Стълби със собствените си ръце, дървени, схематични рисунки, правене на стълби със собствените си ръце, дървени стълби със собствени ръце снимка, стълбище в къщата със собствени ръце Снимка

Направете стълба със собствените си ръце

Направете стълба със собствените си ръце.

Направи си майстор може, ако имате ръце, когато е необходимо, да имат набор инструменти и най-важното - искате да направите дървена стълба с ръцете си. В този случай, тази статия ще ви позволи да се опита производството на стълби със собствените си ръце и направи проста стълба към верандата с цена на разходите като бюджет стълбище, когато се направи проста стълбище, вита стълба с ръцете си, също ще бъде в състояние да направи. В хода на процеса на "стълби с ръцете си", вие трябва да решите редица въпроси: технически изчисления на стълбите, е добра идея да нахвърлям една проста стълба диаграма с техните ръце чертеж на това, което ще направя, когато решите да направите дървена стълба с ръцете си. За да направите самата стълба, ще се наложи инструменти: трион за дърво, ниво сграда, абрихт, шкурка, метална линийка, молив, чук, четка, бормашина, отвертка. На материали за процес "стълбището в къщата със собствените си ръце," необходимостта: дървени плоскости 100h20h2,5sm, 150h25h5sm дървен материал, дървен материал 100h5h5sm да Стълбци от собствените си ръце, гвоздеи 10 см, 7 см, винтове L = 10,15sm, безири, петно, лакиране, импрегниране срещу разпад, импрегниране срещу червей. Докато работите, може да се наложи дори и някои инструменти, но в изграждането на стълби не се използват много сложни и специални инструменти, така че неговото търсене няма да има никакви проблеми (не е предоставен) .Ако не сте в състояние да направите чертежа за изграждането на бетонни стъпала с ръцете си и бетон стълбище "твърде трудно", използвайте дървени стълби проекти знаци, те могат да бъдат използвани, за да се направи дървена стълба с ръцете си, включително тези, които можете да се сдобиете с прекрасен модулна стълба.

Стълба снимка.

Така че, изграждаме стълба със собствените си ръце. На първо място, е необходимо да се направи изчисление на стълбите, помислете за размера на стълбища, стълбищни дизайн и се дефинират понятията. Изчисляването на жилищата дървени стълби трябва да се чувстват удобно върху него да се покачва, с изключение на стълба трябва да отговаря на много специфични изисквания за сигурност, които са посочени в правилника. Ние няма да се запуши главата си проучване на тези документи, както и да представи основните изисквания за хода на историята как да се направи една стълба с ръцете си. Сега за условията. Тук са основните компоненти, които всяко стълбище има: степен, стъпка, косур, перила. Kosour - е основният превозвач на стълбите, на него има основната тежест, когато хората ходят нагоре по стълбите, има възможности по стълбите без стъпала, но тя отслабва структурата, затова считаме, че случаят на стълбите в къщата със собствените си ръце (снимка), под стълбите. По-ясно за елементите на дървените стълбищни снимки по-долу можете веднага да видите приблизителния дизайн на стълбите.

Стълба снимка.

Решихме условията. Сега трябва да попитаме размерите на стълбата от дървото с нашата ръце (снимка). Широчината на стълбата, ширината на стъпалото, ъгъла на наклона и височината под стъпалата. Ако говорим за ширината на стълбището, то обикновено е с ширина не по-малка от един метър, това е необходимо, за да може да се настанят мебели, домакински уреди и т.н. В нашия случай ширината се определя от заминаването на терасата или верандата. Препоръчваме Ви да прочетете статията за дизайна на банята.Изчисляване на ъгъла на стълбата, ширината и височината на стъпалата на дървеното стълбище със собствени ръце (снимка).

Определете височината на стълбите. За да направите това, на терасата, прикрепен директно за гладене, както в началото на стълбите снимките показани по-долу, проверете хоризонтална, регулируема хоризонтално, колкото е необходимо и да се измерва височината на нашата стълба. До нивото не пада, той се фиксира с лента на борда. В нашия пример височината на стълбата е 145 сантиметра.

Правете стълби със собствените си ръцеЗа ъгъла на наклона на стълбите. Ъгълът на наклона на всяко стълбище се регулира от нормите и има диапазон от ъгли от 30 до 45 градуса. Ако започнете да се отдръпвате от тези правила, тогава когато правите стълба, забележете - ъгълът е по-малък от 30 градуса, е опасно да се разхождате, ъгълът е повече от 45 градуса, стълбата ще отнеме много място. Ъгълът на наклона на определена стълба се определя индивидуално, в зависимост от броя на стъпките и тяхната височина. Приблизителното съотношение се намалява до масата на стълбите за къщата.

Отиди разміри сходинків.

Както показва практиката, lestnica с височина на стъпала в диапазона 140/170 мм с ширина на протектора 300/370 мм е най-удобната и безопасна за движение. Това се обяснява с това, което е. Широчината на стъпките се извършва по дължината на стъпалото на средния човек, а височината на стъпалото съответства на височината на стъпалото на средния човек. Колкото по-висока сте стъпките, толкова по-голяма ще бъде ширината и обратно. Но има едно правило - ширина стъпалото съответства на височината му.

Ако сте получили много тясна стандартни кръгови стъпки, това не е много добър за сигурност, но ширината им може да се добавят още 20/40 мм, дължащи се на издатините. Да не забравяме и това, което казахме в началото на тази статия за ширината на цялата стълба, най-удобната широчината - 1 метър, но ако не се даде възможност на условията, е възможно да се редуцира до 70 см обикновено се прави в рамките на дома Проекти на тесен участък, ширината на по-малко от не препоръчително. Нашето стълбище има седем стъпала, осмата стъпка на стълбището в вилите за домашни любимци - повърхността на терасата.

Стълба със собствените си ръце снимка схеми и чертежи.

Ние правим косур стълбище в дървена къща със собствени ръце.

Трябва да видим как ще сложите кросоувър на терасата. Моно го облегнете на лъчите на терасата или направете изрязването на греди от платформата. Това трябва да стане на място. В допълнение, най-добрият вариант в рамките на сайта, на който ще бъдат базирани дървени стълбища бетон. Трябва да вземем дървен бар, маркирайте го както е показано на първата снимка, и нарязани слотове за сцената, в никакъв случай, не ги извадят отчаяно места ще подчертая концентратори върху тях стълби може да се срине. Първо, направете един кросоувър и след това, като го използвате като шаблон, маркирайте другите, в нашия пример четири са обидни. Както може да се види от снимката, колкото повече са скаутите, толкова по-силен ще бъде дизайнът. Ъгли на места под стъпалата сринете равнината с 4/5 mm. Това е необходимо за добро прилепване на стъпалата и под стъпалата до крака. След като инсталирате kosuro на място, можете да монтирате стъпалата в къщата, като не забравяте полетите на стъпалата, ако те са тесни.

Стълби снимки.

Монтаж на балюстради.

Balusters от дърво рисунки размери на опции, които са много и ръчно влак монтиране в последния завой, можете да направите balusters от метал, но това е друга тема. Тъй като болхазините са много ясни във втората снимка на статията, има и диаграма на монтажа на балюстра. Накрая ще отбележа, че е необходимо да се импрегнира всички дървените части импрегнирани с насекоми, гниене, да се занимават със самолет и шлифован повърхност, ги накиснете в сушене масло и след инсталацията лакиране. Дървото е под ос, под стъпалата перилата са бор. Под стълбите и колоните и стълбовете най-добрият вариант е дъбовата дъска и баровете. Обемът на нашата статия не може да включва различните варианти на дървеното стълбище във вътрешността на снимката могат да се разглеждат онлайн.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проектиране на стълби в частна къщаПроектиране на стълби в частна къща
Стълбите за покриви работят със собствените си ръцеСтълбите за покриви работят със собствените си ръце
Колко правилно да се изработи стълба?Колко правилно да се изработи стълба?
Завършете конкретните стълби със собствените си ръцеЗавършете конкретните стълби със собствените си ръце
Довършителни стълби килим изисквания снимкаДовършителни стълби килим изисквания снимка
Стълба вход към дървената къща видове, фигуриСтълба вход към дървената къща видове, фигури
Как да направите градинско стълбище със собствените си ръце инструкциите и фотографията на…Как да направите градинско стълбище със собствените си ръце инструкциите и фотографията на…
Изработване на дървена стълба със собствени ръце - инструкция с видеоИзработване на дървена стълба със собствени ръце - инструкция с видео
Изчисляване на дървеното стълбищеИзчисляване на дървеното стълбище
Стрелчиков трансформатор със собствени ръце стълбище и столСтрелчиков трансформатор със собствени ръце стълбище и стол
» » Стълби със собствените си ръце, дървени, схематични рисунки, правене на стълби със собствените си ръце, дървени стълби със собствени ръце снимка, стълбище в къщата със собствени ръце Снимка