Eclectic-силует

Тъй като интериорът е направен за голямо семейство, в което няколко поколения ще живеят наведнъж. Ето защо стилът на този интериор е двусмислен. Абсолютен еклектичен стил е трудно да се нарече този интериорен дизайн, но основната посока е наблюдавана и подправена.Съвършена комбинация от модерен стил и класически нотки в декорация и мебели. Интелигентен подход при използването на оригинални осветителни тела. Точно големият полилей в хола съчетава едновременно две посоки - класическа и японска. Сергей не можа да пропусне тази възможност - остави малко намек за японските традиции.Прекрасна комбинация от противоречия и хармония, минимализъм и класика. Всичко това в един еклектичен стил. Обърнете внимание на лампата в спалнята - това е ясен стил на арт деко, който е професионално вмъкнат в този интериор. В банята има и хармонична комбинация от стилове, главно поради комбинацията от бели и черни цветове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Всекидневна съвременни класическиВсекидневна съвременни класически
Дизайн на апартаменти в стила на таванското съчетаниеДизайн на апартаменти в стила на таванското съчетание
Еклектичен апартамент в КиевЕклектичен апартамент в Киев
Интериорен дизайн в малка кухняИнтериорен дизайн в малка кухня
Кухненски интериор в ориенталски стилКухненски интериор в ориенталски стил
Интериор на кухнята в японски стилИнтериор на кухнята в японски стил
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
Френски стил във вътрешността на кухнятаФренски стил във вътрешността на кухнята
Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?
Арт-деко стил в модерния интериор или как да се сбъдне една мечта?Арт-деко стил в модерния интериор или как да се сбъдне една мечта?
» » Eclectic-силует