Как да пробиете тухлена стена

Как да пробиете тухлена стена

Обновяване на апартамент: как и къде да започнете

Материали за декорация на стени

Звукоизолиран тапет

Полезна информация:Ако строителната техника и инструменти са необходими само за известно време, е много по-целесъобразно да ги наемете, отколкото да купите. Днес всичко се търси в интернет. След като пише в търсене на наема на инструмента Екатеринбург. обръщайте внимание на компанията "Rent-Ekat", която от 2007 г. работи на пазара за наемане на инструмента в Екатеринбург. Достатъчно е да се обадите и необходимото оборудване ще бъде доставено в определеното време.

За да не се повреди стената по време на пробиването, е необходимо да имате подходящите материали и да наблюдавате последователността на работа. Ще ви е необходима електрическа бормашина, металообработваща машина, сондажи с различни диаметри, санитарен шпакловъчен материал.

Пробивни отвори са необходими при монтажа на монтажа, а също и когато трябва да държите нещо през стената. Първо, се определя ширината на отвора и се измерва дълбочината на стената. Чрез тези размери се избират диаметърът и дължината на свредлото. За да направите дупката не повече от необходимо, първо се използва сондаж с по-малък диаметър и след това се увеличават размерите на свредлото.

Тогава да пробиеш стенаНай-добрият инструмент за сондиране на тухлени стени е ударникът. Но тъй като този инструмент е доста скъп, обикновено се използва електрическа пробивна тренировка у дома. Сондата трябва да има мощност от най-малко 600 вата. Скоростта трябва да бъде около 2500 в минута. Необходимо е да регулирате въртенето на свредлото в една или друга посока. Диаметърът на свредлото е до 10 мм, държателят е самозатягащ се.

За да пробиете тухлени стени, трябва да изберете тренировка с шокова функция. Ако няма функция за удар, пробиването ще бъде дълго, не е качествено, тренировката ще се нагрее силно от триене. А тренировка с функция на перкусия прави работата, грубо, като при dilding.

За пробиване на стени от тухли е по-добре да се използват свредла с печеливша повърхност с диаметър 6 мм и 8 мм. Тези тренировки могат да пробиват дупка до 15 см дълбочина. Ако трябва да направите по-дълбока дупка, ще трябва да използвате тренировка. Сондите се произвеждат до 1 м дължина и се използват само в перфоратори или бормашини с функция на перфоратор. Диаметърът на дръжката на свредлото е 10 мм и 18 мм.

При пробиване на дебели стени работата се извършва поетапно. На първо място, се прилага с дължина тренировка на 20 см и дълбочина на дупките е 10-15 см, а след това пробийте повече от 20 см на дълбочина 35-40 см, а най-накрая дължина на пробиване тренировка на 50 см. За такова е необходимо пробиване перфоратор.

Стерео оформление

Преди да започнете, трябва да изберете точното местоположение, където ще бъде отворът. Уверете се, че в стената няма проводници, кабели, водопроводни инсталации или други видове общи елементи в стената. За да не повредите окабеляването по време на пробиване, уверете се, че няма стена или извод. Обикновено проводниците към кутията за свързване на вертикалната линия оставят от тях. Проводниците в стената се намират на дълбочина около 10 мм, така че преди да започнете сонда, можете да завиете стената с отвертка и ако жицата не е там, започнете работа.

Но, разбира се, е по-добре да използвате специално устройство, за да откриете преминаването на проводниците в стената. Той също така определя всички други метални предмети. Уредът определя медни проводници на дълбочина до 10 мм. Алуминиеви проводници и други видове метални конструкции, които устройството определя в режим на метален детектор. Когато се установи електрическото окабеляване, устройството реагира със специален звуков сигнал и мигаща светлина. Това устройство е незаменима при инсталирането на окачени тавани, тъй като на тавана обикновено в големи количества има електрически проводници.

Как да направите дупка с голям диаметър

Когато се извършват вентилационни канали в стените, е необходимо да се пробиват отвори с голям диаметър, приблизително 18-20 см и повече. Понякога трябва да направите ниша в стената. Такава работа у дома може да се направи с тренировка от твърди сплави. Първо маркирайте контурите на дупката на стената с маркер. Пробиваме дупки по линията на маркиране. Разстоянието между тях е 1 см. В същото време използваме печеливша бита с диаметър 10 мм. След това, използвайки чук и длето, правим селекция от остатъците от материала на стената.

Можете да пробиете стена от двете страни. Първо, от едната страна на стената се прави отвор, а след това се прави проходен отвор в центъра на отвора. Около него на противоположната страна на стената направете подобно оформление и след това извършете необходимото отваряне. За да направите големи отвори, трябва да изберете тренировка с подходяща дължина.

Точност на пробивните отвори

Когато на стената се окачат предмети с няколко винта, за които е необходимо да пробивате дупки по стената, точно след определено разстояние между тях, можете да използвате специален проводник. Проводникът може да бъде направен сам. За да направите това, имате нужда от съвет и лист шперплат. На листа се извършва маркиране и пробит необходимия брой отвори. Например, ако трябва да прикачите продукта към стена на два винта, тогава проводникът е направен по следния начин:

пробийте първия отвор, съответстващ на диаметъра на свредлото,

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производство и монтаж на пластмасови прозорци, тавани в Екатеринбург, продажба на врати, монтаж на…Производство и монтаж на пластмасови прозорци, тавани в Екатеринбург, продажба на врати, монтаж на…
Наемане на специално оборудване или закупуване на решениеНаемане на специално оборудване или закупуване на решение
Избор на стойка за електрическа тренировкаИзбор на стойка за електрическа тренировка
Диамантени пробивни отвори Диамантени пробивни отвори Balashiha в балашиха поръчват диамантени…Диамантени пробивни отвори Диамантени пробивни отвори Balashiha в балашиха поръчват диамантени…
Цената, цената на залепване на тапети или тавани за m2, евтино, ремонт на апартаменти и стаи…Цената, цената на залепване на тапети или тавани за m2, евтино, ремонт на апартаменти и стаи…
Как да се пробие бетонКак да се пробие бетон
Как да се пробие дупка в плочки с различни диаметри и отКак да се пробие дупка в плочки с различни диаметри и от
Диамантно пробиване в стоманобетонни и тухлени стениДиамантно пробиване в стоманобетонни и тухлени стени
Фондацията в Екатеринбург е цената на фондацията, ниската цена за изграждане на фондацията -…Фондацията в Екатеринбург е цената на фондацията, ниската цена за изграждане на фондацията -…
Хиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опитХиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опит
» » Как да пробиете тухлена стена