Играта на тичане по покривите - играй безплатни онлайн

Флаш игра Тичане на покрива

  7 3

Дядо, разбира се, не е Супермен, но той може да скочи на покривите. работят такива. Помогни на Дядо Коледа да тича в дясната къща и да получи подарък. Просто бъдете навреме, за да скочите от покрива на покрива.

PLAY Играта ще се хареса на онези, които са обидени от gophers и обикновени садисти. Всички действия на играта се свеждат до геноцид срещу гризачи, в който ще поемете пряка роля.

Играта ще се хареса на онези, които са обидени от гофри и обикновени садисти. Всички действия на играта се свеждат до геноцид срещу гризачи, в който ще поемете пряка роля.

 • Необичайна аркада, която развива скоростта на реакцията ви. Целта на играта е да помогне на главния герой да премине през тъмницата, като едновременно с това убива всички врагове в нея. Задачата се усложнява от факта, че нашият характер постоянно се движи напред и скоростта на неговото движение не може да бъде променена. Можем само да внимаваме за предстоящи препятствия и да натиснем правилния бутон навреме. От нивото до нивото има нови врагове и начини за тяхното убиване. • Полет в космоса, трябва да събирате изображения на мечки. Трите клавиша имат фиксиран цвят. Изображенията на мечките също са многоцветни. За да завършите нивото, променете цвета на цвета на мечката, преди да я вземете.

 • Парцелът на играта: купете къща, когато са евтини, и продавайте, когато се изкачват. Целта на играта: да се съберат много пари от търговията къщи и по-малко време, за да купи най-скъпата къща. Къщите се появяват и изчезват, но те не могат да изчезнат, ако ги купите. Много проста и пристрастяваща игра  В тази игра трябва бързо да отпуснете агнето (като натиснете левия бутон на мишката върху стрелката), веднага щом изчезне от опаковката. Играта има система за "пет точки".

 • И сега си струва да подготвите и концентрирате реакцията си колкото е възможно повече, тъй като сега трябва да вземете огромен чук в ръцете си и да се опитате да отблъснете мъртвите мишки, които се опитват да излязат от дупките си. Внимателно следвайте това. Че вашият чук бие само самата мишка, а не заека, а не опашката и мишката шлем. Гледайте внимателно процеса и след това със сигурност ще успеете.

 • Някога в града имаше катерица и никой не я е грижа. Но в града се появи злият огън дишащ дракон и реши да го изгори. Катеричката ще трябва да избяга от всички крака, като се опитва да не се сблъска с препятствия.

 • Помогнете на самурая на име Сам да се движи възможно най-далече. Прескачане на време счупи, храсти и животни, така че те не ви забавят и, разбира се, скочи над враговете. За определен брой метри получавате точки, които можете да обменяте за подобрения.

 • В тази игра вие всички трябва да залепите всички игли в кръг. Разбира се, този кръг се върти, не мислихте, че всичко ще бъде толкова лесно? И игли не трябва да влязат в мястото, което вече е заето от друга игла.

 • В училището нинджа най-известният майстор заповяда на ученика да се изкачи на най-високата планина. И трябва да му помогнете да се справи с тази задача. Прескачане на различни препятствия под формата на пръчки, мини и камъни и ще достигнете целта.

 • Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Крафт се заби дълбокоКрафт се заби дълбоко
  Апартамент на украинския футболистАпартамент на украинския футболист
  Модерен проект на жилищна сграда в ХарковМодерен проект на жилищна сграда в Харков
  Интересното решение за хола е черно-бяло 50 кв.м.Интересното решение за хола е черно-бяло 50 кв.м.
  Килими за килими - подове във всяка къща - детска градина - всички заедноКилими за килими - подове във всяка къща - детска градина - всички заедно
  Как да украсим стая за нова годинаКак да украсим стая за нова година
  Създаване на едно-спирално стълбище към мазето в къщата на основатаСъздаване на едно-спирално стълбище към мазето в къщата на основата
  Топли студени съвети за игра в съученици Епизод 7 нива 181-209Топли студени съвети за игра в съученици Епизод 7 нива 181-209
  За любителите на морския дом как да построите красива къща?За любителите на морския дом как да построите красива къща?
  Как да се изгради къща в minecraft лесно и бързоКак да се изгради къща в minecraft лесно и бързо
  » » Играта на тичане по покривите - играй безплатни онлайн