Какво мога да сглобя оградата в страната?

Ако мислите за засаждане по оградата в страната, снимките на тази страница ще ви разкажат интересни опции.

Защо засаждаме дървета и храсти по оградата? За да създадете гъст зелен хедж, да се изолирате от съседите, за да създадете сянка в районите, от които се нуждаем.

Защо не засаждате растения

Не можете да вземете никакви растения и да ги засадите на ограда. Някои ще бъдат твърде високи и ще нарушават правила за засаждане, други ще бъдат прекалено фотофилни и няма да могат да растат на това място.Трябва да разгледате всички опции, които могат да бъдат приложени във вашия район, които ви прилягат според климатичните условия, които нормално ще растат на вашия сайт.

И, важно, те не трябва да се грижат много за запазването на зелената ограда в декоративна форма.В крайна сметка ще знаете какво да засадите покрай оградата в дачата. Снимките на различни растения покрай оградите ще ви позволят да изберете опцията си.

Какво да предпочитате за лятна резиденция

Има още едно важно обстоятелство. Засаждане на растения покрай оградите в СНТ регламентирано. Това означава, че например не можете да засадите растение, което след известно време ще засенчи леглата или леглата на ближния си.

Или, например, такова предприятие ще представлява заплаха за сградите в съседния сектор в случай на падане.

По тази причина не е необходимо да се засаждат дървета по оградата - бор, смърч, бреза, трепетлика, липа. Разбира се, освен ако не засадите джуджета на тези растения.

Кацане по оградата в провинцията - фото галерия

И така, какво да засаждате по оградата в страната - снимка на най-разнообразните опции, разположени по-долу, ще ви даде отговор на този въпрос.

Ако имате някакви въпроси относно това или това растение, попитайте ги във формата за коментари, който се намира в най-долната част на страницата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…Цената за оформяне на ограда от мрежа, метална ограда, профилист, дърво, метални ковани огради,…
Заварена ограда от профилна тръбаЗаварена ограда от профилна тръба
Височината на оградата между съседните обекти е законна за ijs, cnt и lxxВисочината на оградата между съседните обекти е законна за ijs, cnt и lxx
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Цветни лехи със собствени ръце снимкаЦветни лехи със собствени ръце снимка
Каква ограда да изберем?Каква ограда да изберем?
Красиви огради и огради в близост до къщатаКрасиви огради и огради в близост до къщата
Метална ограда под каменната обща информация, предимствата на Санкт ПетербургМетална ограда под каменната обща информация, предимствата на Санкт Петербург
Фондация за ограда в Омск, разберете цените, вижте снимкитеФондация за ограда в Омск, разберете цените, вижте снимките
Фондация за ограда на риба тон, разберете цените, вижте снимкитеФондация за ограда на риба тон, разберете цените, вижте снимките
» » Какво мога да сглобя оградата в страната?