M? Gel-fri чаши-пържени картофи - най-ефективното лекарство за плесен от Швеция

M? Gel-Fri (Megel-fri) е най-ефективното лекарство за плесен от Швеция.

Гарантиран резултат!

Купете без мезелСравнително наскоро мухълът беше третиран като сериозен проблем. Ние сме свикнали с миризмата на мухъл, навлизайки на входа на старата къща, на ръба на боята на любимата ни трапезария. Банята ни с черни гъби не ни шокира, а зеленината на мазето на парцела не ни пречи да съхраняваме зеленчукови запаси там. Ние не сме твърде мързеливи, за да се борим с плесен. Ние просто не знаем как или какво да правим. Истината тогава се чудим защо сме алергични, защо е трудно за нас да дишаме, защо една идеално построена къща гниене и ремонти трябва да се извършват всяка година. Отписваме всичко на биомагнитни полета, на материали с лошо качество, на всичко, без да обръщаме внимание на основната причина. Огромното мнозинство все още смята, че мухълът е безплатен украшение, неудобство, натрапчив "домашен любимец" и не е много сериозен проблем.

M? Gel-Fri (Megel-fri) е най-доброто средство за лечение на плесени в Северна Европа от резултатите от търговете и изпитите. Унищожава всички видове плесени и гъбички. Поради дългия период на активно излагане, обработената повърхност е биоцидно защитена срещу спори от плесени и гъбички, както вътре, така и извън сградите.Remedy за мухъл склад Mogel използва за отстраняване на мухъл и гъбични спори на стени, подове, тавани, бани, мазета, изби, тавански помещения, за дърво, бетон, мазилка, гипсова и т.н. Няма отрицателно въздействие върху строителните материали. Ефективен срещу всички видове плесени. Лекарство с ниско въздействие върху околната среда. Без остър мирис, не изисква преселване на жители. Не е токсичен. След прилагане на лекарството, мухълът незабавно умира и обработваната повърхност се стерилизира. Има дълъг период на активен антимикробен ефект. Безопасен за хора и животни. Скандинавските стандарти за безопасност за токсичност и екология са сред най-строгите в света. Megel-fries се използват и за почистване и премахване на миризми на микробни замърсители и могат да бъдат използвани за превантивни цели.

Разклатете преди употреба. Равномерно лекува плесен Mogel състав спрей ниско налягане, четка, четка, валяк, гъба, или всеки друг метод за замърсената повърхност плесен до тежка влага. Ако матрицата е нараснала значително, тогава големи натрупвания трябва да бъдат механично остъргвани и остатъците са напълно импрегнирани с лекарството. Оставете агента да действа на повърхността за около 1 ден, не изплакнете! След това, ако е необходимо, почиствайте мъртвата матрица с четка или изплакнете с вода.

Унищожете формата за пръв път!

Възможността визуално да контролира качеството на обработка ви позволява да поставите Megel-fries в ред с професионални наркотици и да се отървете от плесен при първия опит!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Защо се появява мухъл в къщата?Защо се появява мухъл в къщата?
Стените стават черниСтените стават черни
3 Методи за борба с плесени без използване на химикали3 Методи за борба с плесени без използване на химикали
Тогава да измиете плесента в банятаТогава да измиете плесента в банята
Отстраняване на дефекти в пластмасови прозорци плесен на склонове, вода на прозореца, пластмасови…Отстраняване на дефекти в пластмасови прозорци плесен на склонове, вода на прозореца, пластмасови…
Как да премахнете плесен по стенитеКак да премахнете плесен по стените
Как да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стениКак да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стени
Как да се отървете от мухъл?Как да се отървете от мухъл?
Как да премахнете плесен от стените на апартамента?Как да премахнете плесен от стените на апартамента?
Как да се отървем от нещастието?Как да се отървем от нещастието?
» » M? Gel-fri чаши-пържени картофи - най-ефективното лекарство за плесен от Швеция