Еклектичен апартамент в Киев

Но какво ще стане, ако искате да имате много място в една стая? Възможно ли е да съчетаете няколко посоки в една и съща стая? Еклектичният стил е решението на този проблем, но тази посока е много сложна в възприятието. Не много хора могат да изпълнят този стил, както успя да постигне U Concept.

Момчетата използваха няколко дизайнерски направления, комбинирайки ги в едно великолепие на интериора на този апартамент. И така, колко посоки виждате?Минимализъм? Елементите на интериора и мебелите не са много много. Ретро? Гладки линии в декорацията на фасадите на шкафа и кухнята. Класическото направление във визуализацията на готварски печки. Използване на паркет и мебели от естествено дърво. Може би някъде има намек за хай-тек? Вратите не са точно стандартни, без платформи. Някои от приспособленията намекват, че има промишлена посока.Възможно е да продължи дълго време и да изброим много други посоки, но не всички могат да реализират всичко това в действителност. И не всеки може да живее в такъв интериор, защото има толкова много стилове.

Едно от интересните решения в този интериор е инсталираният климатик в хола. Много добро решение, охладеният въздух не достига до хората, а се разсейва през стаята зад колоната. Смятате ли, че този еклектичен апартамент си заслужава изненадата?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем стил на интериорен дизайн?Как да изберем стил на интериорен дизайн?
Апартамент за студентАпартамент за студент
Стил на реколта в интериораСтил на реколта в интериора
Четириетажен апартамент в КиевЧетириетажен апартамент в Киев
Ясен минимализъм в интериораЯсен минимализъм в интериора
Eclectic-силуетEclectic-силует
Дизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимкиДизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимки
Студентски апартаментСтудентски апартамент
Дизайн на апартаменти в стила на таванското съчетаниеДизайн на апартаменти в стила на таванското съчетание
Романтичен интериорен дизайн на кухнятаРомантичен интериорен дизайн на кухнята
» » Еклектичен апартамент в Киев