна или дървесни влакна са широко разпространен органолит. Материалът е направен от фини дървесни частици по метода на мокро пара и след това ги пресова в монолитна структура.

Декоративни панели

Следователно, вътрешната повърхност на плоскостите от дървесни влакна е като много извара, със специфично "око", напомнящо за изглаждане на марля. Плочите от дървесен прах не се различават по дебелина, тъй като технологията не е проектирана за това. Едната страна на дървения панел обикновено е полирана и представлява гладка повърхност, докато задната страна остава груба.

Понякога предната част е ламинирана или ламинирана. В такива случаи панелите придобиват блясък, който е приятен за окото. За вътрешните довършителни работи често се избират стенни панели от фибростъкло, които се използват в кухните и баните. Ниската цена на покупката на плоскости от плочи от дървесни частици оправдава общата инвестиция в ремонта на апартаменти.Плочи от фибростъкло са отлични както за кухни, така и за бани. На снимката можете да видите образците на панела стандартни и ламинирани.

Видове дървена текстура и специфичност на скрепителните елементи

Панелите, изработени от компресирани дървесни частици, имат широк спектър от разнообразие. Те обаче могат да бъдат разделени на три категории:

  1. Събрани под "облицовка" с ширина на ламели до 30 см, дължина от 2 до 6 метра и дебелина до 25 мм, с оборудване с канални канали;
  2. Във формата на плочки с размери 98 на 98 см, 15 на 60 см, 30 на 30 см и други;
  3. Панели от листове с различни размери, главно стени. Тази версия на материала включва цяла палитра от цветове, монотонност и дори 3D техника.Определени варианти, напомнящи за подплатата, трябва да бъдат закрепени с помощта на скоби.

Промяната на плочките от фибрости е подходящо закрепена с помощта на скобите и същите скоби. В зависимост от размера на стените и дизайна на апартамента са закрепени листови плочи.

Завършването на предната страна на панела от дървесно-влакнеста дъска може да бъде направено от мрамор, плочки, метал. Тя също може да бъде оформена и огледална.

Необходимо е да се извърши работа, като се вземе предвид дебелината на стените и се използват специални скрепителни елементи, като дюбел "чадър" или "пеперуда". Как да монтирате плочи от дървесни частици за стени, всеки се избира.

Стенни панели в банята и кухнята

Завършването на плоскости от плочи също е в търсенето на бани и кухни. Във видеото можете да видите как листовият дървен материал е монтиран на стената в банята. За да направите това, трябва да изберете влагоустойчиви панели. Уверете се, че покривате панелите с допълнителен водоустойчив слой - лак или боя. За ваните често се използва приятно изглеждащо покритие от плоскости от плочи, например под плочки.

Декорацията на стените от плочите на плочата може да бъде напълно различна. Можете да ги инсталирате по 4 начина: като използвате летва, лепило, скоби и с помощта на монтажен профил. Стенните облицовки, направени от фибростъкло за банята, наподобяват облицовъчна плочка, чийто модел е много различен.

Панелите от ламинирани дървесни частици са перфектно почистени и почистени. Основното нещо е да не се злоупотребява с абразиви, за да не се повреди покритието.

Стенните панели от дървесни влакна могат да издържат на продължителна работа. Самото дърво носи комфорт и умиротворяване, така че стаята, кухнята или банята ще придобият свеж, красив антураж.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадните панели за дърво имитират естествеността на дървотоФасадните панели за дърво имитират естествеността на дървото
Декориране на стените на кухнята с панели, декорация, под, стени, снимка, видеоДекориране на стените на кухнята с панели, декорация, под, стени, снимка, видео
Център на покрива на Тоглиати - покривни материали Тоглиати ориентирани плочи от дървесни частициЦентър на покрива на Тоглиати - покривни материали Тоглиати ориентирани плочи от дървесни частици
Стенни панели за завършване на коридораСтенни панели за завършване на коридора
Размери на ламинираните плочи, спецификации, цениРазмери на ламинираните плочи, спецификации, цени
Най-добрите MDF панели за размери на стените, цена, облицовка на стениНай-добрите MDF панели за размери на стените, цена, облицовка на стени
Облицовка на стениОблицовка на стени
Лист панели под камъка, цената в МоскваЛист панели под камъка, цената в Москва
Дървени ПДЧ подовеДървени ПДЧ подове
Изследване на звукоизолиращи материали за стениИзследване на звукоизолиращи материали за стени
» » Панели DVP стена видео, декорация на видео