Нова ограда от метална ограда снимка

Направете ограда на метална ограда, снимка на различни версии на която е представена на тази страница, можете и със собствените си ръце. Цената ще бъде най-минимална. Ще похарчите само за метал и хардуер.

Но можете също да поръчате от майстори или в специализирана фирма ограда от метална ограда. Снимките, цената и опциите за техните продукти също са представени на тази страница.

Така че, имаме две възможности за избор - направете собствената си работа или купуват. Какво да предпочитате?

Ние правим ограда на метална ограда със собствените си ръце

Първо, нека анализираме какви части на оградата се състоят от метална ограда. Снимка на оградите, направени от самите нас, ще ни помогне в това.

За целта се нуждаем от:

  1. Метална профилна тръба 20x20, 20x30 или 25x40 mm. Секцията на профилната тръба ще зависи от задачите, които вашата ограда трябва да реши.
  2. Метална профилна тръба 25x40 или 30x45 мм. Тази тръба ще служи като елемент на мощността на рамката. Алтернативно може да се използва U-образен метален профил.
  3. Тръби с профил 40х40 или 50х50 мм, както и тръби НКТ с диаметър 56 мм. Избираме полюсите за оградата.
  4. Нитове за избраната дебелина на метални или самонарезни винтове за метал. Ако използвате винтове с самочувствие, покривът с EPDM уплътнение е най-подходящ. Нека бъде скъпо, но надеждно.

Е, накрая, боята, която ще бъде боядисана с всички елементи на оградата ни. Живопис в тази версия, когато направим ограда на метална ограда, е по-добре до момента на монтиране на елементите, отделно.Така че намаляваме вероятността да не се оцветява всеки елемент в труднодостъпно място до нула. И както знаете, колкото по-добре е боядисаният метал, толкова по-малко вероятно е да се корозира.

След като елементите са боядисани по размер и боядисани, можете да продължите с инсталацията. По това време вече трябва да бъдем погребани в земните стълбове на оградата. Не забравяйте, че долната част на колоната върху наситени с вода почви трябва да е под нивото на замръзване на почвата във вашето населено място.

В противен случай стълбовете ви могат да "отидат" вече първата студена зима, Когато започнат да движат почвата под влиянието на измръзване.

Разбира се, ако имате късмет и имате сайт с лека почва, като например пясък или глинесто-песъчлива и вода маса е ниска, тя може да бъде толкова трудно да не се притеснява.

Ограда инсталация от метални огради

Вариант 1.Първо монтираме рамката на оградата. Ако избираме U-образен профил като рамка, първо монтирайте долната ремъка и крайните капаци. И тогава правим най-добрата кола. Освен това караме в отделни штакетины.

Вариант 2.

Вторият вариант включва монтиране на оградата в отделни секции. В този случай секциите могат да се събират отделно на земята, а след това да се заваряват през фитинги (ъгъл или лента) към полюсите.

Вариант 3.

За монтиране на оградата на базата на профила на тръбата, може да се заварява към първите два стълба на релсите на рамката - отгоре и отдолу (разбира се, на нивото). И едва тогава върху нитове или винтове самостоятелно изправени ограда ограда.

Вариант 4.

В тази версия можете също така да събирате отделни секции, разположени между оградените стълбове, които да се събират на земята. След това заварете завършените секции към водачите.

Най-бюджетният вариант в нашия случай е използването на U-образния профил и монтажа на металните щифтове в профила върху нивите.

Бюджетна ограда от метален кош до поръчка

Можете също така да поръчате подобна ограда от метална ограда в специализирана фирма или от майстори, които се занимават с огради и метални огради.

Цената на такава ограда до ключ в компанията започва от 250 рубли на квадратен метър. Цената на точно същите услуги, капитан започва от 160-180 рубли на квадратен метър на ограда.

Какво е купуването на готовата ограда? В това имаш възможността да вземеш метална ограда в полимерна обвивка. Това означава, че над тръбата ще има силен полимерен филм от какъвто и да е цвят за вашия избор в каталога RAL.

Ако направите такава пречка самостоятелно, не можете да направите ограда с такова покритие. Един слой боя, който ще нанесете преди монтажа върху метал, ще трябва да се актуализира веднъж на 3-4 години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Блокове за огради и облицовки на сгради от 42 rubБлокове за огради и облицовки на сгради от 42 rub
Ограда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологиятаОграда от тухли и велпапе със собствени ръце снимка - описание на технологията
Ремонт не е там - форум за ниско строителство и ремонт на апартаменти - основата за тухлена оградаРемонт не е там - форум за ниско строителство и ремонт на апартаменти - основата за тухлена ограда
Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…
Заварена ограда от профилна тръбаЗаварена ограда от профилна тръба
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ковани огради - 60 снимки на примериКовани огради - 60 снимки на примери
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
Метална ограда от гофриран камъкМетална ограда от гофриран камък
Основата за тухлена ограда лента или колона, grillage? Характеристики на основата ограда от тухлиОсновата за тухлена ограда лента или колона, grillage? Характеристики на основата ограда от тухли
» » Нова ограда от метална ограда снимка