Калъфи за столове със собствените си ръце как да шият, универсални модели

Калъфи за столове със собствени ръце: модели, инструкции как да шият

Обложките на столовете отново станаха модерно облекло. Пакетът е не само красив, но и удобен, ако капакът е мръсен, той може да бъде изваден и измит. Също така покритието предпазва столовете ви от монетите на домашните любимци. Всеки знае, че нашите любими просто обичат да изострят ноктите си, покритие от плътна тъкан е подходящо за защита. Можете да шиете корици на столове със собствените си ръце, ще струва доста евтино и ще подновите интериора си отново.

Как да шият корица на стол?

За шиене трябва да купите два метра плат на стол и да направите точен модел и след това да ги шиете. Платното за покрива може да не е скъпо, основното е, че то е достатъчно плътно, защото постоянно ще изпитва натоварване. Калъфи за столове: шаблоните могат да се променят. Просто трябва да знаете размера на стола.Точността на модела зависи само от вас, колкото по-точно правите измерванията, толкова по-точен ще бъде моделът. Трябва да обърнете специално внимание на краката, тъй като те често са разширени в дъното. Прикрепете хартията към седалката и облегалката на стола и ги изтеглете с молив, след което ги изрежете. Останалите детайли трябва да бъдат направени с помощта на изчисления.След това можете да преминете към оформлението и да изчислите разхода на тъканта. Един стол е необходим на около два метра, защото не трябва да забравяте за надбавките за шевове и завои. Ако сте уверени в способностите си, можете да шиете веднага от добра кърпа, но най-добре е да опитате на евтини. Шиене на кориците на столове отнема много време и енергия, и най-важното е много търпение. Не започвайте, ако сте нетърпеливи. За да не се подхлъзнете, те трябва да бъдат фиксирани към краката на стола.

Универсален кожен калъф

Помислете за универсално покриване на стол, чийто модел не отнема много време. Първо трябва да направите измервания от стола. След това направете шаблон на хартия и едва тогава можете да направите шаблон върху плата. Преди рязане тъканта се измива най-добре, защото може да седна. Това за теб не е изненада, когато след измиване корицата ще седна.

Но е много по-евтино и по-лесно да шиете само корица в облегалката на стола. Това е подходящо, ако столовете са в добро състояние и просто искате да украсите интериора си. За да шиете капака на облегалката, е необходимо да измерите височината и ширината на облегалката, но ширината трябва да се измерва на няколко места. Не забравяйте да добавите няколко сантиметра към шевовете и дебелината на гърба.

Обвивката за облегалката на стола трябва да бъде направена бяла. Можете да ги украсите за всяка почивка, било то за сватба, Нова година или рожден ден.

Все още е възможно да се украсяват столове само с парче плат. Но изберете красива тъкан. Опаковайте плата на гърба на стола с марж на гърба на гърба. След това свържете красиво. Можете да добавите цветя или декоративни орнаменти там.

Така можете да украсявате дома си с малко манипулации. И най-важното е, че тук можете да включите фантазията и работата ви ще бъде уникална. Можете лесно да впечатлите гостите си със занаятчийството си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Възглавници за дивана със собствените си ръцеВъзглавници за дивана със собствените си ръце
Домашни текстилни възглавници за столДомашни текстилни възглавници за стол
Калъфи за столовеКалъфи за столове
Ламбрекини модели със собствените си ръце и инструкции как да шиятЛамбрекини модели със собствените си ръце и инструкции как да шият
Меки кресла за почивкаМеки кресла за почивка
Дънки в интериора или денимния интериор 26 снимкиДънки в интериора или денимния интериор 26 снимки
Разберете! Как да шият завеси със собствените си ръце - модели за шиене на завеси със собствените…Разберете! Как да шият завеси със собствените си ръце - модели за шиене на завеси със собствените…
Как да шиете завеси със собствените си ръцеКак да шиете завеси със собствените си ръце
Как да шиете легло покритие за леглото си със собствен плат, размер и видеоКак да шиете легло покритие за леглото си със собствен плат, размер и видео
Маси и столове в ретро стил, реколта, фото, дизайнМаси и столове в ретро стил, реколта, фото, дизайн
» » Калъфи за столове със собствените си ръце как да шият, универсални модели