Създаване на едно-спирално стълбище към мазето в къщата на основата

Създаване на едно-спирално стълбище към мазето в къщата на основата

За да завършите урока, трябва: актуализация 1.7 или добавянето на "The Sims ™ 3 World Adventures"

Като най-вече знаете, The Sims 3 играта наскоро стана възможно да се изгради мазета в къщи, за да съхраните на нектар и всякакви стари неща - всякакви дрънкулки, които не са искали.

Но, както мнозина забелязаха, при изграждането на мазе в къща на фондация има малки, но все още неприятни трудности. По-специално, е невъзможно да се построи стълба с една и съща дължина, водеща от пода на 1-вия етаж към фундаментната част на мазето, е възможно само такава функционална възможност - стълбище в 2 разстояния.

Разбира се, можете да построите стълбище първо в мазето и след това, без да отстъпвате клетките, да го изградите на основата, но в този случай стълбата ще бъде неактивна и SIM не може да мине през нея. На този принцип този урок е създаден.

Ще ви науча как да се справяте с този проблем. Урокът е много лесен и затова не трябва да има трудности по време на изпълнение, толкова повече се прави, без да се въвеждат кодовете.Може би ще започнем.

1. Необходимо е да премахнете основата: премахнете 4 клетки - дължината на бъдещото стълбище и няколко клетки (числото зависи от желаната ширина на стълбите) - ширината на бъдещото стълбище. Аз ще взема една стълба 2 клетки широк, така че трябва да се премахне фондация размер на 2x4. На екрана червените клетки са маркирани, които трябва да бъдат премахнати:

Трябва да изглежда така:

2. Сега трябва да премахнете няколко клетки от страната, където планирате да поставите началото на стълбата. Ще постави началото на стълбите на задната врата. На екрана се откроява в червено кои серии основи трябва да бъдат изтрити:3. Сега слизаме до сутеренното ниво и слагаме стълбата, като отстъпваме един ред клетки от страната, където е планирано началото на бъдещото стълбище.

Първият етаж трябва да изглежда така:

4. На първия етаж създадохме стълба на празен ред клетки, така че да се издигне стълбата, заложена в предишната точка на урока:

5. И сега, накрая, същата хитрост, която ще ни позволи да изградим едно стълбище към мазето. Необходимо е да махнем голямо стълбище към мазето, което задаваме на 3 точки. Сега имаме дупка в тавана на мазето, което ни е необходимо:

6. След това изтриваме малкото стълбище, разположено в четвъртата точка, и на мястото му създаваме фондация с размер 1x2. На екрана червеното показва клетки, на които трябва да се поставят редица бази:

7. Най-накрая, най-интересното: инсталираме стълба, определяща нейното начало на пода на първия етаж. Ето как трябва да изглежда:

8. Сега вашите sims ще могат да слязат до мазето на стълба с едно поле, както може да се види на следващия екран:

9. Сега можете да поставите друго стълбище, водещо към втория етаж над това стълбище - това е една от новите функции в играта, която е станала достъпна с добавянето или с актуализацията 1.7. Ето екран, потвърждаващ това:

10. Воала! Завършихте урока, сега е време и се възхищаваме на нашето създаване, което улесни живота както за Симс, така и за нас.

Забележка: по 1 точка, а вие може да вземе различно дължина, а не непременно 4 клетки, в моя случай, аз избрах 4-те клетки, за да достави на стълбите, водещи към мазето, друга - което води до 2-ри етаж.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисувате дървена стълба в къща с разнообразие и характеристиките на материалите за…Как да нарисувате дървена стълба в къща с разнообразие и характеристиките на материалите за…
Стълбите за покриви работят със собствените си ръцеСтълбите за покриви работят със собствените си ръце
Монолитно стълбище в частна къщаМонолитно стълбище в частна къща
Как да направите стълбище за монтаж и ремонт на покрива на ондувилата със собствените си ръцеКак да направите стълбище за монтаж и ремонт на покрива на ондувилата със собствените си ръце
Колко правилно да се изработи стълба?Колко правилно да се изработи стълба?
Завършете конкретните стълби със собствените си ръцеЗавършете конкретните стълби със собствените си ръце
Стълбата на втория етаж в дървената къща основни изисквания, опции за изпълнение и цениСтълбата на втория етаж в дървената къща основни изисквания, опции за изпълнение и цени
Тухли стълби стъпка по стъпкаТухли стълби стъпка по стъпка
Как да направите градинско стълбище със собствените си ръце инструкциите и фотографията на…Как да направите градинско стълбище със собствените си ръце инструкциите и фотографията на…
Изчисляване на дървеното стълбищеИзчисляване на дървеното стълбище
» » Създаване на едно-спирално стълбище към мазето в къщата на основата