Ролята на огледалото в живота на хората Къде мога да окача огледало на Фън Шуй? Огледало в спалнята, хола и детската стая

Ролята на огледалата в живота на хората. Къде мога да окача огледало на Фън Шуй? Огледало в спалнята, хола и детската стая

Във всяка къща се срещаме с огледало, голямо или малко, кръгло или шарени, като детайл от интериора или средство за необходимост. Няма да напуснем къщата, без да гледаме в огледалото. Това е част от нашия живот, защото ни позволява да следваме нашето отражение, да наблюдаваме израстването, красотата, стареенето, да следваме външния вид и фигурата. Понякога ни харесва, понякога се разстройва, понякога дори говорим с него. Но определено всички ние, гледайки в огледалото, задължително изпитват положителни и отрицателни емоции.

Много учени разследват свойствата на огледалата, не само възможността за размисъл. Но способността да се абсорбира енергия, както положителни, така и отрицателни. Ето защо в апартамента има места, където не е необходимо да се затварят огледала и обратно, където те ще бъдат на път, така че да не оставят в къщата отрицателна енергия отвън.

Къде да не затваряте огледала?Няма значение каква е формата на огледалото и какъв размер, неговата позиция и място в апартамента е важно. В прозорците и вратите идва за нас благоприятна енергия, ние трябва да го пази в къщата, а не отразяват, така че огледалото срещу прозорците и вратите трябва да пропуснете положителната енергия, освен това, всичко, което може да бъде, може да изчезне и заедно с това просперитет и успех, радост и щастие.

Огледало в спалнята за да се мотае, е строго забранено или трябва да бъде затворено, например тоалетка на жената, където може да бъде покрита след употреба. Ако това не е възможно, закачете огледалото в частта от стаята, където няма да улови отражение на спящите хора. Непосредствената близост до огледалото може да влоши отношенията и дори здравето на хората, които спят на него.

Огледало в детската стая играе същата отрицателна роля, както в спалнята. Не поставяйте огледало пред работното и спалното място на детето. Достатъчно е да окачите малко огледало на вратата по такъв начин, че в нея да се отрази само противоположната стена. Дете, което отива на училище, ще бъде достатъчно. За малки деца, няма смисъл да се мотае едно огледало в стаята, той може да попречи на съня, това може да повлияе на сенките и отраженията от улицата, които могат допълнително да изплаши детето.

Къде да се мотае огледало?Дръжте се огледало в коридора Напротив, това е полезно По този начин можете да подобрите атмосферата в малка стая - в коридора. С фън шуй близо пространства, и входната зала е често малки - води до ограничения на семейните ресурси. Ето защо правилно окачено огледало за увеличаване на визуалното пространство, само благоприятно въздействие върху енергията на помещението и следователно върху енергията на апартамента като цяло. Въпреки това, помислете за правилото, че огледалото не трябва да виси на вратата, да го окачи на страничната стена.

Огледало в кухнята Необходимо е да се мотае срещу масата за хранене. В никакъв случай не можете да висиш пред печката, огледалото ще вземе енергия от жената, която готви храната, така че една жена ще се почувства уморена много по-рано.

Ако окачите огледалото срещу масата за хранене, което фън шуй въплъщава богатството на семейството, а след това се отразява в огледалото, то трябва да се увеличи.

Митовете и истината за огледалата

Огледалата често плашат хората, с тях са свързани легенди и истории, истинни и фантастични. Не се страхувайте от огледалата, не сляпо вярвайте в знаци, просто трябва да можете да се справите с огледала.

Смята се, че всеки, който погледна в огледалото, остави там близнака си, сякаш магазините тези копия, ако всяка частица ще живеят в огледало, в което той често наблюдаваше. Ето защо счупеното огледало причинява паника, защото изглежда, че прекъсва всички части на душата, като вече не ги свързва заедно.

Какво трябва да направите, ако счупите огледало? Преди всичко, не се паникьосвайте, не изглеждайте като парчета. ги изплакнете с течаща вода, че да те заличи данните си и след леко сгънете парчетата в получаване на гъста тъмна кърпа или хартия, така че тя вече не може да представлява нищо, а след това можете да го изхвърлите, но това е по-добре да не напускат трески в къщата, и веднага понесе от апартамента.

Необходимо е да се грижите за огледалата, да ги измивате по-често, точно за да измиете натрупаната негативна енергия от тях. Мръсното огледало е вредно, но носи негативно. Дори и да виси на правилното място, внимавайте за чистотата на вашите огледала и ги оставете само да ви угодят с отражението си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
40 Огледало в банята хармония със стилове40 Огледало в банята хармония със стилове
Опции за врати за гардероби с плъзгащи се вратиОпции за врати за гардероби с плъзгащи се врати
Как да се мотае огледало без рамка на стенатаКак да се мотае огледало без рамка на стената
Как да се мотае и как да се почисти огледалото Изборът на баня огледалоКак да се мотае и как да се почисти огледалото Изборът на баня огледало
Как да инсталираме огледало в банята - инсталиране на огледало в банятаКак да инсталираме огледало в банята - инсталиране на огледало в банята
Огледална стена в банята таен дизайн рецепция баня плюсОгледална стена в банята таен дизайн рецепция баня плюс
Тест оптика Отразяване на светлинатаТест оптика Отразяване на светлината
Козметично огледало за баняКозметично огледало за баня
Как да лепи огледалото в банята на стената как да изберем лепило за огледалоКак да лепи огледалото в банята на стената как да изберем лепило за огледало
Фън Шуй огледала Как да ги прилагате правилноФън Шуй огледала Как да ги прилагате правилно
» » Ролята на огледалото в живота на хората Къде мога да окача огледало на Фън Шуй? Огледало в спалнята, хола и детската стая