Орто Уфа Продажба на довършителни материали от PVC

Основните предимства на фасадните панели "Stone House":

Монтаж и отваряне на сутеренния сандък "Каменна къща":

Сайдингът, подобно на PVC довършителни материали, промени в размера с температурни промени. Докато инсталирате, не забравяйте, че фасадният панел трябва да има свободен път, а центърът на нокътя трябва да бъде разположен в средата на перфорирания отвор (фиг. 2.3).

Не затягайте панела прекалено плътно, оставяйте пролука между винта и платното за свободно движение на материала.Началният етап при монтажа на сайдинг е правилното рязане на материала. Това ще ви помогне да избегнете грешки при инсталирането на панели и няма да доведе до прекомерна консумация на материали. Рязането е разрешено със следния инструмент: хартия или ножици за метал, електрически мозайката, статив или радиален ръчен трион.

Преди да инсталирате сайдинга, определете началната точка (където ще бъде инсталиран първият ред от сайдинга). Преди да монтирате панелите, инсталирайте всички необходими аксесоари. Използвайте обичайния хардуер за винил сайдинг.

Монтирането на сайдинг "Stone House" трябва да се извършва хоризонтално, отдолу нагоре. Когато монтирате първия панел, долният закрепващ елемент (щифт) трябва да бъде нарязан (фиг.4) и да вкарате панела в J-профила.Нарежете панелите по време на монтажа само от едната страна (фиг.5). В случай на подрязване на всеки панел от различни страни, има голяма вероятност да не се прикрепва заключващият "шип", което води до голямо потребление на материал (фиг.6). Рязането се извършва постепенно, тъй като може да е необходимо да се поберат в следващите редове.

Поддръжка, грижи и съхранение на фасадните панели "Stone House":

"Stone House прост и neprhotliv поддръжка. Материалът е устойчив на неблагоприятни атмосферни явления, които могат дълго да запази своите декоративни качества. Замърсителите са лесно отмиват с вода от градинския маркуч. В случай на тежка пречистване замърсяване може да се извърши от всеки универсален почистващ препарат за пречистване на подходящ продукт PVC. важно е, че в препарати не е агресивни съставки като алкални, киселинни или абразивни компоненти. не напусне препарат за почистване на повърхността на панела над 10 мин т.

Продуктът трябва да се съхранява в закрити складове извън обхвата на нагревателите. Сайдинските снопове "Stone House" трябва да бъдат поставени върху стелажи поне с дължината на измервателните сегменти. Не окачвайте свободните краища на продуктите. В този случай височината на съхранение не трябва да надвишава 1 метър. Разопаковането на сайдинг "Stone House" трябва да се извършва при температура не по-ниска от + 15 ° С. Строго се забранява съхраняването на панели без опаковка под пряка слънчева светлина.

Транспортирането на продуктите се допуска от всеки покрит автомобилен или железопътен транспорт в съответствие с правилата за превоз на товари, които извършват този вид транспорт. Опаковката "Stone House" не трябва да надхвърля дължината на тялото. В случай на транспортиране на продукти без опаковка, е необходимо да се сгъват панелите и аксесоарите нагоре и да се вмъква материал между панелите, за да се предотврати повреждането на предната страна. Не се допуска хвърляне, огъване, деформиране на опаковката по време на товаренето и разтоварването.

Фасадни панели "Stone House", производство на Ю-пласт е винаги на разположение от склада в ul.Tramvaynaya, 2/5. При поръчка на цялата къща се прилагат отстъпки.

Сутеренният сайдинг "Stone House" благодарение на размера си 3,035 метра е успешно и без отпадъци в съчетание с винил сайдинг Ю-пласт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изчисляване на топлинното разширение на сайдингаИзчисляване на топлинното разширение на сайдинга
Правилно фиксиране на сайдингПравилно фиксиране на сайдинг
Сайдинг с подслонСайдинг с подслон
Шиене на балкон със собствените си ръцеШиене на балкон със собствените си ръце
Как да монтирате сайдинг на стенатаКак да монтирате сайдинг на стената
Завършете фронтона със собствения си доклад за снимкиЗавършете фронтона със собствения си доклад за снимки
Сайдинг Инсталация от собствени ръце Разходи за инсталиране Видео инсталация на сайдингСайдинг Инсталация от собствени ръце Разходи за инсталиране Видео инсталация на сайдинг
Монтиране на сайдинг със собствените си ръцеМонтиране на сайдинг със собствените си ръце
Винил сайдинг - самостоятелно монтаж, инструкции за инсталиране на видеоВинил сайдинг - самостоятелно монтаж, инструкции за инсталиране на видео
Сайдинг под камъка Видове Цена на сайдинг Покрийте къщата с подножието под камъка със собствените…Сайдинг под камъка Видове Цена на сайдинг Покрийте къщата с подножието под камъка със собствените…
» » Орто Уфа Продажба на довършителни материали от PVC