Как да се пробие бетон

Как да се пробие бетон

Как да се пробие бетон

Бетонът е достатъчно силен материал, обаче, като зло, често достатъчно, за да тренира. Независимо дали трябва да виси нещо върху бетонната стена или да монтирате фалшив таван, където най-общо дупки в бетонното припокриване ще трябва да се свършат много.

Обичайната тренировка за метал или дърво, без бетон и дори тухли, които не пробивате. За да пробиете бетон, ще ви е необходима карбидна бормашина. Това е тази тренировка, която е споена специална сплав. Бургиите с такава сливане обикновено се наричат ​​"победоносни", въпреки че сега те вече се използват в подобни тренировки не само за "победа".

Печелившата тренировка изглежда така:Фиг.1. Уред за лебедка за тренировка

Фиг.2. Лебедка за перфораторЕдна такава тренировка, за да се тренира бетон, е малка, е необходим добър инструмент.

И тъй като един добър инструмент струва добри пари, можете да направите по принцип и конвенционална тренировка. За пробиване на бетон е необходимо да се придадат ротационни и транслационни движения на свредлото, което означава, че свредлото в патронника не трябва само да се върти около своята ос, но също така леко отстрани на отвора.

Свредлото може да бъде като удар, който по принцип ще работи за нас, и обичайната, която може да изпълнява ротационни движения. Ако имате конвенционална тренировка, можете да пробиете бетона по следния начин. Намерете метален болт, който е приблизително същият като бъдещата ви дупка. След това маркирайте дупката и започнете да тренирате по суетата. Вижте, че тренировката не прегрява, понякога можете да я издърпате и да я навлажнете.

След малко тренировка поставете щифта в малкия отвор, който излезе, и го почукайте с чук. Между другото, вместо щифт можете да използвате една и съща тренировка. Почукайте с чук и завъртете. След това отново поставете сондажа и започнете сондажа. След това отново извадете и започнете да почуквате на щифта с чук, като го завъртите. Направете тази периодичност на действията, докато не получите отваряне на дълбочината, която искате.

Ако имате тренировка, просто го превключете на позиция "ритник" и започнете да пробивате, като си спомняте периодично да издърпвате свредлото и да позволите на свредлото да се охлади.

Най-успешното средство за пробиване на бетон е, разбира се, перфоратор. Пунтаторът е инструмент с доста висока мощност. Скоростта на въртене на касетата е по-малка от тази на свредлото, но поради силните удари напред е възможно достатъчно бързо да се пробие отвор в бетона.

Печелившите тренировки, за съжаление, не пробиват или много слабо пробиват метал. Ако се опитате да пробиете карбидна бормашина с метал, например една арматура, тогава просто може да развали сондажа и това е всичко. Възможно е да влезете в арматурата, когато пробивате бетон. В този случай е по-добре да прекарате няколко минути, за да поставите свредло върху метал и да пробиете арматурата безопасно. След това отново поставете "печелившата" тренировка и продължете да пробивате бетонната стена или таван.

Евтини "pobeditovye" тренировка е по-добре да не се купуват, те са най-бързо изтриват, завой и спиране, освен използване на нискокачествени свредла, можете да дадете по-голямо натоварване на инструмента, което не е много добро след това ще се отрази.

Споделете статия с приятели:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на стойка за електрическа тренировкаИзбор на стойка за електрическа тренировка
Какъв вид тренировка да използвате?Какъв вид тренировка да използвате?
Как да пробиете дупка за миксер в мивка от изкуствен камъкКак да пробиете дупка за миксер в мивка от изкуствен камък
Как да се пробие дупка в плочки с различни диаметри и отКак да се пробие дупка в плочки с различни диаметри и от
Как правилно да пробиете бетонна стенаКак правилно да пробиете бетонна стена
Хиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опитХиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опит
Как да пробиете дупка в керамични плочкиКак да пробиете дупка в керамични плочки
Как мога да счупя дупка в основата и бетонната стена?Как мога да счупя дупка в основата и бетонната стена?
Как да пробиете препоръки за тухлена стена за пробиване на пробивни отвори с голям диаметърКак да пробиете препоръки за тухлена стена за пробиване на пробивни отвори с голям диаметър
Как да пробиете плочки без разтриванеКак да пробиете плочки без разтриване
» » Как да се пробие бетон