Хиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опит

Карбидна бормашина - работи върху тухли и бетон

Една позната ситуация - трябва да виси един рафт на стената, и стената е тухла или, по-лошо, бетон и без винтове или пирони ще помогне. Как да виси един рафт на стената? Тук ще помогнем на печелившата тренировка - особено за каменни работи, чийто връх е направен от твърда сплав, което е много по-трудно от бетон и още повече от тухли. С негова помощ лесно пробиваме дупка в стената за дюбел с определен диаметър, след това поставете дюбела в отвора и закрепете рафта към винтовете. Е, само по себе си, тази тренировка ще вземе и порцелан.

Win - волфрамова сплав и кобалт в различни пропорции, име sovdepovskie сега карбиди имат ясна градация и името, например, или VK8 T15K6 т.н. Но общо, тази сплав и до днес се нарича pobeditom .. Защото "завладява" камъка))

Има много варианти на печелившата тренировка, вече съм написал за упражненията за перфоратора. като цяло е тренировка, въпреки че опашката е специално проектирана за монтаж в puncher и се нарича SDS +. Обиколката в края на сеялката обаче също е направена от твърда сплав.Пробиването на бетонни и тухлени стени с перфоратор е удоволствие. Но какво да направите, когато фермата няма този достоен инструмент и е необходимо да пробиете стена? Например, за нас в магазина често идват от самотни жени, които имат само една тренировка от инструмента. Можете да пробиете тухли и бетон, а просто трябва да си купите подходящите тренировки.

Плюсове на този принтер:

  1. Ниска цена
  2. Висока ефективност в тухли
  3. На kraynyak дори можете да опитате да "вземете" бетона, ако тренировката е мощна
  4. "Живее" достатъчно дълго поради твърдата сплав

Както вече сте разбрали, перфорираните тренировки не са подходящи за тренировка, тъй като тялото не е цилиндрично. Захващането на свредлото в тренировката на патронника не работи, то ще се изкриви. Затова, за да пробием тухлена стена с конвенционална ударна бормашина, трябва да получим печелившите тренировки.Те са класически карбидни накрайници, имат цилиндрична дръжка, специално двустранно заточване на напайок с тъп ъгъл. Този вид спояване дава възможност за пробиване на тухли и бетон без проблеми, най-важното тук е работата в режим на удар.

Това е тъп ъгъл на смилане помага да смаже тухли и бетон.

От производителите, които са се доказали и за домашна работа, ще отбележа, продуцентската компания "Котва" - евтин и надежден, подходящ за начало продукти фирми "на FIT" или "Матрицата", категорията цената е една и съща. Въпреки, че аз имам много дупки за котвите пробити enkorovskimi, сега вземат само цената им е просто смешно, например, pobeditovoe диаметър тренировка на 6 mm (стандартно за свещи) струва само 20 рубли. Тухлетата вървят като часовника, но бетонът е по-сложен. Въпреки, че аз бих го препоръчвам само чук тренировка, въздействие пробия толкова носят много силно квичене и бетон пробиване на стойност див дрънкалка. Съжалявам инструмент. Обувката може да се разтопи като цяло.

Спомням си един приятел, който се опитваше да премине тавана в тавана с такава тренировка, така че наистина се разтопи. А тренировката скоро също "нареди" дълго време да живее.

За дома много купувачи веднага вземат набор от печеливши тренировки, като правило такъв набор включва всички необходими диаметри, от 5 мм до 10 мм. Дължината е стандартна за диаметър, така че бормашина с диаметър 5 мм има дължина 110 мм, а 10 мм - дължина 150 мм и 200 мм.

Понякога у дома ремонт е необходимо да се пробие една тухлена стена през (най-често за изтегляне кабел), понякога дълбочината на пробиване достига половин метър. Няма проблем - има дълги свредла - от 300 мм до 600 мм. С тяхна помощ можете лесно да минете през тухлената стена.

Във видеото по-долу - работата на тренировка с тренировка. Полезни нюанси за съветника.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да пробиете тренировка под дюбелаКак да пробиете тренировка под дюбела
Как да обезопасите собствените си рафтове от DCS със собствените си ръцеКак да обезопасите собствените си рафтове от DCS със собствените си ръце
Избор на стойка за електрическа тренировкаИзбор на стойка за електрическа тренировка
Необичайни рафтове на стената без разходиНеобичайни рафтове на стената без разходи
Какъв вид тренировка да използвате?Какъв вид тренировка да използвате?
Как да се пробие бетонКак да се пробие бетон
Как да пробиете дупка в керамични плочкиКак да пробиете дупка в керамични плочки
Как да оправите стелаж на стенаКак да оправите стелаж на стена
Как да пробиете препоръки за тухлена стена за пробиване на пробивни отвори с голям диаметърКак да пробиете препоръки за тухлена стена за пробиване на пробивни отвори с голям диаметър
Как да пробиете плочки без разтриванеКак да пробиете плочки без разтриване
» » Хиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опит