Как да поставите флизелин тапет Flizeline тапет за боядисване

Как да поставите и боя нетъкан тапет

Разнообразието от съвременни тапети неволно вдъхва страх, че тапетирането на собствения ви тапет е сложен въпрос. Особено, ако го направите за първи път или срещнете нов материал. Ако зададете въпроса как да поставите нетъкан тапет, ще бъдете изненадани, че това е доста лесно.

Преди да залепите нетъкан тапет, стените трябва да бъдат почистени от старото покритие. Всички пукнатини и жлебове трябва да бъдат запечатани, повърхността на стените трябва да бъде смляна и шлифована. За тапети, добре поддържани на стената, преди залепване стените са грундирани. За да направите това, нанесете грунд с дълбоко проникване или слабо решение на лепило за тапети.Стените трябва да са сухи преди залепването. В стаята, където се работи, е необходимо да изключите климатика, прозорците и вратите трябва да бъдат затворени.

Тапети нарязани на ивици като се допускат и дължината от 10 см в начина, по който да се залепят нетъкан тапети, има една особеност :. лепило не се прилага върху самия тапет, и на стената. При залепването на нетъкан тапет не е нужно да чакате материалът да се импрегнира с лепило. Това също е малка представа как да лепенем тапети от винил на нетъкан основа. На ролките на тапетите винаги има указания на етикета и познаването им все още не е наранило никого.

Започнете да поставяте тапета от вратата или от ъгъла, при условие, че е перфектно подравнен вертикално. На повърхността, която трябва да бъде залепена с четка, ролка или специална четка, лепилото се нанася леко и равномерно повече от ширината на лентата. Докато лепилото не е силно абсорбира в стената и не са имали време да изсъхне, кърпа тапет се прилага към стената с надбавка okolo5 види. Тапетно, движещи се от горе до долу, внимателно изглаждане четка кърпа тапет. Не напрягайте инструмента твърде много и разтегнете плата. Всяко следващо платно се регулира обратно назад.В най-трудните места за настройване на тапета се използва техниката на двоен слот. Платовете са разположени с припокриване от 5-7 см, прерязани през шпатула и отстранени излишния материал.

Краищата на кърпата трябва внимателно да се намазват с лепило, като се опитваме да не допуснем лепилото да попадне в предната част на платното. Ако това все още се случи, отстранете лепилото с влажна гъба или салфетка и го избършете с мека суха кърпа. Последната операция е изрязването на излишния материал отгоре и отдолу.

Малък трик е как да лепирате нетъкан тапет близо до ключове и контакти. Преди да започнете работа, гнездата се изключват и капаците се изваждат от тях. Тапетите се залепват над дупките и се нарязват на подходящи места само след като лепилото се изсуши.

Тапет Flizeline за боядисване

Има нетъкани тапети за боядисване. За боядисване използвайте акрилни или латексови бои, устойчиви на абразия и измиване. Ако искате да подчертаете структурата на тапета, спрете избора на боята с копринен ефект.

Първият слой боя се нанася един ден след залепването, когато лепилото изсъхне. Първият слой - грунд и боя може да бъде приблизително 10% разреден с вода. За втория слой боята не се разрежда и се нанася след няколко часа, когато първият слой изсъхне. Цветните нетъкани тапети изглеждат много хубави и сочни. Когато използвате нетъкан тапет за рисуване, всеки местен майстор ще може да преведе мечтите си в реалност.

На ролките на тапетите, производителите определят особеностите на грижата за нетъкани тапети, като определящ фактор е устойчивостта на горния слой на влага, механични влияния и детергенти. Ако стените са боядисани - характеристиките на грижите се определят от свойствата на боята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Клейм тапети себе си или майстор кит - тиумен, ekaterinburg, SurgutКлейм тапети себе си или майстор кит - тиумен, ekaterinburg, Surgut
Технология за залепване на тапетите се залепватТехнология за залепване на тапетите се залепват
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Лепене на тапети - боядисване на собствените си ръцеЛепене на тапети - боядисване на собствените си ръце
Красива тапет за стенитеКрасива тапет за стените
Тапети в банятаТапети в банята
Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…
Варианти на декорация на стена с тапетВарианти на декорация на стена с тапет
Тоалетна хартияТоалетна хартия
Поставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчияПоставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчия
» » Как да поставите флизелин тапет Flizeline тапет за боядисване