Защита от деца - детски двор

Защита от деца

Средства за безопасност на децата.

Всички знаем много добре. че идва период, когато бебето излиза от пелените и започва да пълзи. изучавайки света около него, и тогава всичко, което идва в ръката му, е в устата му и вярва, че детето няма да се ограничи до нищо. който ще се изкачи там, където има нужда. дори боклукът не може да остане без него. но при някои деца. това обикновено е най-любимото място.

За да се избегнат досадни недоразумения, всяка майка мисли как да сведе до минимум опасните места за детето. и избягвайте сълзите на децата.

Къща без опасности

Като правило. много голям брой домашни наранявания се случват у дома. Е, тогава. нека да започнем с мебели. По-добре разбира се. ако няма свободни чекмеджета. ако има скринове. с такива кутии. не поставяйте нищо на върха. защото, ако детето натиска кутията рязко. това е опция. че може да падне. тогава какво е на върха. Ако шкафовете и чекмеджетата нямат брави. За да блокираме достъпа до тях, ще позволим специални заключващи брави. това. останали недостъпни за децата. лесен за отваряне от родителите. и след разглобяване не оставят следи от тяхното присъствие върху мебелите. На първо място, трябва да заключите комплекта за първа помощ с лекарства, шкафове с домакински химикали, бар с алкохолни напитки, кутии с игли, конци и др.

Предлагат се плъзгащи U-образни и C-образни брави, които се монтират на люлеещите се сгъваеми врати със съседни дръжки, разположени на разстояние от 25 до 215 mm една от друга. Бравите лесно се закрепват към кръгли дръжки или скоби. като по този начин блокират отварянето на вратите. Те са налични в почти всички производители. Така че U-Castle марки Канпол (Полша) и Светът на детството (Русия) могат да бъдат закупени само за 30-60 рубли. модели на същия принцип на действие от Poupy (Италия), Bebe Confort (Франция), Safety 1st (Холандия) струват 150-250 рубли. C-lock от Chicco (Италия), Mothercare (Великобритания), Brevi (Италия), Safety 1st (Холандия) струва 150-300 рубли. При по-скъпа опция (400-550 rub) можете допълнително да имате алармена функция. Ако ключалката е била инсталирана неправилно или по някаква причина е била отворена, ще се чува специфичен звуков сигнал.

Че детето не притиска пръстите на вътрешната врата, защитата на детето се използва на вратата - ключалка, която предпазва вратата от удари.

Много деца не обичат да стоят сами на закрито, защото започват да изпитват емоционален дискомфорт. Лесен за употреба: лесен за инсталиране и премахване.

Дебелината на вратата трябва да бъде най-малко 15 мм. Препоръчва се да се използва от 7 месеца.

Цената на замъка от 150г.

Ключалката за плъзгащите се врати (включително стъкло и огледала) е предназначена да заключва шкафовете и шкафовете с подобен принцип на затваряне. Заключващото устройство за чекмеджета или сгъваеми врати ще им помогне да ги оправи, така че детето да не може без нужда да гледа вътре и в същото време да нарани пръстите си.Цената на замъка от 130г.

Набор от защитни устройства. Можете да използвате набор от защитни устройства, които включват шкафове за мебели и врати.

Цената на замъка от 400 години.

Защита срещу накланяне на мебели. Шкафовете и скринчетата не са достатъчни, за да се заключи, но заслужава да се укрепи мебелите, защото детето може да виси на чекмедже, врати и нямате време да погледнете назад, тъй като се е случило нещастие. Това може да се направи с помощта на стоманени ъгли или специални комплекти фитинги, които предпазват мебелите от преобръщане. Системата "anti-tipping" се състои от два скоби, единият от които е закрепен с винтове към стената, а другият - към вътрешната повърхност на мебелите. след което те се съединяват заедно с траен пластмасов самозаключващ се колан. За да се укрепи един шкаф или скрин, е необходимо да се инсталират подобни устройства от двете страни. Предимствата на тази опция за защита са очевидни: мебелите се завинтват към стената не за постоянно.

Защита от въздействия. За да се улесни разходката за майката и да я направи по-безопасно за бебето, може да се използва специално каишка за детето. който ви позволява да поддържате и контролирате бебето, когато прави първите стъпки, особено в опасни и претъпкани места. С това каишка можете също така да закрепите детето за безопасност в количката.

В допълнение. има каски от ударите на главата, а след това, когато бебето започва да ходи, вероятно забелязва, че често пада и често завежда глава, за съжаление. Той поставя главата на детето. Шлемът е регулируем на размера на главата на бебето, е направен от приятна памучна тъкан с еластичен пълнител и предпазва всички уязвими участъци на главата: временна, париеална, тилна и лицева. С такъв шлем бебето е имунизирано от конуси, пасти и натъртвания.Цената на каска от 900 рубли.

Просто не забравяйте за ъглите, има надлези в ъглите на масата. Във всяка къща на детето има голям брой остри ъгли - маси, рафтове, нощни шкафчета, врати. За да смекчите удара върху ъгъла на твърдия предмет, ще помогнете за специални пластмасови тампони. Те са закрепени с двустранна лента, удобна за употреба.

Цената на 150 рубли.

Защита срещу изгаряния.

Защитата от деца на печката предпазва детето ви от контакт с горещата повърхност на печката. Дете може да се изгори, да повали тенджера или просто да се изгори със спрей. Бариерата е изработена от материал с висока якост, която не се влияе от температурата.

Лесно се сглобява без използване на инструменти, фиксирани с лепяща лента, което не оставя следи по повърхността на плочата. Бариерата е подходяща за монтаж на повечето стандартни електрически печки.

Охранявайте прозорците. През 2010 г., за съжаление според статистиката, най-честите наранявания на деца са били фрактури, следствие от падането на прозорците. Има заключващи прозорци, които сигурно блокират прозореца, като не позволяват на детето да го отвори. Държачът е изработен от устойчив материал, здраво закрепен към рамката и осигурява пълна безопасност за вашето дете. Този продукт не може да замени вашия контрол върху бебето. Никога не оставяйте детето си без надзор. Тази брава е подходяща за използване върху пет типа прозоречни рамки. Също така, капачето ви позволява да отворите прозорци за вентилация с безопасна ширина за детето.

Цената на 350г.

Безопасно къпане

За да предотвратите подхлъзване и падане на ваната по време на къпане, се препоръчва използването на специални PVC облицовки (този материал е напълно безопасен за бебета от всяка възраст след раждането). С помощта на засмукващи чаши, облицовката е лесно прикрепена към дъното на ваната. Смешни морски обитатели, под формата на които е направена лигавицата, също забавляват и забавляват бебето.

Защитна бариера в банята. Тя е предназначена да предпазва детето от канализация и кран. Защитете от изгаряния (детето няма да може да достигне кранчето и да включи гореща вода или да докосне горещата тръба), натъртвания и ожулвания (удари на кранчето в резултат на подхлъзване или неуспешни движения).

Бариерата се монтира бързо и лесно, като се регулира дължината и движещите се колела на гумата, разположени по ръбовете, които ви позволяват да регулирате ъгъла на закрепване. След употреба е възможно да се постави в специална покривка на окото.

Бариерата е подходяща за повечето бани, дължината на която е регулируема от 48 до 66 см. Детето не може да се движи, а в същото време възрастенът има свободен достъп до кранчето и мивката. За деца на възраст от 6 месеца.

Цената на 1400r.

Електричество.

Защитната щепсела за гнездото се вкарва в отворите му и блокира достъпа до електрически ток. Тя се поема от родителите с помощта на специален ключ. Благодарение на предпазната капачка детето не може да сложи пръст в гнездото или "подходящ" обект, който попада под рамото. Заготовките са изработени от пластмаса или твърда гума, имат различна форма и цвят. Препоръчва се да се използват нарядки, след като детето е на 7 месеца.

Разходи от 300 щ.д. на комплект.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Дървен детски спортен комплекс за достойнство и характеристики на домаДървен детски спортен комплекс за достойнство и характеристики на дома
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Подови легла за децаПодови легла за деца
Избор на врати за детската стаяИзбор на врати за детската стая
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
Осветление в детската стаяОсветление в детската стая
Луксозни детски мебели скъпи и изключителни мебели за детска стаяЛуксозни детски мебели скъпи и изключителни мебели за детска стая
Специални гнезда с детска защитаСпециални гнезда с детска защита
Таблица за две деца, работник, написана, под ъгъл, по стенатаТаблица за две деца, работник, написана, под ъгъл, по стената
» » Защита от деца - детски двор