Фън Шуй огледала Как да ги прилагате правилно

огледала

Огледалата са най-разнообразното средство за почти всички болести на сградите. Китайците винаги ги използват, когато трябва да променят нещо. Но за да ги поставите правилно, трябва да знаете къде да ги обесите и къде да се въздържате от тях, за да не създавате ненужни проблеми.

Формата на огледалото не играе специална роля. Нейната цел е да отразява, да коригира. Но в самия Китай има по-популярни огледала под формата на Bagua, тоест осмоъгълни и дори огледални - Bagua. поставен в боядисана облицовка с триграми наоколо. Те често използват китайците, когато трябва да виси външно огледало.

Но трябва да кажа, че огледалото Bagua е много силна защитна характеристика на Фън Шуй. тя обижда онзи, на когото е насочена. Затова китайците се опитват да го използват само за да се предпазят от негативните форми, но не са насочени към съседните къщи или прозорците на съседите, за да не ги навреди по този начин. Преди да закачите огледало извън къщата Bagua, трябва да сте сигурни, че не навреди на съседите ви. За да направите това, погледнете какво се отразява в него, ако вратата на вашите съседи се вижда в нея, тогава е по-добре да я отстраните оттам. Добър Фън Шуй е невъзможен, ако увредите други хора. Помнете нашата истина: това, което давате, получавате, умножавате се умножавате.Вътре в къщата огледалата са окачени за различни цели. Те могат да привличат, отразяват, преразпределят енергията на Чи. Те се използват и за коригиране на формата на помещението, за да се създаде несъществуваща зона Bagua, за да се увеличи визуално пространството.

Никога не оказвайте огледало пред прозорците и вратите. Така че плодородната енергия на Чи просто не остава във вашата къща, тя постоянно ще лети на улицата заедно с вашето благополучие и успех.

Не се препоръчва да се оставят огледала в спалнята. Ако все още не можете да се въздържате от това, то поне трябва да виси, така че да не отразява леглото и хората, които спят на него. Това отрицателно влияе върху връзката.Широко използваните огледала за подобряване на коридора. Чрез Фън Шуй, близкият вестибюл незабавно ограничава всички ресурси на семейството. Човек, когато отваря врата, не трябва да пада в задната стая, където е трудно да се обърне, но в просторна, светла стая. За да разширите пространството оптично, огледалото е разположено така, че да увеличава необходимото количество звук.

Размерът на огледалото трябва да бъде избран така, че лицето да се отразява в него напълно и все още има малко пространство над главата (това е съставът на растежа). Главата и краката, подрязани с малко огледало, са лоши, защото това може да доведе до заболявания на тези части на тялото. Също така не се препоръчва използването на огледална плочка. защото той символично съкращава хората, отразени в него.

Някои господари на фън шуй се съветват да окачат огледало пред печката. Това не трябва да се прави. Господарката ще се умори още веднъж от готвенето, по-добре е да го обеси в трапезарията срещу масата, където минава цялото семейство. В този случай просперитетът в семейството ще се увеличи.

Огледалото носи в него двойно от това, което се отразява в него. това е нашето второ "Аз". Част от душата ни постоянно живее в огледалото, особено ако често го гледаме. Ето защо се вярва, че счупването на огледалото - на неприятности. В края на краищата, с огледалото, формата на душата в него се разбива на парчета. И това наистина не вещае добре.

Но не се притеснявайте много, ако сте счупили огледало. Има сигурен начин да избегнете проблеми. Необходимо е внимателно да се съберат фрагментите и да се изплакнат добре под потока вода. По този начин ние измиваме от огледалото информацията, съдържаща се в него за себе си. След това фрагментите могат безопасно да се изхвърлят и да не се страхуват от неприятности.

По същите причини се препоръчва по-често да се мият и избършете огледалата - те събират цялата информация от околното пространство, включително отрицателните. Ако тази отрицателна енергия не се измие от тях, огледалата ще станат отрицателни акумулатори, което ще доведе до караници, скандали и само тъпо настроение. Това е мръсно огледало, което се е превърнало в източник на негативност, дори ако се помещава в апартамент според всички правила на Фън Шуй, е в състояние напълно да ви съсипе живота.

Сега разбирате, че огледалата понякога не могат да облекчат ситуацията, а само да се влошат. Трябва само да ги обесите, когато няма друг начин за решаване на проблема. И освен огледалата във Фън Шуй, има още какво да се види.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
40 Огледало в банята хармония със стилове40 Огледало в банята хармония със стилове
Как да се мотае огледало без рамка на стенатаКак да се мотае огледало без рамка на стената
Как да се мотае и как да се почисти огледалото Изборът на баня огледалоКак да се мотае и как да се почисти огледалото Изборът на баня огледало
Монтиране на огледалото на стенатаМонтиране на огледалото на стената
Как да инсталираме огледало в банята - инсталиране на огледало в банятаКак да инсталираме огледало в банята - инсталиране на огледало в банята
Огледална стена в банята таен дизайн рецепция баня плюсОгледална стена в банята таен дизайн рецепция баня плюс
Видове ъглови огледални витрини и параметри за изборВидове ъглови огледални витрини и параметри за избор
Огледални плочки в интериорни снимки и идеи за декорОгледални плочки в интериорни снимки и идеи за декор
Козметично огледало за баняКозметично огледало за баня
Как да лепи огледалото в банята на стената как да изберем лепило за огледалоКак да лепи огледалото в банята на стената как да изберем лепило за огледало
» » Фън Шуй огледала Как да ги прилагате правилно