Филтърна инфрачервена топла под под ламинат отзывы и цены Монтаж на топъл под под ламинат

Инфрачервен топъл под ламинат:

функции и инсталация.

Как да изберем топъл под за поставяне под ламинат?

Необходимо ли е да го затоплите?

Ще се загрее ли ламинатът?

Няма ли да се развали с нагряване?

Такива въпроси се задават от много хора, които мислят как да затоплят дома си, като подгряват пода и го правят удобно.Нека да го разберем в ред.

Трябва ли да затопля ламината?

Разбира се, ламинатът не е плочка, тя е много по-топла в себе си и по принцип може да се направи без нагряване.

Но колко по-удобно и приятно би било, ако ламинатът е топъл и няма да има нужда от повече радиатори и нагреватели!

Няма ли ламинатът да бъде повреден от топлината?Не сме чули от нашите клиенти и партньори, че някой ще има проблеми с нашата HeatPlus11 отоплителна система за ламиниран паркет. Но ние препоръчваме при избора на ламинат за топъл под, следвайте инструкциите на производителя.

Някои производители произвеждат специален ламинат за поднасяне под топъл под. И специална марка. Той е най-подходящият за този случай. По въпроса - мога ли да сложа ламинат на топлия под? Ние отговаряме - можете, ако следвате препоръките на производителя.

Подът ще се затопли?

Проверени - ламинатът се затопля много добре! И ако покриете нагревателния слой 70-80% от цялата площ на помещението - няма нужда от нагреватели и радиатори. Това е пълна система за основно отопление.

И първият ни въпрос - как да изберем топъл под за поставяне под ламинат?

Системите за подово отопление са водни и електрически. Отоплението с вода има своите предимства и недостатъци. Тук ще разгледаме електрически топло подове.

Електрическите подове са разделени на кабел и инфрачервен филм. Кабелът има един значителен недостатък, той трябва да бъде напълнен със замазка. В противен случай няма да е възможно равномерно нагряване на ламината. Това означава, че след като полагате кабела трябва да направите замазка, която трябва да изсъхне за дълго време - до 7 дни. Кабелът също е по-нисък от филма по отношение на ефективността. В крайна сметка, все още трябва да се полагат повече субстрат - това е допълнителен топлоизолатор, т.е. загуба на топлина.

Инфрачервеният филм е най-обещаващият вариант. Максималният пренос на топлина се постига благодарение на факта, че нагревателният слой е поставен директно под ламинат, без междинни пластове слоеве. Инфрачервен топъл под ламинат. Отзиви за него можете да намерите тук.

Има много топли подове с инфрачервено фолио. Огромното мнозинство - този "ивичен филм" се характеризира с ниска цена, добра топлинна емисия. Недостатъци - не непрекъсната повърхност на отоплението поради характеристиките на технологията. Ниска надеждност - не може да се постави под мебели, не е желателно да поставите под меки покрития - линолеум, килим. "Striped" филм се страхува от удари, гънки, гънки. Той трябва да бъде поставен върху изравнена повърхност.

За разлика от "ивическото" фолио - топлата плоча под ламинат HeatPlus11 не се страхува от никакви влияния - той може да се полага под всякакви покрития дори на неравномерно под мебели. Ако дори случайно го пробиете - той ще продължи да работи. 20-годишната гаранция ще позволи отоплителната система да остане в наследството на децата и внуците.

Препоръчваме фолиото да се затопля под подовия ламинат - отоплителен филм HeatPlus11.

Цени за някои продукти:

Отоплителен филм Heat Plus11 (ролка 75м) цена на 1м

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Коркова подложка под ламинатКоркова подложка под ламинат
Изберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнятаИзберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнята
Монтиране на топъл под ламинатМонтиране на топъл под ламинат
Изберете нов етаж Дебелината на ламината и основата под ламинатИзберете нов етаж Дебелината на ламината и основата под ламинат
Как да се определи ламинат?Как да се определи ламинат?
Warm етаж под ламинат, както го правим, цени, от гледна точка на компанията прет-а-паркетWarm етаж под ламинат, както го правим, цени, от гледна точка на компанията прет-а-паркет
Какво да изберете линолеум или ламинатКакво да изберете линолеум или ламинат
Ламинат или линолеум? Невероятният избор на най-добрите подови настилкиЛаминат или линолеум? Невероятният избор на най-добрите подови настилки
Обратна връзка за ламинат бърза стъпкаОбратна връзка за ламинат бърза стъпка
Субстрат под ламинат на топъл воден подСубстрат под ламинат на топъл воден под
» » Филтърна инфрачервена топла под под ламинат отзывы и цены Монтаж на топъл под под ламинат