Къща на брега на езерото

Селска къща с голяма панорамна стъкла около периметъра се намира на живописно място. Благодарение на прозоречните отвори от тавана към пода, цялата къща е изпълнена със светлина, жителите могат лесно да се насладят на гледката към езерото по всяко време. Освен това използването на панорамна иновационна система намалява консумацията на енергия.На приземния етаж на сградата има стаи за гости и кухня с изглед към езерото. Изходът до откритата тераса се осъществява чрез плъзгащи се врати. Прозрачната стъклена система има тънък, почти невидим профил, който създава впечатление за липса на граници между околния пейзаж и интериора.Интериорната украса на къщата е направена в приятни спокойни нюанси, най-естествената естествена палитра. Има много дърво, кафяво, бежово. Това важи и за оцветяването на мебели. Поради сходството на цветовата палитра и отсъствието на ярки акценти, целият състав изглежда като едно пространство.

Ландшафтен дизайн също е уникален, благодарение на разположението на мястото на изкуствен поток. Като цяло, интериорът и екстериора на проекта са комбинирани и изглеждат невероятно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къща на езеротоКъща на езерото
Апартамент за млада двойкаАпартамент за млада двойка
Вила на брега на ХелзинкиВила на брега на Хелзинки
Възраждането на древни артефакти в московската къщаВъзраждането на древни артефакти в московската къща
Апартамент платноАпартамент платно
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Красива къща на игумена от дизайнерско студиоКрасива къща на игумена от дизайнерско студио
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Бежовата кухня 100 снимки и 9 най-добри комбинации от цветяБежовата кухня 100 снимки и 9 най-добри комбинации от цветя
Зелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериораЗелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериора
» » Къща на брега на езерото