Боядисване на себе си със собствените си ръце - как да нарисувате оградата правилно?

Колко правилно да нарисуваме евро-оградата под самия камък?

Боядисването на евроградската ограда днес е един от видовете строителни услуги, които са в търсенето и се характеризират с красиви резултати. Небоядисаните бетонни плочи не са доста привлекателни и естетически външен вид, често изискват усъвършенстване. За да сте сигурни, че вашата ограда изглежда чиста, препоръчваме ви да разгледате предлаганите до момента опции.

Преди боядисването се препоръчва да се грундират бетонни плочи, което ще създаде допълнителна защита срещу външни влияния, температурни разлики и защита от влага, което като цяло ще удължи живота на евросекето. Най-използваната боя за бетон, използвана за фасадна работа.

Предимства на живописта

Боядисването на оградата ще направи цветната и привлекателна, ще подчертае елементите и формата на плочата, ще отдели шевовете и ще даде хармония по целия периметър. Снимката показва пример за боядисване на евро, комбинирайки формите на бетонни плочи и вариант за комбиниране на различни цветови характеристики.Evroograda

Професионалните художници са в състояние да създадат атрактивни разновидности на оцветяване, подчертавайки стила и допълвайки ярките елементи на вашия двор. Фасадната боя се нанася дълбоко, така че плочите напълно абсорбират желания цвят.

Помислете как да боядисвате еврото? Оцветяването в един цвят или умело съчетание от няколко цвята в боядисването на огради винаги е подходящо, модерно и подходящо.Вариант от картини на евросити

Първото впечатление от вашия дом започва с оградата, така че външността му привлича вниманието. Оградата изпълнява функциите на декориране на двора и защита на вашия имот. Отличен изглежда боя под камък или декорирана бутилка. Малки форми и разнообразие от плочи създават зашеметяващ ландшафтен дизайн и подчертават добрия вкус на собственика.

Този процес изисква правилно изчисляване на количеството боя консумирана, така че помислете за няколко вида. Производителите предлагат много различни опции за цвят и цена. Цената, като правило, зависи от качеството и характеристиките на технологията за направата на тази или онази боя.

В зависимост от наситеността и практичността на цветовете, ценовите категории бои за еврофиш се разделят на:

  • До 300 UAH за 10 литра - бюджет и икономичен вариант покритие. Срокът на експлоатация на тези бои не надвишава 2 години, след което е необходимо да се пребоядисате, за да се получи насищане.
  • От 300 до 400 UAH за 10 литра - ценови праг за бои, чиято продължителност на живот достига 4 години.
  • Повече от 400 UAH за 10 литра - бои, чийто експлоатационен живот надвишава 7 години.

Моля, обърнете внимание! Обикновено, колкото по-наситена е боята, толкова по-скъпо струва. Основният цвят на палитрата е бял, а останалите изчисления за оцветяване започват с него. Животът обикновено се посочва на всяка отделна боя.

Важно! Консумацията на боя за оцветяване на оградата се изчислява въз основа на разходи от 0,3 литра на квадратен метър. Тъй като повърхността на бетонната плоча има оребрена и несъвършено гладка повърхност на консумативния материал, повече се изразходва.

самостоятелно боядисване

Ако нарисувате еврофонда под камъка със собствените си ръце, не изисква много усилия, предлагаме да разгледате алгоритъма в последователност от действия:

  • Отнасяйте повърхността на Europlate с почвата. С широка четка или спрей.
  • Поправете всички ефекти с шпа Най-добре е да използвате гумена шпатула.
  • В края на деня всички места, третирани с шпакловка, се почистват и повторно обработват с почвена смес.
  • Започнете да петно.
  • Разпределете елементите на декора.

Сред причините, които мотивират картината на оградата, са следните:

Най-добрият цвят е този цвят, който е съчетан с елементите на фасадата на къщата или в хармония с елементите на обекта. Подходящо е да се използват всички естествени цветове и да се комбинират. Също така художественото оформление на европарки изглежда привлекателно и оригинално.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Основата за оградата е в основата на всяка оградаОсновата за оградата е в основата на всяка ограда
Заварена ограда от профилна тръбаЗаварена ограда от профилна тръба
Тухла за разкъсан камъкТухла за разкъсан камък
Височината на оградата между съседните обекти е законна за ijs, cnt и lxxВисочината на оградата между съседните обекти е законна за ijs, cnt и lxx
Ограда от самата оградаОграда от самата ограда
Ограждане на тухлена ограда със собствени ръцеОграждане на тухлена ограда със собствени ръце
Метална ограда от гофриран камъкМетална ограда от гофриран камък
Каква ограда да изберем?Каква ограда да изберем?
Ограда на бута камък видове и етапи на строителството снимкаОграда на бута камък видове и етапи на строителството снимка
Ограда декорация, декорация, декоративен камъкОграда декорация, декорация, декоративен камък
» » Боядисване на себе си със собствените си ръце - как да нарисувате оградата правилно?