Довършителни метални сайдинг за тухлени стени фасади фото, видео инсталация обучение

Монтиране на сайдинг под тухли със собствени ръце

Технологията за производство на пластмасова сайдинг, симулираща тухлена текстура, прави възможно фасадата да изглежда като тухла, но на по-ниска цена. Монтирането на сайдинг под тухла от собствени ръце не изисква сложни изчисления на необходимото количество материал. Докато работи с обикновени строителни тухли, изчисляването на разходите за неговото придобиване не би могло да бъде избегнато.

Панел имитация на камък

приложение

Високата популярност на поливинилхлорида в сферата на индустриалното и частното строителство, както и в други сфери, го обяснява:

 • хай-тек;
 • Химическа инертност;
 • Устойчивост на удар.

Активно се използва като суровина за производството на сайдинг панели, чиято мощност се изпълнява от проектирането на сградите.

Като цяло тухлената сайдинг, както е показано на снимката, е отличен довършителен материал, който се използва за украса на сгради с всякакви цели. Прилича на корпус, изработен от естествено дърво или тухлена зидария, придаващ външния вид на дървена или тухлена къща.

Пластмасови панели в качеството на покритие се използват в повечето случаи за частни къщи и вили. Трябва да се отбележи, че сайдингът може да бъде от два типа:Схема на облицовката

Това се дължи на използването на панели от винил или соларен сайдинг, съответно. Панелите от винил могат да се използват за декориране на сгради от всякаква възраст.

Най-популярно през последните години обаче е сайдинг сайдинг. Следващата снимка показва структура, чийто финал е направен с помощта на такъв материал. Тази тенденция може да се обясни с факта, че този тип панели има по-дълъг живот от винил.

Характеристики на инсталацията

Има два вида регистрация на сайдинг сайдинг: имитация на тухлена зидария или имитация на каменната фасада.Структурата от всякакъв размер може да бъде направена от панели за сайдинг за тухли. В допълнение, този материал може да бъде инсталиран:

 1. вертикално;
 2. и хоризонтално.

В твърдите листове от PVC има специални ключалки, както и удобни перфорирани ръбове под ноктите. Те са инсталирани на метална или дървена щайга. Тук има един трик:

 • ако предпочитате да поставите панелите вертикално, клетката трябва да е хоризонтална;
 • и ако сте планирали да монтирате панелите с хоризонтални радиостанции, тогава редовете на металната щайга трябва да бъдат направени вертикално.

Осигурете оптимална вентилация на фасадата на сградата може да бъде вертикална метална каса, така че експертите препоръчват да изберете опция с хоризонтални панели.

Дори ако къщата ви се отличава с равномерни стени (да не говорим за неравни стени), все още трябва да построите летва за по-късно инсталиране на сайдинг панели за тухли. В този случай ще осигурите на Вашия дом отлична вентилация, което в значителна степен ще увеличи живота на облицовката на къщата.

Указания от специалисти: Не съхранявайте панели за подова настилка на открито, дори ако са покрити с тъмна тента:

 1. Първо, излагането на слънчева светлина може да окаже неблагоприятно въздействие върху състоянието на материала;
 2. И на второ място, под подова настилка се създава парников ефект под въздействието на всички същите лъчи на слънцето, което също е крайно нежелателно за този материал.

Също така, ако решите да се извърши монтаж на сайдинг със собствените си ръце, не забравяйте, че това не може да се направи на много ниски температури на околната среда, тъй като при такива условия на панелите са много крехки, и те ще бъдат просто невъзможно да се огъне или да се намали, ако е необходимо.

предимства

Предимства на сайдинг сайдинг:

 • панелът на сайдинг сайдинг за тухли е направен от най-модерните материали, което значително увеличава техния експлоатационен живот;
 • не се нуждаят от специални грижи;
 • действа като надеждна защита на основата на къщата от въздействието на агресивните външни фактори;
 • инсталирането на материала е много проста, така че дори човек, който няма специална подготовка за профила, може да го направи сам;

 • сила и издръжливост;
 • материалът имитира обичайните материали за облицовката на стените на сградата и осигурява на къщата добре подреден външен вид;
 • Панелите от сутерен тип за тухли се използват като облицовка за жилищни сгради и за търговски и промишлени сгради. Струва си да се отбележи и факта, че е възможно да се панел цялата сграда като цяло, както и една от нейните части. Например, фондация или кацане. Това е възможно благодарение на безкрайното разнообразие от различни варианти за оцветяване на декоративни панели.

Облицовъчните панели могат да се използват като отлично допълнение към обикновената винилова обшивка. Такива тандем материали могат да постигнат много успешна комбинация в дизайна на фасадата на къщата: партер панели действат като гарант за надеждна защита на най-уязвимите части на сградата и изпълнява декоративна роля, както и стандартни панели сайдинг ще покрие основната повърхност на стените на сградата.

Основни етапи

Ако възнамерявате да инсталирате панелите за сандъче за първи път в живота си, ще ви трябват поне три до четири дни. На първо място, внимателно погледнете видеото и снимките, поставени в тази статия. След това преминете към етапа на изпълнение на произведенията:

 • За да изрежете винилови панели, имате нужда от българин. И го направете по-добре в отопляемата стая и в никакъв случай на улицата при температури под нулата;
 • Панелните зидарии трябва да се извършват с малки разстояния, за да се избегне деформация на материала под въздействието на температурни градиенти;
 • По същата причина не е необходимо материалът да се фиксира прекалено плътно. Панелът трябва да се проведе за известно продължение.

Нека да обобщим резултатите

Можете да използвате тези saydingovye панел отрежете напълно на всяка сграда, фасадата му всички или само част (контакта вкъщи или неговите фронтове, отделен архитектурен елемент, или дори една кутия растение). Този завършен материал е универсален и има много различни цветове и текстури, така че става все по-популярен и популярен в последно време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Fasadno-socc panels от производителя Цена ИнсталацияFasadno-socc panels от производителя Цена Инсталация
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…
Фиброциментен сайдингФиброциментен сайдинг
Затопляне на фасадата на тухлена къща по няколко начинаЗатопляне на фасадата на тухлена къща по няколко начина
Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…
Метален сайдинг за тухли - фотосиране, характеристики, цена и ценаМетален сайдинг за тухли - фотосиране, характеристики, цена и цена
Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдингЗавършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг
Завършване на къщата с сайдинг с изолация, цената на довършителни работиЗавършване на къщата с сайдинг с изолация, цената на довършителни работи
» » Довършителни метални сайдинг за тухлени стени фасади фото, видео инсталация обучение