Опънат таван за стаята на момчето За стълбовете

Стегнат таван за стаята на момчето: материали и дизайн

08.10.2015 22:09

Продължителният таван за стаята на момчето е избран, като се вземат предвид момчешките интереси и хобита. Изборът на темата и вида на таванното строителство също се влияе от характера и личните естетически предпочитания на младия домакин на стаята. Когато решавате кой таван да предпочитате, трябва да си спомните влиянието на околното пространство върху въображението и творческото мислене на детето. Колкото по-светъл и по-колоритен е светът около детето, толкова по-бързо и по-хармонично е развитието му. Запълвайки интериора на детските стаи с различни форми, цветове, текстури и модели, възрастните преподават на детето да вижда и усеща красотата на цветовете и формите, да разбира и усеща пропорциите на обектите и детайлите.

Материали опънати тавани за деца

Продължителният таван за стаята на момчето, както и за стаята на момичето, най-добре се прави с плат. Каква е основната разлика в детската стая? Футболи и игри, прекъснати само за кратки периоди от време. Ето защо повечето интериорни елементи, включително опънати тавани, са в зоната с висок риск. Достатъчно е да изхвърлите нещо достатъчно тежко, за да деформирате тавана на напрежението на филма. Тъканните тавани с повишена плътност са много по-устойчиви на деформации, отколкото техните аналози на филм.

Второто предимство на тъкани тавани, което ги прави привлекателни за детските стаи - висока устойчивост на механични повреди. Децата са склонни да играят не само кръгли или тъпи теми - топки и кубчета, например, но и остри неща. Особено се отнася до момчетата. Дартс, лък и стрели, други оръжия за играчки, пуснати в игра, могат да причинят сериозни щети на целостта на филмовите тавани. Поради това таванният таван за стаята на момчето е идеалното решение. Такива тавани няма да се разкъсат, като филм, от дартс и ще издържат на удар.

Простри тавани в детската стая: ползи и ползи

На опънати тавани, където и да изглеждате - някои добродетели! Не е чудно, че в пълно съответствие с добре познатата жалба "Всичко най-хубаво за децата!", Бяха използвани в най-голяма степен в дизайна на детския интериор. Вероятно те нямат конкуренти за днес, способни точно и грациозно да въплъщават най-дръзките артистични и естетически мечти. Протяжният таван за стаята на момчето е възможност да се възползвате от пълнотата на предимствата и предимствата на опъващите структури:• практичност;

• трайност;

• естетическа красота;• маса от цветни решения и огромни декоративни елементи;

• универсалност;

• екологична съвместимост;

• Лесен монтаж / демонтаж;

• Достъпна цена.

Проектиране на тавани в стаята на момчето

Цветните решения в стаите на момчетата имат, разбира се, предпочитанията си - сини и зелени нюанси, но те не се ограничават до тях. Ако стаята се изпълнява в работеща тема "кабинет", подходящи са и лилави, кафяви и бежови тонове. В стаи с игрива атмосфера можете да експериментирате с ярки цветове и комбинациите от тях. Контрастните решения са подходящи за всякакви тавани, независимо от техния дизайн, размер и форма.

Избор на опънат таван за стаята на момчето. родителите не трябва да забравят за вкусовете и предпочитанията на сина си. И още по-добре - да вземе решение колективно, като се вземат предвид желанията на детето. Традиционно момчетата са склонни да избират автомобилни, космически или морски теми за интериорен дизайн. И опънати тавани са много лесни за използване при изпълнението на темата, използвайки прости детайли или съвети.

Как да поставите лампите на опънат таван: нюансите на осветлението на детските стаи

Преди да поставите лампите на таван, трябва да прецените размера на стаята и да вземете предвид съветите на лекарите. Най-добрият вариант за всяка стая за деца включва участие в осветлението на голямо централно осветление и серия от прожектори, разположени по периметъра. Ако предпочитате само осветление на място, трябва да вземете предвид малката мощност на лампите, което може да доведе до влошаване на зрението на детето.

Заедно с централния полилей е най-добре да използвате няколко лампи, поставени така, че да постигнете максимално осветяване на работната площ. В многостепенните тавани можете да използвате вградени LED ивици, които създават специална атмосфера в стаята - стилни и необичайни. Като се има предвид как да се поставят лампите на таван, трябва да се отбележи, че в детската стая има сложни вариации в разположението на осветителните устройства. Също така популярни са необичайни форми на лампи - във формата на фигури и предмети, които отговарят на темата на интериора.

Варианти на необичайни решения

Бял лъскав таван, смятан за универсален - това е прекалено прост и тъжен за детския интериор. Благодарение на изобилието от дизайнерски опции, можете да изберете оригинален и необичаен таван за всеки вкус. Леките огледални тавани ще добавят помещение на светлина и пространство, тъмнина - оригиналност и оригиналност. Сред популярните варианти за деца - "звездното небе", което е синя платно с ярки звезди. И накрая, тавани с типографски печат - те ви позволяват да украсите повърхността с изображения, рисунки или снимки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Версия на тавана за дете е звездното небеВерсия на тавана за дете е звездното небе
Простри таван в детската стаяПростри таван в детската стая
Стенопис в детската стая за момчетоСтенопис в детската стая за момчето
Завеси в детската стая Идеи с снимкаЗавеси в детската стая Идеи с снимка
Детски стаи за момчета - ръководство за дизайн и декорацияДетски стаи за момчета - ръководство за дизайн и декорация
Таван в детската стаяТаван в детската стая
Завеси в детската стая за момчето СнимкаЗавеси в детската стая за момчето Снимка
Как да направим таван в детска стая?Как да направим таван в детска стая?
» » Опънат таван за стаята на момчето За стълбовете