Полагане на пода в тоалетна

Баня от дървената къща - правим пода в тоалетната.

Каква беше банята и как изпарихте в руската баня? Обикновено в банята имаше две стаи: съблекалнята и парна баня, подовете в парната баня направиха оскъдни и загасени със студена вода директно в парна баня, и в края на процедурите баня парна баня вентилирана и има промива.Не е тайна, че по-голямата част от тези, които имат руска баня, рядко използват парна баня като пералня. Напоследък не се поръчват бани от две стаи.В огромното мнозинство всички искат да се къпят и в същото време да се измият и затова изграждат бани с пълно измиване. Тогава възниква основният проблем, как да се направят подове в пералната.

По този начин разполагаме с добре изградена логова рамка, няма значение кой фонд и сексуални трупи от дневника. Пристъпваме към подреждането на етажа и ще посочим поредицата от произведения:

 1. За дървените трупи, с поддръжка на основата, блок 50х50 е закован.
 2. На барчето лежеше тротоарът на непрорязаната дъска. Черният под не е прикрепен и е свободен.
 3. На черен под, с помощта на телбод, ние открадне парната бариера, може да бъде пергамент, изоспан B, yutafol или всяка друга пароизолация.
 4. Налагаме нагревателя толкова, колкото може да се побере. Като нагревател могат да се използват руло или листови материали, например два слоя от 5 см. ROCKWOOL
 5. Затваряме изолацията с парна бариера, отново с това, което е близо.
 6. След това осигурете амортисьор между пода и стената на рамката. Като амортисьор предлагаме да се използва пеноплекс (екструдиран полистирол) с дебелина 20-30 мм. Изрежете плочите в ивици с ширина 15 см. и ги залепете с течни нокти до стените на дървесната рамка по протежение на измиващата верига.
 7. След това натискаме плочката. Панелът не трябва да е дебел.
 8. На плочката са поставени Knauf плочки Superpol с дебелина 20 мм. и са свързани помежду си чрез водоустойчиви течни нокти. Superpole е залепен заедно с разместване от 50 мм. две пластини от гипсокартон (GVLF) с дебелина 10 мм. размерът на плочата е 1200x600мм. Плочите са добре нарязани с монтажен трион.
 9. Когато лепилото е сухо, на контура на пода, пролуката между плочата на суперплом и амортисьора е запечатана с уплътнител, така че разтворът да не проникне там.
 10. Сега отидете на пробиване на дупки за сливи от мивката, тоалетната и под стълбата за душ. Поставяме полипропиленови канализационни тръби в дупките.
 11. Следващата стъпка е полагане и staplerim електрополи. Под текущата замазка е по-добре да използвате електрически нагревател "mini heat mini". Преди запълване на замазката е необходимо да проверите работния капацитет на топъл под.
 12. Излагаме нивото по двата стени на фара и запълваме замазката с изравняваща смес.
 13. На съединителя лежеше подът с керамични плочки с наклон към стълбата. Поставяме плочките върху лепилото за топла подове и бани.
 14. Цялата канализация е изтеглена под пода, намалена до решетка от тоалетната и е показана в септична яма до банята

Този уебсайт има информационен характер и при никакви обстоятелства не е публично предлагане, определено от разпоредбите на член 437, параграф 2 от Гражданския кодекс на Руската федерация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Изграждане на нарязаната ванаИзграждане на нарязаната вана
Баня 4 на 4 разпределение вътре и снимкаБаня 4 на 4 разпределение вътре и снимка
Изграждане на дървена баняИзграждане на дървена баня
Ремонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в ТоглиатиРемонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в Тоглиати
» » Полагане на пода в тоалетна