Стенна декорация с камък Цена на декоративна декорация от стени с естествен камък в Москва

Декоративна декорация на стени

Декоративната стенна декорация с естествен камък винаги ще бъде на мода. Модата в дизайна на интериори и екстериори за естествени материали не преминава в продължение на няколко века в историята на човечеството. Как да се възхищаваме на древните замъци от късните Средновековие в Европа, как зашеметяващите тесни улици в Азия или съвременните шедьоври впечатляват с уникалността им, която нашите потомци също ще се възхищават.

Не само красотата на естествения камък и разнообразието от текстури, цветове, нюанси, форми и др. Безспорното предимство на този материал е неговата сила, издръжливост и способност да запази най-добрите свойства в продължение на много години напред.

Модерно използване на камъкВ модерния интериор, декоративната стенна декорация с камък се извършва в помещения с напълно различни цели:

 • дневни;
 • Бани;
 • кухня;
 • трапезарии;
 • офиси;
 • шезлонги;
 • заседателни зали;
 • чакални зали на летища и гари;
 • приемни стаи;
 • ресторанти;
 • и така нататък.

Но във всеки от тях, дори ако тези интериори се извършват от едни и същи майстори, никога няма да има повторения, т.е. ако изберете естествен камък за довършване на всяка стая. тогава можете да сте 100% сигурни, че няма да намерите нищо подобно навсякъде. Стенната декорация с камък винаги е изключителен дизайн и авторско решение. За да разберете цената на декоративна стена декорация с естествен камък в Москва, можете да разберете с номер 8 (495) 921-27-33 или оставите заявление на сайта.

Видове камъни, използвани за декорация

Не всеки камък ще бъде добър в интериора. За да покаже всичките си най-добри качества, човек трябва да вземе предвид мнението на специалист. Например, пясъчник - отлично решение за домашна работа без много разходи. Но за да се наслаждавате на външния вид, този материал не се препоръчва от майстор, който работи с пясъчник.

Светлина и камъкВсяка декоративна декорация на стените започва с оценката на стаята. Особено внимание трябва да се обърне на светлината. В стая, където пада много слънчева светлина, това е отлично място за използване на всякакъв тип камък във всяка комбинация. В стаите, офисите, коридорите и други области, където слънцето не може да достигне повърхността на стените си с лъчите си, но искате да създадете красота на камък, трябва незабавно да обърнете внимание на изкуственото осветление.

Така в много случаи украса на каменна стена изглежда невероятно, когато светлината пада върху стена отдолу, отстрани или с една много необичайна позиция. В тези случаи камъкът придобива съвсем нов звук, който ще бъде невъзможен за повторение.

Подробности за избора на камък

Разбира се, ако трябва да завършите стените с камък, най-добрият вариант е да работите заедно с професионален господар. Но все пак някои детайли, които крият материали за декорация на стените. трябва да знаете.

цвят

Обърнете внимание на цветните импрегнации и преходи, колко по-контрастен ще са те, така че завършеният състав или цялата стена ще изглежда по-зрелищно.

Обратната страна на камъка

Целият камък, който ще бъде закупен, ще бъде закрепен, затова вземете предвид: самите материали за завършване на стените, гладкостта на обратната страна ще се превърне във важен момент. Твърде гладката повърхност ще се изплъзне и ще затрудни процеса, така че не забравяйте да имате грапавост отвътре.

Устойчивост на влага

Всеки тип материали има свое собствено съпротивление на влага. За стаи като хол, кабинет и др. Тази опция в селекцията няма да играе важна роля. А за вариантите за завършване на банята, зимната градина или външната страна на къщата, непременно трябва да се вземе предвид устойчивостта на влага. Но за тези материали, които не съвпадат напълно с тази характеристика с желанието на клиента, винаги може да се намери компромисно решение. Има маса от абразивни агенти, които периодично трябва да бъдат обработени повърхности, които са подложени на мокър ефект.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изкуствен камъкИзкуствен камък
Стенна декорация в балашика - цени, видове, ценова листа за декорация на стениСтенна декорация в балашика - цени, видове, ценова листа за декорация на стени
Декориране на стените с декоративен камъкДекориране на стените с декоративен камък
Стени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотографияСтени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотография
Плочка за камък за технология за вътрешна декорация и самосглобяванеПлочка за камък за технология за вътрешна декорация и самосглобяване
Каменна камина декорацияКаменна камина декорация
Фасаден гранит под камъкФасаден гранит под камък
Декоративна стенна декорация за тухлиДекоративна стенна декорация за тухли
Декориране на стените с камък Декоративен естествен и изкуствен камъкДекориране на стените с камък Декоративен естествен и изкуствен камък
Завършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материалЗавършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материал
» » Стенна декорация с камък Цена на декоративна декорация от стени с естествен камък в Москва