Как да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стени

Как да премахнете мухъл на стената в къщата

след ремонт в апартамента . е много неприятно да преоткриете формата на стената в къщата. Гъбите оказват силно влияние върху микроклимата на помещенията и подкопават здравето на хората, живеещи в тях. От плесента трябва да се изхвърлят по всички възможни начини. Основната причина за появата на мухъл е висока влажност и лоша циркулация на въздуха. Мухъл плесените растат еднакво добре на дървени, бетонни и тухлени повърхности. Те се появяват във влажни тъмни ъгли или в резултат на течове. Как да се отървем от мухъл у дома, от миризмата му, когато е навсякъде по тавана, стената, прозорците на тапетите и други места. В това ще помогнете на нашия сайт за добри съвети.

Ние се отърваваме от плесен по стените Просто премахването на мухъл от стените не помага, след кратко време той отново ще се появи. Следователно заразените площи трябва първо да бъдат почистени. За да направите това, премахване на всички стари слоеве на довършителни до бетон или тухла, след това почистване на място, добре изсушени. Изсушете стената с газова горелка или битов вентилатор. След това, с четка или пръскачка, лекувайте секция от стената, където мухълът е противогъбичен агент, грунд и нанесете хидроизолационна смес. След това стените отново се затъмняват и измазват лепене тапет . Вместо антифункционално решение можете да използвате народни средства, като меден сулфат, разтвор на сапун (домакински) или хлор-съдържащи разтвори. Работата е най-добре да се направи в респиратор или марля превръзка.

На тавана

За отстраняване на плесен от тавана се използват същите средства, както при стените. Петна от плесен на тавана се отстраняват с шпатула или метална четка. Таванът се изсушава добре, обработва се с противогъбични средства, се нанася слой мазилка и боядисва с боя на водна основа. Тези места, където е възможен нов външен вид на гъбичките и миризмата на мухъл, се обработват с разтвор на хлор, използвайки пулверизатор. След обработката трябва да проветрявате помещението по-често, така че влагата да не се натрупва на тавана. По време на лечението се грижете за очите си и вземете предпазни мерки.

Как да се отървете от гъбички в банятаВ банята, като в помещение с висока влажност, най-често срещаната е черна плесен. Тази плесен в банята е вредна за човешкото здраве и е много разрушителна. Преди обработката проверете работата на вентилацията, почистете запушените вентилационни канали. Елиминирайте изтичането на санитарен фаянс и се опитайте да намалите влажността, като увеличите отоплението на банята. Сухият въздух ще ви помогне да се отървете от гъбичките. За да премахнете плесента в банята, нанесете разтвор на белина върху стените с парцал или гъба, след което изплакнете с топла вода. По време на работа, предпазвайте лицето си с превръзка от марля или респиратор и вземете предпазни мерки.

Премахване от прозорците

В стаите с дървени прозорци има естествена вентилация на въздуха. Пластмасовите прозорци са херметически затворени, така че въздухът в апартамента се намокри и прозорците може да изглеждат плесени. За да се отстрани плесента от прозорците, заразената повърхност се почиства и обработва с хлор-съдържащ разтвор. За предотвратяване, трябва да инсталирате качулката и да проветрявате постоянно стаята, както и да се уверите, че прозорците не натрупват конденз.

Ние се отърваваме от миризмата на мухъл 

Миризмата на мухъл е много неприятна и трябва спешно да бъде изхвърлена. За да се отървеш от миризмата, лекувай тези места, на които се появи мухълът. След това внимателно изсушете третираните области. Добре абсорбира миризмата на мухъл от сода за хляб, той може да поръсва третираните места и след известно време, събирайте вакуум. В места с прекомерна влажност, можете да поставите отворен пакет от сода, той ще абсорбира излишната влага.

Следвайте нашите съвети, редовно проветряване на апартамента, мухъл и с тях и появата на хлебарки . както и миризмата му, ще изчезнат. От вас и аз се научихме как да се отървем от мухъл в апартамента благодарение на нашия сайт http://sovetprost.ru/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се отървем от мухъл в къщатаКак да се отървем от мухъл в къщата
Защо се появява мухъл в къщата?Защо се появява мухъл в къщата?
Как да се отървем от мухъл по стените?Как да се отървем от мухъл по стените?
Борба с плесен от народни средства - изграждане на порталБорба с плесен от народни средства - изграждане на портал
Стените стават черниСтените стават черни
Как да се отървем от мухъл в къщатаКак да се отървем от мухъл в къщата
Как да се отървем от плесен по стенитеКак да се отървем от плесен по стените
Матрицата е устойчива на мухълМатрицата е устойчива на мухъл
Как да се отървем от мухъл върху гредитеКак да се отървем от мухъл върху гредите
Оформя се върху стените на апартаментаОформя се върху стените на апартамента
» » Как да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стени