Ние украсяваме къщата като оригинални семейни снимки на стените

Украсете къщата: как да оригинални място семейни снимки по стените

25 юли 2012 г. в 8:51 ч

Независимо от това, какви са модните интериор в дома ви, но ако сте на стените семейни снимки са оформени в рамки, виждането на всеки гост ще бъде преди всичко за тях. Е, и по-нататък, както и написаното, - подробно гледане и стрелба с въпроси като: "И това е мястото?", "И това е кога?", "И това е и вие или какво ?!"

За да могат тези въпроси винаги да ви дават само положителни емоции и да сте принудени да се връщате отново и отново в щастливите моменти, изобразени на снимките, подходът към избора на фотографията е много строго. Същото важи и за мястото и начина на поставяне на снимките. В края на краищата, можете да направите семеен фоторепортаж не само бонбони, но и цели предмети на изкуството! Ако така или иначе затвориш - дори по-добре от стените ще остане чист. На kraynyak, окачете възпроизвеждане на "Сутрин в борова гора" - няма да бъде по-лошо със сигурност.

Така че, първото правило: изберете само най-красивите и забавни снимки на всичко, което имате. Най-добре, ако са художествени. Или поне достатъчно качествено. Не ayfonofotok и retrosnimkov а ла "моята крехка фигура в бална рокля на фона на коледни елхи-гиганти в пълен ръст" или "цялото семейство на масата на Нова година с червени очи и пречи половината от хората с бутилки минерална вода" ... Е, вие получите представа да.

Не закачвайте снимки с купчини навсякъде - там, сега и там. Изберете отделно местоположение за експонацията. Тя трябва да бъде посещавана и добре осветена. Отличен хол, стълбище, коридор. До стената, на която сте окачили рамката, трябва да имате безпрепятствен подход (колко, ако изведнъж гостите са заслепени и за двете очи.). Ако решите, че най-много място за състоянието на снимката ви е над дивана, не окачвайте рамката твърде висока (не по-висока от 8-15 см отзад).

Най-лесният начин е, когато има няколко снимки - например три. Има само две опции за разполагане: хоризонтално или вертикално (рамките са, разбира се, еднакви по размер и цвят). Но в случая, когато ще организирате цяла галерия от миниатюри във вашия дом, има много повече възможности. Рамките могат да бъдат поставени под формата на правоъгълник, квадрат, линия, триъгълник, овал и др.

Някой неравномерно диша до формата на сърцето, но това е много за любител:Ако публикувате снимки в някаква художествена бъркотия, тогава пълният хаос все още не си заслужава да бъде преследван: по-добре е вашето "позор" да се стреми към някаква завършена форма. И още един съвет: когато се композира композиция, тренирайте първо, като изчертаете рамките на пода. Заснемайте няколко опции и след това изберете оптималния, следвайте ги.

Що се отнася до цветята, винаги е много изгодно и стилно да гледате по стените на снимки в черно и бяло. Но цветните изображения имат право да съществуват в интериора. Просто, ако те са много различни един от друг в цвят пълнеж, не претоварване на композицията с различни рамки. Нека да бъдат дискретни и в една и съща цветова схема. И би било хубаво да направите снимка на себе си в пас-парте (парче хартия с квадранъгълна, овална или кръгла дупка, изрязана в средата).

Още няколко "цветни" съвета от професионални дизайнери:

  • на ярката стена цветните, ярки рамки изглеждат страхотно;
  • На светлата стена рамки от светли тонове ще изпъкнат добре;
  • Рамката няма да се загуби и няма да се слива с фона, ако е по-тъмна от стена за няколко тона;
  • Винаги добри контрасти (бяла стена - черни рамки, тъмна стена - бяла и др.);
  • тъмните снимки са нежелателни за поставяне в светлинни рамки - от това те са още по;"мрачни".


Как да укрепим рамката с снимки по стените - всеки решава за себе си. Най-често това са добри стари карамфили. Тези, които не искат да се прекъсне гладкостта на стената, спомняйки болезнената Shpatlevanie по време на предишни поправки могат да идват дебели и здрави двустранен лента или конвенционални ленти от велкро, които се използват в облеклото бизнес (едната страна на лепило велкро свързани към рамката, а от друга - да стена). Друг вариант - специални корнизи (върху тях са прикрепени картини в галерии и музеи).

Е, начинът в стил "евтин и ядосан": фиксирайте снимката (макар и без граници) върху линията, опъната хоризонтално по стената, с помощта на декоративни миниатюрни кърпички или служебни скоби.

От една и съща серия - фиксиране на картини в артистичен ред с писмени копчета.

И тук има няколко идеи, които не са лишени от творчество.

И отново - за тези, които имат някакви художествени способности (или има известен художник), отлична идея - фото дърво:

И все пак снимките в рамката могат перфектно да победят часовника, висящ на стената:

В крайна сметка, ако не искате да се подигравате със стените, снимката може да бъде прикрепена към специално проектирани рафтове:

Послепис И не забравяйте, че снимките в кадрите трябва периодично да се променят. В крайна сметка, животът не стои на едно място, а може би и чака да бъде направо от калай весели снимки в снимките си архиви, които ще донесат на вашия интериор ефекта на новост и наслада себе си, така и вашите гости.

Материалът, използван илюстрацията: dizstyle.ru, natashamartynova.ru, solanyhouse.ru, samsebedizainer.ru, m-klass.info, pro100m2.ru, selena.kiev.ua, wordofdecor.com, lavchu.ru

За да се регистрирате за курсове за уеб дизайн в Могилев, ще помогнете в каталог TUT.BY.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декорация на апартамента от собствените си ръцеДекорация на апартамента от собствените си ръце
Снимки от сухи листаСнимки от сухи листа
Снимки за кухненски интериорСнимки за кухненски интериор
Декориране на идеи Нов живот на семейни снимкиДекориране на идеи Нов живот на семейни снимки
Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…
Как да закачите снимки на стенатаКак да закачите снимки на стената
Как да поставите снимки в интериораКак да поставите снимки в интериора
Живопис в интериораЖивопис в интериора
Как да украсяваме стена?Как да украсяваме стена?
Как да окачите рамка на западната стенаКак да окачите рамка на западната стена
» » Ние украсяваме къщата като оригинални семейни снимки на стените