Как да се пробие дупка в плочки с различни диаметри и от

Как да направите дупка в плочката със собствените си ръце.

Чрез оборудването на банята много често има нужда да се пробиват дупки в плочките, с които стените са облицовани. То може да бъде, тъй като е необходимо да прикачите рафт баня или за подобряване на нашите продукти, и просто направи дупка в керамични плочки по време на инсталацията му на стената или пода. Нека разгледаме въпроса как да пробием дупки в плочката в детайли.

От какъв диаметър е необходимо да се получават различни режещи инструменти. Но, без значение от дупките, които правим, е необходимо да въртите режещия инструмент с електрическа бормашина.

Помислете за пробиването на дупки по няколко начина. № методи 1 и 2 са подходящи за пробиване на отвори с малък диаметър (10-12 мм.), Методите №3 и 4, за да се разкрият средният диаметър на отворите (10 до 80 мм.) И метод №5 - дупки с диаметър по-голям от 80 мм.

1 начин - пробиване с бормашина за керамични плочки.

Основната трудност при пробиване на остъклени плочки е най-високото силно покритие - глазура. И освен това, този слой е много хлъзгав, така че обикновена тренировка, направена от високоскоростна стомана, не работи - тя бързо е скучна.За да пробиете плочки с малък диаметър, най-добре е да използвате специални свредла за плочки.

Главната особеност на свредлото е формата на неговата режеща част, снабдена с карбид плоча с остър край, което прави възможно да се започне процеса на пробиване във фиксирана точка по-точно. Подобни тренировки се използват за пробиване на стъкло - още по-хлъзгав материал.

За по-точен удар на желаното маркирано място по време на пробиването се препоръчва да маркирате мястото на пробиване и да лепите парче шотче на това място. Или поставете парче боя лента и вече върху него, за да маркирате мястото на пробиване.И единият и другият метод дава възможност да се започне процес на пробиване на дупка в плочката на фиксирано място без отклонение. Сондажът няма да се плъзне и не оставя маркировъчното място при въртене. Тъй като работата е завършена, лентата или лентата се отстраняват.

2-пробивни отвори с карбидна бормашина върху бетон.

Този метод е много често срещан в ежедневието поради голямата наличност на режещи инструменти - свредла с карбидно навиване и широко приложение. Почти всеки господар го има вкъщи в резерв и вероятно с различни диаметри и различни дължини.

Пробиването с този инструмент също не представлява определена сложност при използването на метода за задържане на точката на пробиване на описания по-горе вход. Основната характеристика на този метод за пробиване на керамични плочки е, че е необходимо да се започне сондаж на керамика при много ниска скорост на електроинструмента.

Първият и вторият метод най-често се използват за пробиване на отвори за дюбели и за фиксиране на различни интериорни елементи.

3-пробивни отвори с помощта на диамантени покрити коронки.

Този метод се използва, ако е необходимо, за получаване на кухини за контакти, изтегляне на кранчета за инсталиране на кранче за баня и др.

Пробиването се извършва чрез завъртане на короната с помощта на свредло. И от това, как качеството на диамантеното пръскане и размера на зърното ще зависи от качеството и точността на дупката. Основният недостатък на този метод е високата цена на самата корона, която варира от $ 30 до $ 80.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на стойка за електрическа тренировкаИзбор на стойка за електрическа тренировка
Диамантени пробивни отвори Диамантени пробивни отвори Balashiha в балашиха поръчват диамантени…Диамантени пробивни отвори Диамантени пробивни отвори Balashiha в балашиха поръчват диамантени…
Пробиване и запечатване на дупки, бразди, гнезда и отвориПробиване и запечатване на дупки, бразди, гнезда и отвори
Диамантно пробиване в стоманобетонни и тухлени стениДиамантно пробиване в стоманобетонни и тухлени стени
Хиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опитХиляди начини за използване на печелившата тренировка - практически опит
Как да пробия през бетонните стенни инструменти и процесаКак да пробия през бетонните стенни инструменти и процеса
Как да пробиете дупка в керамични плочкиКак да пробиете дупка в керамични плочки
Как мога да счупя дупка в основата и бетонната стена?Как мога да счупя дупка в основата и бетонната стена?
Как да пробиете препоръки за тухлена стена за пробиване на пробивни отвори с голям диаметърКак да пробиете препоръки за тухлена стена за пробиване на пробивни отвори с голям диаметър
Как да пробиете плочки без разтриванеКак да пробиете плочки без разтриване
» » Как да се пробие дупка в плочки с различни диаметри и от